"Yliaikaiset"

JMT, etenikös mihinkään? :) Tuo oottelu on kyllä tuskasta, mullakin eteni toooooooosi hitaasti kunnes sitten käynnisteltiin ja sitten etenikin rytinällä.
 
JMT. Tsemppiä ja toivottavasti on tai alkaa tapahtua.. :)
 
Niin se aika vaan kuluu ja huomenna on jo 41+6...Eiköhän tässä vielä kerran poksahdeta uudelle viikolle!? Siltä ainakin vielä tuntuu. :rolleyes: Alunperin ei kyllä käynyt mielessäkään, että venyy näin pitkälle kesäkuun puolelle.
 
JMT. Hienoa kuulla et siellä on nyt alkanut tapahtumaan ja pian saat pikkusen nuuskittavaksi.. :)

Elvi. Ei onneks oo sullakaan enää kauaa kun on tuhisia sylissä.. Tsemppiä.. :)
 
Aamulla herättiin aikaisin ja lähdettiin kolkuttelemaan sairaalan ovia. Sydänkäyrä otettu, ballonki laitettu aamupäivällä ja vielä sen päälle tunnin sydänkäyrä. Kaikki hyvin, joten tultiin kotiin odottelemaan :) Jos ei mitään tapahdu, niin huomenna klo 9 takaisin. Sit edistyy viimeistään!
 
42+1
Kivuliaita supistuksia on ollut illalla vajaa pari tuntia jo ihan säännöllisesti 10min välein, mutta nyt hieman taukoaa. Jännä nähdä, ollaanko aamuun asti kotona... Eikä nukkumisesta taida tulla juuri mitään. Onneksi nukuttiin iltapäivällä 2h päiväunet :)
 
Maanantaina mentiin uudelleen sairaalalle heti aamusta ja ballonki poistettiin. Siirryttiin tarkkailuun ja cytotecin käyttöön. Sitä saatiin 3x 4h välein. Viimein klo 18 alkoi säännöllisiä supistuksia tulemaan jatkuvasti ja klo 22, kun puoliso oli juuri lähdössä kotiin, ne muuttui kivuliaiksi. Tositoimet alkoi. Klo 5.05 syntyi tunnin ponnistusvaiheen jälkeen pieni poika.

Toukka teki koko sairaalan tämän vuoden ennätyksen 42+2 :)
 
Takaisin
Top