Yli kolmekymppiset ensimmäistä kuumeilevat

Keskustelun 'Kuumeiluklubit' aloitti Satsa, 27 kesä 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Otus87 Aloittelija

  Joo, yksi seuraaja ainakin! :) Olisipa kiva saada tännekin vähän keskustelua :) Oon myös tuolla raskaaksi 2019-ketjussa.

  Ikää löytyy saman verran, eli 32 mittarissa. Meillä tosin yritystä takana kohta 2 vuotta, niihin on mahtunut neljä keskenmenoa ja nyt uusimpana tapahtumana kohdun väliseinän leikkaus joulukuussa. Justiin viikko sitten kävin leikkauksen jälkeisessä kontrollissa ja saatiin lupa aloittaa yritys taas (vihdoin!) :)

  Toivottavasti sinulla auttaa letrot tasaamaan kiertoa!
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 2. venla Vieras

  Hei vaan :) Vähän varovaisesti kirjoittelen tänne, kun en ole täällä koskaan käynyt ja lapsiasiatkin ovat tulleet mielen päälle vasta viimeisen puolen vuoden aikana, niin ei tunnu varsinaisesti kotoisalta ja kaikki lyhenteetkin muissa ketjuissa ihan hepreaa. Ikää kuitenkin 33 niin ehkä se on jo aika alkaa tätäkin miettiä. Olisi kiva jakaa kyllä ajatuksia, jos mukaan mahtuu myös ei-niin-kuumeinen, mutta kuitenkin omasta lapsesta haaveileva. Ehkäisy jätetty pois jo ajat sitten, mutta on vähän muita haasteita niin en uskalla olla kuin varovaisen odottavainen, enkä ihan täysin hurahtaa vielä ajatukseen.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. jannn Naimisissa foorumin kanssa

  Mäki oon googlaillu lyhtenteitä enkä osaa kaikkea :D tuolla Raskaaksi 2019 on enemmän keskustelijoita :) tervetuloa!
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Tindell Tuttu foorumilla Helmiäidit 2020

  Kukkuu:greet015!
  Liityn joukkoonne :grin. Täytän syksyllä 31 ja elämäni ensimmäinen vauvakuume alkoi viime syksynä, kun kuvittelin olevani raskaana. Syyksi selvisi kysta munasarjassa, joka hävisi onneksi itsekseen. Nyt on 5. yrityskierto ja ovulaation pitäisi tapahtua loppuviikosta :bookworm:. En tikuttele, seuraan vain kiertoa sovelluksella ja luotan oireisiin (limat ja himot:happy:). Stressiä on ollut nyt tälle vuodelle töiden takia ihan liikaa, mutta toivotaan että ei nyt liikaa vaikuttaisi. Otin gelee royalit, vai mitkä ne nyt oli, testiin :angelic:. Tuskin lisä vitskuista haittaakaan on..
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Hankikanto Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun äidit 2019

  Onko teillä jokin erityinen syy miksi ette ole herännyt vauva-asioihin aiemmin? Ite en ole koskaan ollut mikään lapsirakas ja elämässä on ollut niin paljon kaikkea muuta että on ollut helpompi edetä ja vetää projektit ilman lapsia. Nyt alkaakin sitten biologinen kello tikittää kilpaa.
 6. Hankikanto Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun äidit 2019

  Tm tuulimuna
  Km keskenmeno
  Kkm keskeytynyt keskenmeno
  Ya yritys aloitettu
  Kp kiertopäivä
  Ovis ovulaatio
  Dpo päiviä oviksen jälkeen
  Pc pregcheck-raskaustesti
  Tikuttaa tehdä ovulaatio tai raskaustesti

  (Olikohan siinä kaikki?)
 7. jannn Naimisissa foorumin kanssa

  Kaippa mulla nyt vasta löytynyt mies hommaan :wink exän kanssa olin valmis reilu 4 vuotta sitten alkaa hommiin kunnes hän jätti mut. Olen nyt 32v.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 8. Otus87 Aloittelija

  Me valmistuttiin miehen kanssa molemmat vasta just ennen kun 30 tuli täyteen, ja jotenkin lapsen ja opiskelujen yhdistäminen tuntui hankalalta ajatukselta. Etenkin kun oma opiskeluaika oli hyvin labra&kemikaalipainotteinen, niin en halunnut olla raskaana sellaisen keskellä. Yritys alkoi kyllä heti valmistumisen jälkeen, eli yli kaksi vuotta sitten, mutta ensimmäistä edelleen odotellaan.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 9. Miriam_88 Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Ajattelin kirjoitella myös tänne, vaikka kirjoittelenkin pääasiassa tuolla raskaaksi 2019-puolella. Täältä kuitenkin löytyy samassa tilanteessa olevia :)

  Meillä yritys alkoi näin myöhään, koska mies ei aikaisemmin lapsia halunnut. Mieli kuitenkin muuttui, mutta silloin olin juuri aloittanut uudessa työpaikassa, joten yrityksen aloittaminen lykkääntyi vielä lisää. Nyt kun huomaa, ettei niitä lapsia noin vain tule, niin vähän harmittaa tämä myöhäinen herääminen.

