Viimeisin hankintasi vauvallesi?

Keskustelun 'Maaliskuiset 2020' aloitti Vargynja, 24 kesä 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Loria89 Aloittelija

  Kiitos vinkeistä!:happy: Minähän se menin tietty rakastumaan niihin Bugaboihin ja ne donkey duot taisinkin löytyä meille juuri torista. En aiemmin todellakaan ajatellut maksavani noin paljon rattaista, mutta minkäs teet..:love7 Vielä kun saisin noi vanhat Stokket ja Britaxit myytyä ja vähän edes tasoitusta noiden tuplien hintaan:happy3
  • Tykkää Tykkää x 3
 2. Leijonaemo- Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2018 Maalisäidit 2020

  Meillä on Bugaboo Donkey Duot ja tykkään niistä tosi paljon :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. Bella Swan Addikti Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Mäkin oon aina vain vakuuttuneempi, että sellaiset ne olla pitää!
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Christalli Ihastunut foorumiin Lokamammat 2016

  Meillä tulee ikäeroa noin 3,5 vuotta joten mietin tarvitaankohan tuplia? Joku seisomalauta ehkä ainakin. Esikoinen on väsyneenä varsinkin superlaiska kävelemään jos ei siis satu huvittamaan. Leikkipuistossa viilettäisi kyllä minkä kintuistaan pääsee. Liikutaan paljon kävellen ja julkisilla mutta joskus myös autolla. En haluaisi että se rajoittaa meidän menemistä ja tulemista jos täytyy miettiä esikoisen kävelyfiilistä, helpompaa olisi kun sais vaan iskettyä sen rattaisiin istumaan tarvittaessa. Mutta en myöskään tykkää ajatuksesta kulkea tuplien kanssa tuolla ruuhkaisissa busseissa... onneks ei tarvii vielä päättää. Miten te tekisitte?
 5. Enninkeri Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Meillä tulee ikäeroa 3v7kk eikä edes harkita tuplia. Otetaan kantoreppu mukaan esikoiselle jos tulee jotain pitempää matkaa käveltäväksi :) mutta tää onkin melko reipas kävelijä
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. marsupilami Naimisissa foorumin kanssa Maalisäidit 2020 Toukomammat 2017

  Meillä lapsilla ikäeroa 1v10kk ja käytössä ollut bumprideri seisomalauta jossa on istun. Sitä ei oo kyllä tarvinnut enää pitkään aikaan kun 4v kävelee jo pitkiäkin matkoja :rolleyes: mutta tulee varmaan taas käyttöön nuoremmalla, kun vauva syntyy, nuorin on silloin 2v10kk.
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. MaRilla Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020 Helmimammat 2018

  Meillä on 4v 4 kk ikäero esikoisella ja kakkosella ja pärjättiin seisomalaudalla ja 4,5-vuotiaana esikoinen innostui pyöräilystä, niin sillä menty sen jälkeen. Mutta esikoinen nukkui meillä satunnaisesti päiväunia vielä nelivuotiaana, joten yksittäisiä kertoja oli kun olisi ollut tuplille käyttöä. Kerran meni vauva kantoon ja esikoinen rattaisiin nukkumaan kun väsähti kauppareissulla. Eli meillä olisi tuplat olleet käytössä ehkä puolesta vuodesta vuoteen, jos ikäero olisi ollut 3,5 v. Nyt on tulossa vain 2 v 1 kk ikäero niin ehdottomasti hankin.

  Mutta tosiaan teillä jos isompi ei päikkäreitä enää nuku niin ehkä sellainen seisomalauta istuimella olisi hyvä, jos väsyy kävelyyn?
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Beisla Naimisissa foorumin kanssa Maalisäidit 2020 Lokamammat 2016

  Me luultavasti ei hankita tuplia, ikäeroa tulee noin 3v5kk. Seisomalauta pitää ehkä hankkia, mutta esikoinen on melko hyvä kävelemään pitkääkin matkaa ja tykkää myös potkupyörästä. Lisäksi ollaan kaikki totuttu kantamiseen sekä repulla että liinalla. Vauvakin varmasti tottuu olemaan kyydissä, niin uskon että pärjätään yksiköllä. Jos ei niin ostetaan tuplat vasta kun huomataan että tarvitaan.
  • Tykkää Tykkää x 2
 9. pookkana Naimisissa foorumin kanssa Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Meillä esikolla ja kuopuksella/keskimmäisellä on ikäeroa 2v 8kk ja pärjättiin oikein loistavasti normivaunuilla ja seisomalaudalla. Esikko on ihan samanlainen ja tarve vaunuille myös sama ja toi oli toimiva yhdistelmä :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Kata88 Tuttu foorumilla Eloäidit 2020 Tammikuunmammat 2016

  Me kerettiin myydä pois jo meidän gotland tuplat. Edellinen lapsi tulee olemaan vähän yli 4v, niin saa ruveta nyt kävelemään enemmän. Toki löytyy vauvalle kantoreppu ja liina ja sille edellisellekin sopivaa kantovälinettä hätätilanteisiin... Minä kerkesin myös jo ton babyboxin hakea. Muita juttuja, joita puuttuu, ostelen varmaan vasta joulun alennusmyynneistä..
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Nuppunen Rakastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Toukomammat 2016

  Eilen tuli surffailtua ja etsittyä netistä eri vaihtoehtoja vaunuille ja kaukalolle. Edelleen ykkös vaihtoehtona on britax smile 2 travel system paketti. Toinen kiinnostava oli Teutonia trio yhdistelmävaunut. Niihin sais myös erikseen adapterin Primo kaukalolle. Onko kellään kokemusta teutonian vaunuista? Toinen kivan näköinen vaihtoehto oli stokke trailz yhdistelmävaunut, mutta niissä oli kyllä jo aika suolanen hinta. Onko kellään näistä kokemuksia?
 12. Kaku15 Ihastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Helmimammat 2017

  Britax smileille ääni, on ollu tosi hyvät vaunut (meil se edeltävä brio bmile) kaveriki just hommas ton smile 2 travel systemin omalle tulokkaalleen :)
 13. Kaku15 Ihastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Helmimammat 2017

  Meillä tulossa ikäeroa 3v1kk ja ei kyllä edes harkita tuplia. Tuleva keskimmäinen saa potkupöyöräillä tai hypätä sit tarvittaessa Manducaan jos ei jaksa kävellä :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 14. hannaka Addikti Maalisäidit 2020 Elomammat 2018 Tammimammat 2017

  Meillä oli esikoisella teutonian yhdistelmät. Joku vanha malli, en muista mallin nimeä. Mut ajoi asiansa. Helppo laittaa kassan ja kokoon. En osaa kertoa enempää, kysy jos on jotain mikä mietityttää :D
 15. Papumaa Peruskäyttäjä

  Mä tilasin jo menopelit. Pakkohan se oli kun jollyroomissa on alet :angelic:
  • Tykkää Tykkää x 2
 16. AryA Rakastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Joulukuunmammat 2015

  Onkos kellään kokemusta Bumbleride indie twin tuplarattaista? Niistä kiinnostuin todella, aikaisemmin harkitsin Bugaboita mutta noista oon kuullut hyvää ja ne olisivat noita Bugaboita edullisemmatkin, myös käytettyinä.
 17. little_angel Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Veljen perheellä on sisarusrattaina, en oo mitään pahaa kuullu niistä heiltä. Ja joskus tuli vastaan blogi, jossa kirjoittajalla oli kaksoset ja juuri noihin indie twineihin päätyivät
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. Nannu79 Peruskäyttäjä

  Tuli käytyä Miikkari kutsuilla ja jäihän ne ihanat leijonannassupöksyt ja body sitte lapaseen:wacky:
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. AryA Rakastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Joulukuunmammat 2015

  Käytiin tänään katselemassa liikkeessä vaunuja sillä tuloksella että ulos liikkeestä kävelin Emmaljungan double vikingit ostaneena :grin
  • Tykkää Tykkää x 8
 20. Bella Swan Addikti Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Haluaisin vielä muutamat koon 44 vaatteet hommata. Yksi body on vain.

Jaa tämä sivu