Viimeisin hankintasi vauvallesi?

Keskustelun 'Maaliskuiset 2020' aloitti Vargynja, 24 kesä 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Addikti Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

 2. marsupilami Naimisissa foorumin kanssa Maalisäidit 2020 Toukomammat 2017

  Oho, kaikesta ne löytää vaaroja :eek: meillä ollut aina pinnasängyssä suojus ja tulee kyllä olemaan jatkossakin. Pidän hyvin epätodenäköisenä että vauva sais jotenkin naamansa painettua patjaa vasten niin ettei saisi happea o_O tai yhtä todenäköisesti tukehtuu siihen patjaan sitten jokatapaukses oli siinä sitten suojus tai ei.
 3. Bella Swan Addikti Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Ei pitäisi erehtyä ale-rekkien lähelle.. tarttui mukaan tummansiniset housut ja body isommassa koossa:Heartblue
  • Tykkää Tykkää x 3
 4. HenKa Ihastunut foorumiin Maalisäidit 2020


  Yllätyksenä tuli myös tuo kosteussuoja-asia.
  Ajattelin kuitenkin käyttää sitä :wideyed:. Tarvittaessa sen voi kiinnittää paikoilleen lakananipsuilla, jotta siihen ei pysty kietoutumaan.
  Olen samaa mieltä Marsupilamin kanssa: patjaan tukehtuminen ei ihan heti ekana tule mieleen, on suojus tai ei.
 5. MipetiusMipe Aloittelija

  Kaverilta saatiin iso läjä 50-62 koon vaatteita ja tänään käydään ostamassa lipasto, johon niitä voi alkaa järjestellä, jahka äitiysloma alkaa tammikuun loppupuolella.
  • Tykkää Tykkää x 2
 6. Lp83 Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Meillä vauvalle kaikki valmiina mutta välipäivän aleista hommattiin vielä kehto missä pyörät alla niin nyt saan vauvan sängyn viereen. Meidän makkari niin pieni että pinnis sinne ei olis mahtunu muuta kuin siten ettei vaatekaapin ovia olis saanu auki. Tuota ny o helppo siirtää kun tosiaan löytyy ne pyörät :happy:
  • Tykkää Tykkää x 3
 7. Bella Swan Addikti Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Vaippoja vielä pitäisi koossa 1 hankkia:)
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Livian Aloittelija

  Löysin Lidlistä kaksi kivaa bodya ja harsoja jo vähän keväisemmissä väreissä. Ei ole kauheasti viitsinyt mitään ostaa kun kaikki on ollut niin syksyistä ja oon muutenkin kevät/kesäihminen.

  Onko teillä lidlin vaatteista kokemuksia? Hinta oli ainakin kohdillaan. Merkinnöissä oli luomupuuvilla 100% ja hinta kahdesta bodysta 6,99e.

  Attached Files:

  • Tykkää Tykkää x 3
 9. Bella Swan Addikti Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  On kokemusta ja suosittelen :thumright Kivoja kuoseja, hinta mukava, eikä ole käytössä näkynyt edullisuus.
 10. hannaka Addikti Maalisäidit 2020 Elomammat 2018 Tammimammat 2017

  Mä tykkään kans Lidlin vaatteista ja suosittelen kyllä. Ja Mun mielestä koot on tosi reiluja, eli menevät pitkään. Meil on paljon esikoiselle ostettuja vaatteita sieltä, jotka on käynyt jo kakkosella. Ja nyt menevät siel kolmoselle. Eli on kestäviä. Eikä todellakaan hinnalla pilattu :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Lemonade Peruskäyttäjä

  Vaipat. Nyt on kaikki hommattuna.
 12. Matryoshka Aloittelija

  Olen saanut tosi paljon ihan pieniä vaatteita, kun siskontyttö on jo kasvanut ensivaatteistaan ulos, ja muutenkin niitä tuntuu helposti kerääntyvän. Pienet vaatteet on käytössä niin vähän aikaa, niin kiertävätkin hyvin.

  Kun on esikoinen kyseessä, niin on jotenkin vaikeaa hahmottaa miten paljon vaatteita tarvisi missäkin koossa, ja milloin kannattaisi alkaa ostamaan isompia vaatteita. Tietty jos edullisia sattuisi kohdalle, niin jotain voisi jo ostaa varastoonkin, mutta kun ei osaa oikein arvioida kokoa tulevissa vuodenajoissa.

  Mies oli nyt viikon työmatkalla Japanissa, jonne me muutetaan myöhemmin tänä vuonna. Pyysin, että olisi tuonut kummilapsille jotain kivoja vaatteita, jos vain löytää. (Omalle voidaan sitten ostaa vaikka paikan päällä.) Olikin sitten saanut tuttavaltaan vinkin jostain käytettyjen lastenvaatteiden kaupasta. Kuulemma uudet lasten vaatteet on tosi kalliita. No... Kalliita oli ne käytetytkin. Jostain kulahtaneesta college-paidasta olisi saanut maksaa lähes 16€.

  Eivätkä ihan ole suomalaiseen makuun.

  Attached Files:

 13. May2013 Aloittelija

  Äitiysloma alkoi ja sen myötä pesän rakennus. Ikeassa oli hoitopöytä tarjouksessa, just sellanen jonka olen halunnut. Kirpparilta löytyi pinnasänky. Pikkuvaatetta ostellut ja pessyt.
  • Tykkää Tykkää x 3
 14. Bella Swan Addikti Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Kun itselle tilasin juhlavan neuletakin ristiäisiä silmällä pitäen, pitihän sitä myös vauvalle body klikata ostoskoriin:rolleyes:
 15. mikkelssi Peruskäyttäjä

  Pesänrakennus ilmeisesti alkanut:hilarious: Ostin tänään kankaan vaunuverhoon ja kopan kurasuojaan tuplissa, uudet olkkarin verhot ja kauheen kasan imetysvaatteita facekirpulta:angelic:
  • Tykkää Tykkää x 3
 16. Spyro Peruskäyttäjä Maalisäidit 2020

  Newbien ihana pikku peitto :love7
  • Tykkää Tykkää x 2
 17. Lemonade Peruskäyttäjä

  Ostin vielä huovan :Heartblue
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu