"Yliaikaiset"

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2015' aloitti Mynmeli, 7 touko 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Mynmeli Oman äänensä löytänyt

  Laitetaan nyt tämmönenkin ketju tänne missä kaikki yliaikaiset voi tuskastella keskenänsä kun mitään ei näy eikä kuulu :banghead:
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Hauska Hauska x 2
 2. Jonsku88 Puuhakas puhuja Toukokuunmammat 2015

  Jee ilmottaudun mukaan :) tänään kyl vasta 40+0 :) mutta äsken lääkäri sano ettei viä oo tulossa hetkeen että 2 viikon päästä sit käynnistellään jos tarvista..paino arvio oli 3kg ja kaulaa oli 3cm uä ja 1,5 cm käsin kokeiltuna jäljellä ja sormelle oli auki...
 3. Sintti2014 Näppärä viestien naputtelija

  En mä halua viilata pilkkua, mutta eikös yliaikainen raskaus ole vasta 42+ viikoilla? :wink Kun täysiaikainen on 37-42. Mut kaikki tietää kyllä, mitä tällä ketjulla haetaan :)
 4. satuvee Näppärä viestien naputtelija

  mä haluisin liittyä jo nyt tähän ketjuun, vaikka 38 vasta täynnä ylihuomenna. jokainen päivä tuntuu viikolta kumminkin..ja kokoarvion mukaan mulla ois nyt jo 39 viikkoa täynnä. pääasia et on joku ketju missä voi valittaa kun ei vaan tuu, eikä tartte vahingossakaan onnitella syntyneitä (älkää käsittäkö väärin, se on mahtavaa ja ihanaa, mut ei just nyt) :wink
  • Hauska Hauska x 2
 5. Mynmeli Oman äänensä löytänyt

  Näinhän se juurikin on, mutta niinkun itsekin totesit niin kaikki varmasti ymmärtävät ketjun tarkoituksen :)
  • Tykkään Tykkään x 3
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 6. NellaMari Vasta-alkaja

  Mulla tuli juuri täyteen 41 viikkoa. Odottelu on kyllä nyt jo aika kärvistelyä henkisesti. Ensi viikolla sitten kontrolli jos mitään ei ala tapahtua. Huolestuttaa tietysti se että onhan vauvalla kaikki hyvin ja että toimiihan istukka. Kätilö sairaalasta neuvoi että kun vauva liikkuu ja itse voi hyvin niin kaikki ok ja kärsivällisyyttä vielä toviksi. Esikoinen kun syntyi ennen laskettua niin tää odottelu taas ihan uusi kokemus.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 7. saara21 Oman äänensä löytänyt

  Saaneen liittya naiset jo taha!! tama on MUN KOTIKENTTA TAST LAHIN :P tuntuuu et on menny yliaikaa jo viikkoja vaik oikeesti mul on viikkoja "vast" 39+3....mutku taa toukka meinas alunperin syntyy rv29 paikkeil ja paikat olleet kypsat jo ja ollu saikul siit lahin.. sairaalaski ravannu ees taas..vuodelevos ..laihtunu yhteensa 17kiloa tan raskauden aikana..(voimakkaan pahoinvoinnin takia) joka edelleen jatkuu ...nii nyt ku viikkoja oiski komeesti kasas nii ei kuuluu eika nay!!!?? Ett kyl meika luokitteleee tan YLIAIKAISEKSI :D
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 4
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 8. satuvee Näppärä viestien naputtelija

  se on kyllä niin kumma, että kaikenlaista oiretta pukkaa viikkoja aiemmin, ja supistelee, mut sit ku sais tulla niin ei mitään, ei vaan tuu ulos!! mulla tuli eka 40+3 ja toka 38+4, eli aikasintaan ens keskiviikkona syntyis tää jos edellisistä vois jotain päätellä. mä odotan jotain siltä väliltä. painoarvio nyt 3400g, eli mielellään viimeistään siinä 40+0 vois tulla niin ois vielä suht. hyvän kokonen.

  pitäis keksiä joku parin viikon tosi kiinnostava projekti, ettei ehtis odottaa, mutta ku kädet puutuu ni ei pysty käsitöihin..! ideoita..:D?
 9. leijonatar Oman äänensä löytänyt

  40 + 3 menossa :/ Valitanpahan tännekin, että vois jo syntyä, kun painoarviokin kuitenkin on jo 3,88 kg.
 10. Sintti2014 Näppärä viestien naputtelija

  Mulla oli arvio samaa luokkaa (3,9) reilu viikko sitten ja nyt 40+6. Eihän tässä pakostakaan enää montaa päivää ole jäljellä. Jännitys vaan alkaa olla noilla muilla lapsilla jo sitä luokkaa, että hyppivät seinille ja käyvät ihan ylikierroksilla.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 11. Hellis Piirimestaruustason postaaja

  Niin joo, minäkin kuulun jo tänne! 40+4 ja pientä ahdistusta ilmassa... viime yönä aattelin, että varmaan käynnistyy, kun kipua oli jatkuvasti alavattalla, mutta puh ja pah tosiaan... tässä sitä vielä ollaan :meh:
 12. Violet87 Hyväntuulinen höpöttäjä Toukokuunmammat 2015

  Joo-o. 41 täynnä ja just kuulin, että kaveri on jo synnärillä (40+5 sillä tänään).. Voi kunpa minäkin pian olisin! Nyt alkaa jo pikkuhiljaa mieliala laskemaan, kun ei pääse kotiovestakaan ulos kun joku jo huomauttaa, että en ole vieläkään sairaalassa. Huomenna sitten soitto äippäpolille ja aikaa varaamaan yliaikaisuuskäynnille.. Armon aikaa on siis vielä huomiseen. Tai no saahan se tulla sen jälkeenkin, mutta diktaattorina päätin, että saisi tulla jo ennen :D
  • Hauska Hauska x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 13. satuvee Näppärä viestien naputtelija

  parhaimpia hetkiä on päivässä ne kun hetkeks unohtaa odottaa synnytystä! tänään tullu pari kertaa sellanen "ai niin, mähän oon raskaana", olo kun kattonu greyn anatomiaa intensiivisesti.
  • Tykkään Tykkään x 3
 14. MW2B Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Joinakin aamuina jos satun heräämään oikein mukavasta asennosta ilman että persusta särkee, melkein unohdan minäkin koko masun. Kunnes liikahdan kaksi milliä noustakseni, tai Melskaaja muljahtaa huomatessaan minun heränneen...
  • Tykkään Tykkään x 1
 15. leijonatar Oman äänensä löytänyt

  Kyllä menee päivät hiiitaaaaasti! Ei oikein mikään enää edes huvita, vaikka nyt nimen omaan pitäisi keksiä jotain mukavaa puuhastelua, että unohtuisi jehvetin odottelu. Maha on taas parina iltana ollu sekaisin, mutta tuskin lähtö on vieläkään tulossa.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 16. Violet87 Hyväntuulinen höpöttäjä Toukokuunmammat 2015

  Jep. Nyt on päivät alkaneet matelemaan.. Eilen illalla tuli 10min välein kipeempiä supistuksia, mutta kun menin nukkumaan, niin nukahdin ja nukuin lähes putkeen 10 tuntia :eek: Ja en ollut unissani synnyttänyt :confused:
  Täytyy kai vaan odottaa maanantain lääkärikäyntiä..
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 17. kpa79 Hyväntuulinen höpöttäjä

  Mullakin eilen tuskainen ilta, mutta siihen loppui se lysti sitten. Ässäteoria ei toiminut, ei tälläkään kertaa:wink No, ehkä huomenna tai ensi viikolla:) Tosin tänään on ollut paljon enemmän tuntemuksia kuin aikaisemmin, eli jotain on ehkä tapahtumassa joskus.
  • Tykkään Tykkään x 2
 18. Sintti2014 Näppärä viestien naputtelija

  Mua turhauttaa, kun vauva on niin ylhäällä. Ei siis ahdista tms mutta kun kerran pää ei paina yhtään kohdunkaulaa, niin eihän mutään sitten tapahdukkaan. Ei paljon lohduta, että paikat on pehmeät ja alhaalta kahdelle sormelle auki, kun kaulaa on jäljellä ties miten paljon.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 19. kpa79 Hyväntuulinen höpöttäjä

  Mä taas en paikoista tiedä yhtään mitään, edellinen sisätutkimus tehtiin tyyliin joulukuussa, mutta tänään on vähän sellainen fiilis että jokin painaa edes jostain, erilainen tunne. Hmmm. No, huomenna on 40+6, ja niillä viikoilla meidän tyttö syntyi vajaa puolitoista vuotta sitten. Joten jännäksi menee:wink
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. satuvee Näppärä viestien naputtelija

  leijonatar: mulla samaa, ois kaikkee tekemistäkin vielä, mut ei vaan huvita! mulla on vaan sellanen olo etten suostu enää tekemään mitään ennenku vauva syntyy, ku en oikeen nauti mistään. katon vaan putkeen greyn anatomiaa viaplayltä, onneks oon siihen jääny silleen koukkuun et vie ajatukset edes hetkeks aina muualle. sitte vaan vähä siivoilen ja teen lasten kaa pakolliset jutut, mies on nyt ollu kotona aika paljon.