Viimeisin hankintasi vauvallesi?

Keskustelun 'Elokuiset 2021' aloitti Vargynja, 19 marras 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Pauliina0 Jostain jotain jo tietävä

  Tuo on kyllä totta :grin
 2. Neretle Hyväntuulinen höpöttäjä Elokuiset 2021

  Mä en oo vielä uskaltanu mitään juuri ostella. Lidlistä kävin torstaina ostaa vauvojen bambi pussilakanan ja pyyhkeen, ku olivat niin söpöjä. :love017 Vaatteita saadaan aika paljon sukulaisilta.
 3. Tuikutti Satasella mukana keskusteluissa Elokuiset 2021

  Itse en ole uskaltanut hankkia kuin vauvakirjan, että saa kaikki ultrakuvat talteen. Mutta kiva kuulla että äitiyspakkaus tulee jo huomenna, en malta odottaa :grin
 4. Nipanderi Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulukuun mammat 2017

  Täällä oli tätä autokeskustelua. Täälläkin varmaan tarvitsisi miettiä auton vaihtoa. Lähinnä siis isomman tavaratilan tähden. Kun pitäis olla sellainen, että mahtuis takaluukkuun koiran matkustus sekä rattaat. Mahtaakohan sellaista tavaratilaa ollakaan?
 5. Tuikutti Satasella mukana keskusteluissa Elokuiset 2021

  Hieman ennakkoon tuli hankittua Pikku Myy -leivonta-alusta pöydän suojaksi kun eihän sitä tiedä loppuvatko kaupasta oikeaan hetkeen mennessä... :hilarious:
  • Hauska Hauska x 2
 6. Pipana93 Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Itse en ole kuin vauva kirjan ostanut, ja sekin oli vähän niinkuin sattuma ennen plussaa kun oli tarjouksessa, ajattelin että annan vaikka jollekki kaverille tms jos ei itselle tule koskaan käyttöä. Kunnes oisko viikko sen jälkeen plussasin :hilarious:
  • Tykkään Tykkään x 2
 7. Bumba3462320 Jostain jotain jo tietävä

  Mistä ootte ostellu vauvatarvikkeita?
  Ku ittee on nyt ruvennu pänniin ku mistään ei saa kaikkea kerralla vaan sun pitää käydä tuolla ja tuolla kaupas ja eri verkkokaupoissa et saat mitä tarviit.
  On se ollu ihan mukavaakin pyöriä, vertailla hintoja ja ostella sun muita juttuja täs odotusaikana, mut nyt kun tarvis ne viimeset jutut ni mistään ei saa kerralla kuitenkaa.
 8. Agnés Sukkela juttelija Elokuiset 2021

  Mä käytän aika paljon Jollyroomia, löytyy hoitotarvikkeita ja sisustukseen kaikkea, melkein kaikkea saa tuolta mutta vaatteet tilaan ihan vaatekaupoista :)
 9. Repo Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulumammat 2018 Maalismammat 2017

  Jollyroomista itsekin tilailen jonkun verran, ja yllättäin verkkokaupasta on tullut nyt ostettua tälle vauvalle tarpeita. Kärkkäinen on myös hyvä. Mutta se on kyllä totta että useammasta paikasta joutuu ostamaan, mistään ei oikein saa kaikkea kerralla.