Hölpön Pölpön-ketju

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Ajna, 19 loka 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. MariQ Ihastunut foorumiin

  Juu hetken sai keräillä itseensä kun eilen oli muutakin harmia,siis teinilasta piti osata tukea sydänsurussa, kamalan vaikeaa.

  Mitä siinä voi sanoa,mitä tehdä?
  Se suru on vaan niin hurja,eikä siihen auta mitkään sanat.
 2. MariQ Ihastunut foorumiin

  Ei voi olla totta!!!!! Siitä on liki päivälleen 2 vuotta kun oon kirjoittanut tähän ketjuun viimeksi, ja nyt sen kaivoin esiin, koska poden usein akuuttia pulinapuutetta.Semmoista seuraa joka ois kädenulottuvilla ja valmiina peilaamaan aina päivän polttavia kysymyksiä.Tai vaikka vain hiljaa hengaamaan messissä.

  Hengenheimolaisia?
 3. Towanda Ihastunut foorumiin

  Moi! Mulle kelpaa kyllä juttuseura. Muutettiin juuri miehen ja 10 kk pojan kanssa toiselle puolelle Suomea hyvin pienelle paikkakunnalle. Vaikka täällä on ihanan rauhallista ja tosi kaunis luonto, niin ei täällä tapaa ketään. Juopot joskus turisee kadulla kohdatessa. :grin
  • Voittaja Voittaja x 1
 4. MariQ Ihastunut foorumiin

  Huh huh mikä pv ollu tähän mennessä. Vietii miehen kaa muksu eskariin yhdessä ja sit heitin hänet töihin. Ite menin jalkahoitoon ja kun pääsin ni kysyin miten työt lähteny ni sanoo että juu lähdössä kotiin ko ei saanu tarvikkeita jolla jatkaa. No mä nappaan sen taas kyytiin ja herutella yhdes kauppaan. Rauhaksee ostokset ja kotiin tekee lounas kahdelle ❤️ Sit eka koululainen tuli ja lähin viemää harrastukseen ja nyt vartti ja lähdettävä hakee eskari .mies alkoi tehdä ruokaa. Oon aik poikki meillä ollu melkoista vääntämistä kotona nyt yhden tyttölapsen asioissa , että ajattelin ehdottaa miehelle aikaist saunaa ja juttelutuokioo siel ja vois laittaa kasvivärin päähän ka istuu saunassa.
  On taas niin paljon kaikkee menossa että huh..
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. MariQ Ihastunut foorumiin

  Oltais tyrkyllä yhteen ohjelmaan, vaan vanhempien lasten isä ei anna kuvauslupia, vee mikä urpo!!!! no katsotaan nyt etenemmekö castingissa, meitä käyty haastattelee ja kuvaamassa jo,että pitkällä ollaan. Toiv ei nyt lopahda ton isän nihkeyteen. Mulla yksinhuoltajuus mutta tuotantoyhtiö haluis siltikin kuvausluvan bioisältä ,ääähhhh
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 6. MariQ Ihastunut foorumiin

  Kaks pv oviksesta ja mies ei malttaisi odottaa testin tekemistä. Se on varma et nyt onnistuu. Minä odotan merkkiä henkilapselta, yritän kysellä että mikä meno, mutta kukaan ei puhu mulle :sad001
 7. MariQ Ihastunut foorumiin

  Missäa se päiväkirja osio on,,, yksinpuhelua tämä.
 8. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

 9. MariQ Ihastunut foorumiin

  No mun mies on niin hassu ja erikoinen niin se on niin täpinöissään. Kaikki merkit enteilee hyvää hänen mielestä :smiley-angelic001
  • Hauska Hauska x 1
 10. MariQ Ihastunut foorumiin

  Edettiin kumminkin castingissa koska mä sain päättää asian koska oon yh lapsille. Saas nyt nähdä... ja jos edetään kuvauksiin niin vähänkö jännää tai sit noloo nähdä itsensä telkkarissa
 11. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Kiva ettei homma tökännyt lapsen isän vastoinhangoitteluun. :) Musta ois ainakin sekä jännää että noloa olla telkkarissa. Toivottavasti siitä tulee kiva kokemus, jos päädytte sinne asti.
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. MariQ Ihastunut foorumiin

  Se tunne kun saat elämäsi idean vaalentaa hiukset kotona.... koska en saanu itselle mieluista aikaa kampaajalle. Nooo, eiks oranssikin ole ihan hyvä väri :nailbiting:

  Eli siis, tunnun höpisevän tuolla kuumeiluketjussa kaikenlaista ihan muuta, joten kaivoin tämän itseni aloittaman iiiiikivanhan ketjun naftaliinista.

  Josko jollain muullakin olisi turinan tarvetta enemmän kuin harvoin :rolleyes:
  • Hauska Hauska x 2
 13. MariQ Ihastunut foorumiin

  Joo ei kaatunut, mutta nyt ilmoitin itse tuotantoon että meillä on niin monta asiaa tässä tekeillä että jos eivät näillä tiedoilla haluu tulla niin sit ei. Siis ovat kiinnostuneita kovasti, mutta vaatisi myös omia videoklippejä meidän puuhista jne, eikä mulla ole nyt voimia muistaa sellaista joka hetki kun jotain actionia on kotona.

  Kun pitää ne häätkin järjestää :3some
 14. MariQ Ihastunut foorumiin

  Me ollaan oltu kahdessakin lehdessä juttuna, ja pienimuotoisesti telkussakin vilahtanut, mutta että ihan yksi jakso sarjasta olis meistä, onhan se aika hurjaa, jopa minusta!!!!
 15. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Ihan ymmärrettävää, ei sitä ihan liikaa kannata haalia ja tehdä kerralla. :) Saako udella mistä aiheesta televisio ja lehdet on teidän perheessä kiinnostunut?
 16. MariQ Ihastunut foorumiin

  Lähinnä teemana ollut suurperhe. 7 lasta oli silloin.
 17. MariQ Ihastunut foorumiin

  Kiva kiva, viikonlopun lapsikevennys mennyt ihan ite eestään kun pitäny auton ostoa miettiä. Korjata sähköjä nykyisestä tai vaihtaa... ei mennyt kottero katsastuksesta läpi. Väsytettiin vain itsemme ja lopputulos et mies rassaa autoo tuol pimeydessä :sad001 wääh.
  Miten auton osto voi olla näin vaikeaa?
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 18. MariQ Ihastunut foorumiin

  Vetäsin chili rediä päälle, hyvä tuli! Profiilikuvassa näkyy
  • Tykkää Tykkää x 2
  Last edited: 14 loka 2018
 19. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Voi harmi kun viikonloppu meni noin ikävissä merkeissä sen sijaan että oisitte voineet rentoutua. :sad001

  Nyt on kivan väriset hiukset. :)

  Mulla on suunnitteilla kampaajakäynti, mutta en tiedä millaiset hiukset haluan. Lyhennetään, mutta kuinka paljon ja ottaisiko ihan väriä päähän pitkästä aikaa...
 20. MariQ Ihastunut foorumiin

  Hyvää alkanutta viikkoa!!!
  Meillä on SYYSLOMA!

  Autoasia alkaa selvetä, omani laitoin nettiautoon myyntiin :wink ja seuraava on kiikarissa. Tosin mietin vähän kun sama merkki, et seuraako noi tyyppiviat seuraavaankin... no elämä on täynnä riskejä.

  Meilläpäi Länsi-suomessa ihana syyskeli, aurinko paistaa ja lämmintä, lokakuu!!!!

  Vajaa 7vko häihin :happy093
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu