Synnytystä enteilevät oireet/kun lähtö on lähellä...

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2017' aloitti Hemppa, 24 tammi 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. HopeOfBaby Aloittelija

  Mulla olisi huomenna vauvan kasvukontrolli ja ajattelin puhua käynnistyksestä kun siitä oli lääkärin kans aiemmin muutenki puhetta.
 2. Sallamaari Aloittelija

  Mulla lähti vähän limatulppaa ku kävin pissillä! Tänään tullu enemmän säännöllisemmin supistuksia jotka tihentyny iltaa kohden, mut ei kovin kivuliaita. 1-5 kipuluokasta, noin 3 luokkaa. Apua!
  • Tykkää Tykkää x 7
 3. Makarelli Peruskäyttäjä Tammikuunmammat 2015

  Täällä ei mitään uutta. Perjantaina katsotaan käynnistelläänkö rv 41+4. N haluaisi, mutta tilanteen mukaan. En kyllä haluaisi mitään jättiläistäkään synnyttää.
 4. Gagezzz Ihastunut foorumiin Helmimammat 2017

  Miksimiksimiksi menin pari päivää sitten oikeen julkisesti kuuluttamaan että "vielä en bongaile oireita tai odottele, tulee kun on tullakseen jne..." koska nythän vasta jokainen muljahdus tai pienikin olotila muutos napsahtaa päässä "no nyt se tulee" vaikka laskettukin vasta viikon päästä.
  Ja oon koittanut pitää asenteen, että kyllähän minä synnytyksestä selviän kunnialla ...noh meninpä katsomaan ekaa kertaa synnytysvideon. Nyt ahdistaa, pelottaa ja oksettaa.

  Muoks. Siis esimerkiksi nyt mun kokoajan 15 liikettä/pvä vauva ei ole tänään juurikaan ollut paikoillaan.. niin näin suuri muutos on nyt täällä raskausaivoissa aivan selvä merkki jo synnytyksestä...
  • Tykkää Tykkää x 7
  Last edited: 15 helmi 2017
 5. HopeOfBaby Aloittelija

  Täällä ollaan synnärillä käynnistyksessä. :)
  • Tykkää Tykkää x 13
 6. niemja Naimisissa foorumin kanssa Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Tsemppiä hopeofbaby! :)
 7. Suklaapehmis Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020 Helmimammat 2017

  Joo synnytysvideon katsominen oli miullekkin virhe :D onneks sen katsomisesta on yli viikko niin yritän vaan unohtaa sen ja sit ku on itellä h-hetki niin heittäydyn vaan tunnelmaan..
  miekin huomaan itessäni että alkaa niitä synnytystä edeltäviä oireita tiirailemaan! Vaikka vielä viikko laskettuun aikaan. Tosin tänään neuvolassa povasivat että vaikuttais siltä että tää syntyis ennen la:ta. Mutta katsotaan nyt :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 8. Domino Aloittelija

  Nyt on jännää. Kovat supistukset alkoi ja veristä limaa tulee. :)

  Muokkaus:

  Nyt jo salissa. Täsmällinen pikkuinen haluaa syntyä laskettuna niinkuin isosiskonsakkin teki. Nää on jänniä sisaruksia. :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 12
  Last edited: 17 helmi 2017
 9. Sonjuska Tuttu foorumilla Helmimammat 2017

  Eilisen synnärikäynnin ja kalvojen pyörittelyn jäljiltä alkoi supistuksiakin tulemaan. Ainoastaan selkä kipeytyy supistaessa, mutta tekeepä tosiaan kipeää. Supistuksia noin 4-6tunnissa, joten saapipahan nähdä montako päivää tässä vielä odotellaan.
  Viitisen tuntia sain nukuttua, yllättävän virkeä olo.
  • Tykkää Tykkää x 4
 10. HopeOfBaby Aloittelija

  Täällä vauva on ulkona. Oli ihana synnytys. :Heartred ja vauva on mitä rauhallisin.
  • Tykkää Tykkää x 11
 11. Gagezzz Ihastunut foorumiin Helmimammat 2017

  Kai se on uskottava ettei jätkä ulos oo tulossa hetkeen, kun eilinen siivous, seksi ja sauna eivät aiheuttaneet pienintäkään olotilan muutosta... :sad001
 12. Kyfi1646340 Aloittelija

  No nyt se alkaa täälläkin... tunsin kipeen poksahduksen aamulla ja vähän aikaa sitten meni vedet... nyt ootan ett supistukset jatkuis kunnolla niin päästään synnyttämään...
  • Tykkää Tykkää x 6
 13. Kyfi1646340 Aloittelija

  Meillä piti lasketun ajan olla vasta ens perjantaina mutta herra haluaa jo aiemmin ulos...
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Suklaapehmis Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020 Helmimammat 2017

  Täälläki ollaan jo muutamana iltana tehty häätötoimenpiteitä mut ei tapahdu mitään! Turhauttavaa.. sit ku yritän olla miettimättä koko synnytystä, mut aina se jostain aikaa tulee mieleen. :D
 15. Sallamaari Aloittelija

  Täälläkää mitään uutta, viitenä päivänä jo tullu sitä limatulppaa ja napakoita/kipeähköjä supistuksia pitkin päivää, mut aina loppuu kun käyn nukkumaa! Tää on tosi turhauttavaa..
 16. spring_green Peruskäyttäjä Helmimammat 2017

  Täällä eilen pientä menkkajomoilua ja verenpaineet taas vaihteeksi koholla. Muuten ei mitään tuntemuksia. Ei niin mitään. 39+6.
 17. Sonjuska Tuttu foorumilla Helmimammat 2017

  Yöllä oli jo kahteen otteeseen lupaavat supparit, 00-2 oli noin 10min välein, sit loppu ja nukuin. 4.30-6.00 oli sit 7min välein, mutta nekin loppui... nyt ei olekaan kuin yksittäisiä kevyempiä supistuksia ollut. Pitää yrittää päivällä nukkua kun näyttää yöhön painottuvan nuo kipeät supistukset.
 18. Lilium Peruskäyttäjä Helmimammat 2017

  Täällä ei oikeastaan merkkiäkään vauvan tulosta, tuntuu viihtyvän mahassa hyvin. :D Ei kai auta tämän äidin kuin tyytyä ajattelemaan että eiköhän se seuraavien kolmen viikon aikana sieltä ilmesty. :wink Tänään 39+2.
  • Tykkää Tykkää x 3
 19. Adelheid Aloittelija

  Mullakin tänään 39+1 eikä minkään sortin merkkejä. Hädin tuskin on ollut harjoitussupistuksia, ehkä just ja just tiedän mitä ne on. :D Toivoisin vaan, että syntyis ennen la:ta, mutta mikään ei kyllä anna viitteitä siihen. Levottomia unia kyllä näen, viime yönä olin synnyttämässä ja Taru sormusten herran Aragorn oli meidän doula... :D
  • Tykkää Tykkää x 6
 20. Hömelö Aloittelija

  Aivan kypsänä!

Jaa tämä sivu