  Koitan silti olla positiivisin mielin. Ehkä meillekin se pieni nyytti joskus tulee.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 10. Tindell Tuttu foorumilla Helmiäidit 2020

  Meillä yksinkertaisesti molemmat luuli että ei halua lapsia. Kaikki ruokakaupassa huutavat kakarat lähinnä ärsytti :rolleyes:. Nyt kun itsellä on vauvakuume, niin vieraat lapset on yllättäen kivempia :happy:.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 11. Miriam_88 Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Muakin joskus siinä parikymppisenä lapset ärsytti. Noin 6 vuotta sitten huomasin, että lapset onkin aika ihania ja siitä asti oon sitten silleen on-off kuumeillu :hilarious:
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. jannn Naimisissa foorumin kanssa

  Mua kyl ärsyttää vieraat lapset. Tutut ja (toivottavasti tulevat) omat lapset on iiiihan eri juttu :) Ja oon lastenhoitaja :grin siis riittää ihan muutaman tunnin/päivän tutustuminen että tykkään, sama kuin aikuisissa :rolleyes:
 13. Tindell Tuttu foorumilla Helmiäidit 2020

  Mulla on kaveri, joka vihaa lapsia, paitsi omiaan :hilarious:.
  • Hauska Hauska x 2
 14. smoothie. Rakastunut foorumiin Helmikuiset 2021

  Moikka kaikille! Olen 30v ja mies 32v ja esikoista ollaan haluttu nyt jo vuoden. Vielä ei ole mitään raskaustestissä tapahtunut koskaan. Kevyitä hoitoja ollaan nyt aloitettu eka kierto ja tänään dpo7.
  Minäkään en ole ollut mikään lapsirakas, 10v sitten en ollut edes varma että haluanko lapsia. Ajatus lapsista on kuitenkin jalostunut pikkuhiljaa siihen että kyllä todennäköisesti niitä haluan kunnes pari vuotta sitten yhtäkkiä pukkas vauvakuumeen päälle mikä oli ihan uutta mulle!:dummy1: :hilarious: vauvakuumeesta puoli vuotta jätin hormonaalisen ehkäisyn pois, sit puoli vuotta lähinnä keskeytetyllä mentiin ja sit alko kunnon yritys. Hassua tosiaan kun muiden lapset ei herätä yleensä suuria tunteita mutta kun ajattelen mahdollista omaa lasta tunteet ja ajatukset ihan eri :Heartred
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 15. Miriam_88 Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Miten sulla smoothie kävi? Millaisia hoitoja teillä ollaan aloiteltu?
 16. smoothie. Rakastunut foorumiin Helmikuiset 2021

  No negahan se, mikäs muu.. :banghead: :rolleyes: nyt taas suosta noustu ja kp3. Viime kierto oli eka letrot+ovitrelle ja tähän kiertoon aloitin tänään pelkän letron ovista vahvistamaan. Ovuloin kyllä luomustikin mutta insseihin ei ole nyt yksityisellä varaa lähteä, ollaan vaan perustutkimuksia yksityisellä tehty, ja julkiselle saadaan aika varmaan vasta kesätauon jälkeen niin sit toiv päästään heti insseihin.
 17. Miriam_88 Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Pidän peukkuja, jos käviskin niin hyvin, ettei tarvitse insseihin lähteä ollenkaan :)
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 18. smoothie. Rakastunut foorumiin Helmikuiset 2021

  Miriam_88 mikä teidän tilanne on? :)
 19. Miriam_88 Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Täällä menossa yk 10 ja dpo 2. Jännät hetket käsillä, kun peiton heiluttelut oli just sopivaan aikaan :grin
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 20. Sannsse Peruskäyttäjä Tammiäidit 2020

  Täällä kanssa yksi -88 vuosimallin rouva haaveilee aviomiehen kanssa esikoisesta. Oon kirjoitellut jonkin verran tuonne Raskaaksi2019 ryhmään jo..

  Meillä menossa vasta nyt yk1 ja ovista odotellaan
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu