Synnytystä enteilevät oireet/kun lähtö on lähellä...

Jeee, tsemppiä jossulla! Täällä toinen valvoo kun alkoi supistukset reilu tunti sitten, nyt on tens-lätkät selässä ja oottelen mihin tää tästä kehittyy :)

Täällä ollaan jo reilu nelisen tuntia kärvistelty sairaalassa, kun alko yöllä niin kovasti/tiheästi supisteleen.
Muistanko oikein että Overa86 synnytyssairaala myös Jyväskylän keskussairaala?
 
Tsempit Jossulla! Kohta on pieni sylissä :Heartred

Täällä supisteli eilen illalla ja yöllä lupaavasti, mutta nyt aamulla supparit loppu. Ihan tylsää! Sais alkaa jo tapahtua, haluan synnyttää. :)
 
Täällä ollaan jo reilu nelisen tuntia kärvistelty sairaalassa, kun alko yöllä niin kovasti/tiheästi supisteleen.
Muistanko oikein että Overa86 synnytyssairaala myös Jyväskylän keskussairaala?

Juu, Jyväskylässä ollaan :) tultiin kanssa aamulla, olin 4-5cm auki. Äsken puhkasivat kalvot ja nyt ootellaan vauhditusta. Sulla taitaa olla jo syntynyt? Ollaan ehkä huonekavereita kohta :grin
 
Juu, Jyväskylässä ollaan :) tultiin kanssa aamulla, olin 4-5cm auki. Äsken puhkasivat kalvot ja nyt ootellaan vauhditusta. Sulla taitaa olla jo syntynyt? Ollaan ehkä huonekavereita kohta :grin

Voi ku oliskin jo syntyny, kohta 11h supistellu väh. 5min välein, alkaa jo voimat hupenemaan. Vauva onneksi on jo lähtökuopissa.
 
Äitipolilla laitettiin ballonki kohdunsuulle nyt aamusta. Olin silloin 2 sormelle auki ja kanavaa 1,5cm. Nyt kotona ja supistelee aika tiuhaan mut suht miedosti, panadolin just nappasin. Huomenna aamulla viimeistään sit suoraan synnärille ja toivottavasti supistukset jatkuu :woot:. Silloin vois olla kalvojen puhkaisu edessä, jos nyt ei aijemmin vedet mene. Jos loppuu suppistukset tyystin nii se ois sit cytoteccien vuoro:shifty:
 
Tänään jo muutamalle pitänyt vastailla että juu, huomenna laskettu, ei, ei näytä että olis tulossa.
No, nyt on muutamia kertoja ollut alamahalla kipeitä vihlaisuja joita ei aiemmin oo ollut. Ilmeisesti kaivautuu syvemmälle. Supistuksia ei kyllä oo juuri pariin päivään ollu. Vointi on sen verran hyvä että lähden käymään siskon matkassa karaoke illassa, josko se kävis häätöhoidosta. :D
 
Taitaa olla Jossulla ja Overalla nyytit sylissä :)

-tuike- onko tilanne edistynyt? :)

Muillekin tsemppiä loppuodotukseen!
 
Supistuksia tuli n 2 tuntia laiton jälkeen parin tunnin ajan tiuhaan. Tuntui jo vähän aikaa, että voimistuvat....Sitten laantui ja päikkärit otin. Sen jälkeen vähempi tuntemuksia ollut, mutta limatulppaa(?) ( tosi veristä, mut ei silti kirkasta verta o_O) tuli vessakäynnin yhteydessä ihan pyttyyn asti. Ballonki paikallaan vielä. Toivottavasti yön aikana tai aamulla supistelisi nii ei tarttis niitä cytoteccejä....:shifty:
 
Ei supistuksia tänä yönä....täytyy vaan toivoa että eilisen supistukset ja yhä paikallaan oleva ballonki ois avanneet kohdunsuuta nii etenis tämä...:oops:. Parin tunnin päästä pitäisi olla synnärillä jotta ehtis lääkärin kierrolle :nailbiting:
 
Tsemppiä tulevaan tuike! Toivottavasti olis jotakn tehny ballonki :)
 
Tsemppiä tosiaan käynnistykseenkin kaikille jotka siihen "pääsee".

Täällä en oireile synnyttäväni tänä vuonna:p, alkaa vaan päivät huveta uhkaavasti. Vointi on yhä loistava, että ei sen puoleen kiirusta. Maanantaille olis yliaikaiskontrolli, ehkäpä vaikka viikonloppuna vois siis jo koittaa synnyttää..
41+1
 
Tsemppiä -tuike- :)

Ihmettelen kyllä suuresti ettet sinä ole vieläkään synnyttänyt. Sinun yksiössä on hyvä olla :) sinulla kuitenkin useampia synnytyksiä takana vaikka eihän se kerro käytännössä mitään. Miten sun aiemmat on tulleet?

Kerron teille nyt meidän suoran joka on todellakin täyttä sattumaa,
Esikoinen syntyi 40+5 (käynnistetty)
Toinen 40+3
Kolmas 40+1 (kovakourainen sisätutkimus 40+0)
Neljäs 39+6
Eli aina kahdella päivällä aikaistunut :D
 
Itsellä on selkeesti sukurasite nämä pitkät kantoajat. Veljen kanssa on menty molemmat 20pvää yli ja synnytty käynnistyksellä- aikanaan 70-l sai siis mennä lähes kolme viikkoa yli ennen käynnistystä!

Omat on tulleet 42+0, 39+6(vesien menolla), 40+6, 41+1, 41+3. Mutta siis käynnistämättä kaikki lähteneet syntymään, viime hetkellä. Vielä pidän siis toivoa yllä siitä että tämäkin vielä kerkeää.. eikä se käynnistyskään nyt varmaan mikään mahdottomuus olisi, tuleehan ne niinkin:happy:!
 
Tänään 39+1 ja esikoinen synty 39+1.. Tää ei taas oo taas antanu mitään merkkejä siitä että ulos halusis vielä tulla = ) jotenki sellanen kutina että yli menee jos ei kohta ala jotain tapahtumaan!
 
Tänään aamulla kun nousin ylös sängystä niin puol kahvikupillista lapsivettä lorahti housuun. Tota on vähän tihutellu tässä jo useamman viikon, nyt kyllä ennätysmäärä. Mutta en oo kovin optimistinen että ton seurauksena mitään tapahtuis...
 
Kotikissa jos se oli lapsivettä niin pitää mennä näytille viimeistään 12h kuluttua koska on tulehdusriski :)
 
Takaisin
Top