Viimeisin hankintasi vauvallesi?

Sansansaa

Näppärä viestien naputtelija
Elokuun äidit 2019
Veikkaan, että tälle neljännelle tajuan hankkia kk ennen kun syntyy mitään. :grin Paitsi, jos on tyttö niin varmaan on kaapit täynnä pinkkiä kohta :grin
 

Nacre

Näppärä viestien naputtelija
Lokaäidit 2020
Mulla on edellisistä yrityksistä valmiina yksi potkupuku ja kangasta. Tälle näinpitkälle päässeelle tilasin kotidopplerin. Vielä en oo uskaltanut muuta, etten jinxaa hommaa.
 

iiiv1234

Oman äänensä löytänyt
En ole hankkinut vielä mitään, eikä varmaan tarvikaan hankkia kun neljäs lapsi kyseessä. Mutta olen jo aloittanut ompelemaan sekä kutomaan vauvalle.
 

Eetla

Sanavalmis juttuseppä
Toukomammat 2016
Lokaäidit 2020
Mä en tiedä haluanko mä jotenki suojella itseäni pettymykseltä vai mikä on, mut en jostain syystä halua edes katsella vaunuja yms., vaikka pitäisi hankkia. Muutamia vaatteita lukuunottamatta kaikki vauvatarvikkeet on hävitetty.
 

FolkeMilea

Puuhakas puhuja
Lokaäidit 2020
Mulla taas ei rehellisesti kiinnosta mitkään hankinnat yhtään tässä vaiheessa. Ostaa pitää kyllä vaikka mitä!
 

Lailailai

Näppärä viestien naputtelija
Lokaäidit 2020
En myöskään vielä halua hankkia mitään, ja lähes kaikki on esikoisen jäljiltä valmiina. Tosin silloin lainattiin suuri osa vauvanvaatteista, joten niitä aion nyt metsästää kirppikseltä. Jossain vaiheessa aion hankkia stokken syöttötuolin ja siihen sen vauvaosan. Kantorepun ja -liinoja aion myös hankkia, sekä kivoja imetysvaatteita. Kunpa tekisi hyviä kirppislöytöjä, en oikein enää tykkäis ostaa mitään uutena...
 

Foreverfever

Luottohahmo langoilla
Maaliskuiset 2021
Mä taas pyöritellyt jo millaiset vaunut tarvitsen. Ja en oikein tiedä, mutta haluaisin jo tietää, että sitten kun tulee hyvät käytetyt vastaan, voisi vaan ostaa ne. En siis todellakaan silti ennen rakenneultraa ole ostamassa :rolleyes:
Nykyiset rattaat ei käy vastasyntyneelle. Saisin yhdet uudet matkarattaat äidiltä, niihin vain adapterit ja koppa niin olisi vauvalle hyvä, mutta näihin ei saa seisomalautaa ainakaan työntäjälle mukavasti. Ja tuplat taas on liikaa kun enimmäkseen vain vauvan kanssa tulee tällä kierroksella arkipäivisin pidempiä matkoja käveltyä. Todella monet rattaat ollut vuosien varrella ja yhtään huti ostosta en halua enää tehdä!
 

Eetla

Sanavalmis juttuseppä
Toukomammat 2016
Lokaäidit 2020
Kehu/hauku omia vaunujasi/rattaitasi. :) Edelliset on jo myyty, joten uusien hankinta olisi edessä. Onko kenelläkään kokemusta emmaljungat nxt90:stä?
 

Casamaria

Vauhtiin päässyt keskustelija
Kehu/hauku omia vaunujasi/rattaitasi. :) Edelliset on jo myyty, joten uusien hankinta olisi edessä. Onko kenelläkään kokemusta emmaljungat nxt90:stä?

Mua kiinnostaa myös! Me tarvitaan hissittömään kerrostaloon (eka kerros sentään, mutta parit raput silti), keskustaan ja lenkkipoluille soveltuvat vaunut. Mä oon miettinyt Emmaljunga Vikingeja, luin yhdestä blogista että niillä on pärjätty just hissittömässä kerrostalossa. Mutta tämän mallin valmistus on lopetettu... Toinen, mistä luin (sponsoroidusta) blogipostauksesta oli Britax Go BIG 2, mutta keskustelupalstoilla Britaxeja oli haukuttu.
(Ja joo, ajoissa olen pohdintojen kannalta, mutta haluan tietää tarkkaan etukäteen mitä budjetoin vaunuihin :angelic:).
 

