Vinkkaa sarjoja ja leffoja!

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Bella Swan, 15 tammi 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Talvitintti Ei muuta elämää Lokaäidit 2020 Toukomammat 2017

  Jess, tää on niin koukuttava sarja ja viime kausi loppu jännään kohtaan. :nailbiting:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 2. Heitsu1996 Addikti Kesäkuun äidit 2019

  Uusipäivä,Salkkarit, Syke,Wallander elokuvat.
 3. Tips Rakastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Täytyy mainostaa kun saatiin miehen kanssa juuri katsottua The end of the f***ing world Netflixiltä. Ei mikään hilpein aihe mutta mustan huumorin ystävänä välillä tuli naurettuakin. Todella taidokkaasti tehty ja koukuttava, ikävä että on vain kaksi lyhyttä kautta. Pitkästä aikaa löytyi uusi sarja josta miehen kanssa molemmat tykättiin, katsottiin kimpassa.

  Toinen kevyempi Netflixiltä on Working moms. Pieninä annoksina viihdyttää tässä vauva-arjessa kelvollisesti.

  Tuo You menee seuraavaksi listalle kun alkoi katsottavat loppua, kiitos vinkistä! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Oon tosi, tosi kauan odottanut jatkoa jenkkien Unelmien poikamieheen katsottavaksi, nyt on Ruudussa! Tosi ihanaa katsoa hömppää kun on omaa aikaa :shy:
 5. Viuhtiliini Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Täältähän sai tosi hyviä vinkkejä, kiitos! :)

  Paljon oli suositeltu jo sarjoja, joista itsekin tykkään (mm. Täydelliset naiset, Game of thrones, Dead to me, The Resident, Handmaid's tale, True detective, Outlander, Big little lies, jne.), mutta voisin vielä lisäksi suositella sarjoja Ozark (Netflix), What/if (Netflix) ja Beforeigners (HBO).
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Tempparit tulee taas:hilarious:
 7. Fificca Aloittelija

  Tveestä Holby cityn sairaala, casualty. Netflixistä aloin kattelee locke & key :grin
 8. Tips Rakastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Löytyi vahingossa ihan viihdyttävå sarja Netflixistä, mieskin on tykännyt, eli Good place. Muutama jakso katsottu, vähän erilainen.

  Toinen synkempi sarja jota olen ahminut jo pitkään (ja jonka sain juuri loppuun, siksi tuo edellinen löytyi vahingossa) on How to get away with murder. Koukuttavaa kamaa.

  Dokkareista pitäville kolmiosainen Dont f**k with cats: hunting an internet killer. Synkkä tämäkin mutta pakko oli katsoa kokonaan.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 9. Lilyofthevale Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018

  Tykkäsin katsoa Areenasta Sanditonia. Sopivan kevyttä. Loppu oli kyllä vähän pettymys...
 10. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Kakarat Areenasta. Kaksikymppiset saa yllärivauvan, miten onnistuu maailmanvalloitus sen jälkeen?
 11. Lilyofthevale Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018

  Olen viime päivinä katsonut Netflixistä dokumentaarista sarjaa Tiger King. Kaksi ekaa jaksoa vähän junnaa, mutta sitten päästään vauhtiin. Shokkiefekti on varsin suuri. Lakien puute koskien villieläinten pitoa hämmästyttää näin suomalaisena, mutta kaikkein oudointa on päähenkilöiden käytös.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 12. Nurinkehrääjä Ihastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019

  Katselen telkkarista oikeastaan vain My 600-lb Life (Hengenvaarallisesti lihava) -sarjaa. Siinä on jotain valtavan (heh) koukuttavaa :nailbiting:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 13. Elevine Ihastunut foorumiin Toukokuiset 2021

  Gilmoren tyttöjen luojalta löytyy Amazon Primestä aivan mielettömän hauska ja vaaaaaaltavan kaunis Marvelous Mrs. Maisel. Kaunis siksi, että sijoittuu 50-luvun Jenkkeihin, joka kuva kuin karkkia mekkoineen, pukuineen ja hansikkaineen, kiharoineen, huulipunineen ja laukkuineen :love017

  Todellinen hyvän mielen sarja!
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 14. Tips Rakastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Nyt seuraa tunnustus. Ihan randomisti aloin Netflixistä katsomaan sellaista roskaa kuin Circle. Eräänlainen some-reality jenkeistä, myös brasialainen ja ranskalainen versio löytyy. Aivan turhanpäiväistä shaibaa mutta jäin koukkuun ja jenkkiversion ahmittuani katselen ranskalaista versiota ja muistuttelen mieleen 15 vuoden takaisia kieliopintoja :bookworm::hilarious:
 15. Pingviiniemo Addikti Heinäkuiset 2021

  Me katotaan miehen ja pikkumiehen kanssa (4kk) :dummy: porukalla 90 päivää morsiamena jälkipyykki. Se on vaan niin viihdyttävää, kun ne vanhemmat parit kattoo yhessä teeveestä uudempia pareja ja kommentoi niiden menoa. laughing7
  Myös Pienten perhe, missä on se lyhytkasvuinen roloffin perhe on kiva, Pikkunen hymyilee aina ohjelmille missä on kivan näköisiä ihmisiä.:love7
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 16. Mamiii Rakastunut foorumiin Huhtikuiset 2021 Helmiäidit 2020 Toukokuiset 2021

  Katsoikos kukaan sarjaa Westworld? :happy: Dexterille menee myös täältä pisteet. Ei vaan kyllästytä :rolleyes: Ja tietty Breaking Bad, jos ei oo katsonut. Elokuva avain pakoon kannattaa katsoa myös! Ja elokuva taso!
 17. Viuhtiliini Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Koronaepidemian aikana on tullut katsottua aika paljon sarjoja. You, Killing Eve, Ozark, Messiah, Kaikki synnit ja nyt uusimpana aloitettiin Sharp Objects.
 18. Lilyofthevale Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018

  Areenasta katsoin juuri Talo jalavan varjossa (Howards End). Oli ihan viihdyttävä pukudraaman ystävälle. Jäi mietityttämään, että oliko Megin avioliitto mr Wilcoxin kanssa rakkausliitto vai mukavuusliitto? Meg ei ollut enää ihan nuori (silloin mentiin nuorena naimisiin ja 30v oli toivoton vanhapiika) ja mr Wilcox oli kohtuullisen miellyttävä ja perheen tuttu, varakaskin.
 19. Tips Rakastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Pitkästä aikaa pitää tulla hehkuttamaan sarjaa. Sain juuri päätökseen Netflixin 13 reasons why. Rankkaa settiä high school maailmasta, ei yleensä nappaa tuollainem genre mutta oli hyvin tehty ja näytelty, koukutti ja kosketti. Ei herkille. Käsittelee erilaisia traumoja ja mielenterveyden kysymyksiä. Jätti vaan niin hyvän olon (näin klo 2 yöllä kun sain vikan jakson katsottua) niin piti jossain tämä jakaa :shy:
  • Hauska Hauska x 1
 20. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Mulla on toi vika kausi kesken vielä. Hyvä sarja kyllä!

Jaa tämä sivu