Mä oon kans syönyt jo vuosia 3h välein, se jäi päälle edellisen raskauden raskausdiabetes-ruokavaliosta ja on toiminut hyvin nytkin. Syön päivässä kaksi välipalaa, ekan aamulla töissä (mietin kyllä jo aikaisemmin ennen raskautta, että pitää ottaa käyttöön, koska aamupalan ja lounaan väli on mulla 5h) ja toinen ajoittuu töissä iltapäiväkahville. Ennen aamukahvia syön (kaura/soijapohjaisen) rahkan, aamukahvin jälkeen (soija)maitoon tehtyä puuroa ja töissä ekalla välipalalla rahka ja/tai hedelmiä. Lounaana mulla on useimmiten kasvissosekeittoa, joka pitää mulla nälkää hyvin iltapäiväkahville asti (välillä pidemmällekin, jos esim. heitän keiton pinnalle tofua tai pähkinöitä) ja iltapäiväkahville on vakiintunut mysli kaurajugurtin kanssa ja joku hedelmä, sillä mä pärjään kotiin asti, jolloin syön päivällisen. Illalla syön vielä iltapalan ennen nukkumaanmenoa niin pärjään hyvin aamuun asti.
Itse ruoan annoskoot yritän pitää maltillisina ja usein ne onkin, kun mulla ei ehdi tulla mikään massiivinen nälkä päälle ennen ruokaa. Ja tää ruokarytmi lopetti multa aikoinaan ylimääräiset välipalat. Mun työ on sillai epäsäännöllistä, että joinakin päivinä jää tuo iltapäiväkahvivälipala pois, mutta turvaudun silloin joko helposti kuorittavaan hedelmään tai välipalakeksiin, joita mulla on jemmassa töissä.