Eetla

Sanavalmis juttuseppä
Toukomammat 2016
Lokaäidit 2020
Meillä edelliset vaunut/rattaat oli emmaljungat. Vakuutuin niin niiden laadusta yms., et sen tiedän, et seuraavatkin tulee olemaan samaa merkkiä. :) Super Vikingit olis vaununa nätit, mut mun silmää ei miellytä ne rattaana. Toi nxt90 on tällä hetkellä mun himoitsema malli, kun meillä pitää mennä pieneen tilaan. Meitä on viisi sitten farmariautossa matkoille lähtiessä. :nailbiting: Kun sais mahan näkyviin, niin lähtisin lastentarvikeliikkeisiin koeajolle. :hilarious:
 

Casamaria

Vauhtiin päässyt keskustelija
Mähän oon niin noviisi että mulle voidaan kaupata mitä tahansa :hilarious: siksi haluaisin että mulla olisi pari mallia mielessä, kun lähden koeajamaan.

Emmaljungat edelleen pelissä mukana siis :happy: Kööpenhaminassa näkyy monella äidillä olevan Stokket. Ne herätti merkkinä mun kiinnostuksen, kun täällä on kuitenkin ahdasta asumista eli sopinevat pieniin tiloihin.
 

Eetla

Sanavalmis juttuseppä
Toukomammat 2016
Lokaäidit 2020
Vaunuostoksilla kannattaa kiinnittää huomiota muuhunkin kuin ulkonäköön :wink, esim. jarru/lukkosysteemiin, kasausominaisuuksiin, renkaisiin (jotkut "kolisee" ja täristää) yms. Vertailtiin silloin aiemmin kavereiden kans keskenään meidän vaunuja ja tultiin kaikki siihen tulokseen, et Emmaljungat oli näiltä osin parhaat. Vertailussa oli Briot, Hjärtanit ja Emmaljungat.
 

Minzci

Näppärä viestien naputtelija
Tammikuun äidit 2019
Ostin kaukalopussia ja makuupussia varten kankaat jo ja sain piirrettyä bodyn ja housujen kaavoja mut en uskalla vielä alkaa ompelemaan. Paljon löytyy kyllä vielä pieniä vaatteita kun meidän nuorin on 1v 2kk ja kaikki hänen vaatteet on säästetty
 

Kitina

Näppärä viestien naputtelija
Kesäkuun äidit 2019
No olin aika varma että lapsiluku tässä tai ainakin kunnon väli niin kaikki olen sitä mukaan hävittänyt kun poistunut käytöstä. Ja kun pieniä on sitten kaksi niin pitää kulkemistakin miettiä. Puolisolla loppuu työsopimus vähän ennen kuin tämä syntyisi ja ajateltiin että jää mun kanssa kotiin vaikkapa puoleksi vuodeksi. Joten vois ostaa vaan jotkut edulliset vaunut alkuun vauvalle varalta. Kuitenkin myös molemmat vanhemmat käyttää kantoliinoja niin ei oo niin tärkeät. Sitten joskus hommaa tuplat. Kaukalokin pitää tarkistaa että onko siinä miten käyttöikää jäljellä kun ykköskaukalo jo myytiin. Kaikki äitiys- ja imetysvaatteetkin jo annoin pois
 

Lyy

Silmät suurina ihmettelijä
Oonko ainoa, jolla ahdistaa pelkkä ajatuskin kaikista hankinnoista joita pitäisi tehdä? Mä inhoan isompien tavaraostosten tekemistä yli kaiken, kun pitää vertailla ja päättää miljoonasta vaihtoehdosta mikä olis just meille hyvä. Ja kun ensimmäisen kanssa on vielä niin pihalla siitä mitä pitää ottaa huomioon, mihin kannattaa panostaa ja mitkä jutut on vähän enemmän "ei oo niin justiinsa" -osastoa :hilarious:
 

Eetla

Sanavalmis juttuseppä
Toukomammat 2016
Lokaäidit 2020
Sänky, vaunut ja turvakaukalo on välttämättömät. Muita hankin, jos näen tarpeelliseksi. No vaatteet tietty. :hilarious:
 

Giraffe86

Satasella mukana keskusteluissa
Facen marketplacea tulee selailtua, tekisi mieli hankkia jo kaikenlaista! Mutta yritän malttaa mieleni nt- tai rakenneultraan.
 
Top