Synnytystä enteilevät oireet/kun lähtö on lähellä...

HopeOfBaby

Oman äänensä löytänyt
Mulla olisi huomenna vauvan kasvukontrolli ja ajattelin puhua käynnistyksestä kun siitä oli lääkärin kans aiemmin muutenki puhetta.
 

Makarelli

Vauhtiin päässyt keskustelija
Tammikuunmammat 2015
Täällä ei mitään uutta. Perjantaina katsotaan käynnistelläänkö rv 41+4. N haluaisi, mutta tilanteen mukaan. En kyllä haluaisi mitään jättiläistäkään synnyttää.
 

Gagezzz

Piirimestaruustason postaaja
Helmimammat 2017
Miksimiksimiksi menin pari päivää sitten oikeen julkisesti kuuluttamaan että "vielä en bongaile oireita tai odottele, tulee kun on tullakseen jne..." koska nythän vasta jokainen muljahdus tai pienikin olotila muutos napsahtaa päässä "no nyt se tulee" vaikka laskettukin vasta viikon päästä.
Ja oon koittanut pitää asenteen, että kyllähän minä synnytyksestä selviän kunnialla ...noh meninpä katsomaan ekaa kertaa synnytysvideon. Nyt ahdistaa, pelottaa ja oksettaa.

Muoks. Siis esimerkiksi nyt mun kokoajan 15 liikettä/pvä vauva ei ole tänään juurikaan ollut paikoillaan.. niin näin suuri muutos on nyt täällä raskausaivoissa aivan selvä merkki jo synnytyksestä...
 
Muokattu viimeksi:

Suklaapehmis

Näppärä viestien naputtelija
Helmimammat 2017
Heinä-äidit 2020
Joo synnytysvideon katsominen oli miullekkin virhe :D onneks sen katsomisesta on yli viikko niin yritän vaan unohtaa sen ja sit ku on itellä h-hetki niin heittäydyn vaan tunnelmaan..
miekin huomaan itessäni että alkaa niitä synnytystä edeltäviä oireita tiirailemaan! Vaikka vielä viikko laskettuun aikaan. Tosin tänään neuvolassa povasivat että vaikuttais siltä että tää syntyis ennen la:ta. Mutta katsotaan nyt :)
 

Domino

Oman äänensä löytänyt
Nyt on jännää. Kovat supistukset alkoi ja veristä limaa tulee. :)

Muokkaus:

Nyt jo salissa. Täsmällinen pikkuinen haluaa syntyä laskettuna niinkuin isosiskonsakkin teki. Nää on jänniä sisaruksia. :Heartred
 
Muokattu viimeksi:

Sonjuska

Sanaisen arkkunsa ammentaja
Helmimammat 2017
Eilisen synnärikäynnin ja kalvojen pyörittelyn jäljiltä alkoi supistuksiakin tulemaan. Ainoastaan selkä kipeytyy supistaessa, mutta tekeepä tosiaan kipeää. Supistuksia noin 4-6tunnissa, joten saapipahan nähdä montako päivää tässä vielä odotellaan.
Viitisen tuntia sain nukuttua, yllättävän virkeä olo.
 

Gagezzz

Piirimestaruustason postaaja
Helmimammat 2017
Kai se on uskottava ettei jätkä ulos oo tulossa hetkeen, kun eilinen siivous, seksi ja sauna eivät aiheuttaneet pienintäkään olotilan muutosta... :sad001
 

Suklaapehmis

Näppärä viestien naputtelija
Helmimammat 2017
Heinä-äidit 2020
Täälläki ollaan jo muutamana iltana tehty häätötoimenpiteitä mut ei tapahdu mitään! Turhauttavaa.. sit ku yritän olla miettimättä koko synnytystä, mut aina se jostain aikaa tulee mieleen. :D
 

Sallamaari

Oman äänensä löytänyt
Täälläkää mitään uutta, viitenä päivänä jo tullu sitä limatulppaa ja napakoita/kipeähköjä supistuksia pitkin päivää, mut aina loppuu kun käyn nukkumaa! Tää on tosi turhauttavaa..
 

spring_green

Vauhtiin päässyt keskustelija
Helmimammat 2017
Täällä eilen pientä menkkajomoilua ja verenpaineet taas vaihteeksi koholla. Muuten ei mitään tuntemuksia. Ei niin mitään. 39+6.
 

Sonjuska

Sanaisen arkkunsa ammentaja
Helmimammat 2017
Yöllä oli jo kahteen otteeseen lupaavat supparit, 00-2 oli noin 10min välein, sit loppu ja nukuin. 4.30-6.00 oli sit 7min välein, mutta nekin loppui... nyt ei olekaan kuin yksittäisiä kevyempiä supistuksia ollut. Pitää yrittää päivällä nukkua kun näyttää yöhön painottuvan nuo kipeät supistukset.
 

Lilium

Näppärä viestien naputtelija
Helmimammat 2017
Täällä ei oikeastaan merkkiäkään vauvan tulosta, tuntuu viihtyvän mahassa hyvin. :D Ei kai auta tämän äidin kuin tyytyä ajattelemaan että eiköhän se seuraavien kolmen viikon aikana sieltä ilmesty. :wink Tänään 39+2.
 

Adelheid

Jostain jotain jo tietävä
Mullakin tänään 39+1 eikä minkään sortin merkkejä. Hädin tuskin on ollut harjoitussupistuksia, ehkä just ja just tiedän mitä ne on. :D Toivoisin vaan, että syntyis ennen la:ta, mutta mikään ei kyllä anna viitteitä siihen. Levottomia unia kyllä näen, viime yönä olin synnyttämässä ja Taru sormusten herran Aragorn oli meidän doula... :D
 
Top