Vauvantuoksuista arkea

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2015' aloitti Lottie, 4 helmi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Happy79 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Täällä on tuullut eilisestä saakka vähän voimakkaammin.
 2. knyttet Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Hämeessä puhaltaa mutta ei tätä vielä myrskyks voi kutsua.
 3. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Ei. Aurinko paistaa ja naapuri leikkaa nurtsia... :grin
 4. Pikku_Myy85 Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2015

  Täällä kans tuullu voimakkaammin eilis illasta asti, mut ei myrskyksi voi sanoa.
  Sen verta lujaa kuitenki tuulee ettei oo ulos viittiny neidin kans mennä. :sad001
 5. Nanna88 Tuttu foorumilla

  Ei meillä kään oo muita harrastuksia kun vauva uinti lauantai aamusin 8.30 ja se sopii hyvin meijän aikatauluun.. Herätetään aamulla vähän aikasemmin kun normaalisti mut nukkuu sit matkalla hallille ja takas nii on menetetty aamu uni nukuttu.. Sit lounas ja taas päikkäreille että ollaan taas päivän rytmissä kiinni = )
 6. mmm Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Me käydään muskarissa tuon helmikuisen ja esikoisen 2,5v kanssa. Ryhmässä yhtä lukuunottamatta kaikilla äideillä on kaksi lasta, eli kyseessä sisarusryhmä. Oli jotenkin tosi outoa kun yks äideistä sanoi viime kerran jälkeen että muskari oli "lähes ok" ja että yleensä hän inhoaa siellä oloa. Que?!? Ei siellä mikään pakko ole käydä, kyllä lapsista kasvaa normaaleja ilman muskariakin. Mä ainakin nautin ku pääsee laulelemaan, ja ihana katsoa miten etenkin tuo isompi lapsonen on niin innoissaan joka kerta. Ei voi ymmärtää..
 7. manna Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Joo en mä ainakaan kävis jos en ite tai poika ei viihtyis. Meillä kyllä tykätään niin muskarista, jumpasta kuin vauvauinnistakin. Mukavasti rytmittävät päivää ja saa vaihtaa kuulumisia muiden mammojen kanssa niin on itellekin henkireikä.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 8. Mashnu Addikti Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Mulle sano neuvolalääkäri ku noista harrasteista juteltiin, että just minun henkisen hyvinvoinnin takia on hyvä edes kerran viikossa käydä körö körö kirkkoilemassa :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Eriika Rakastunut foorumiin

  Kaupungilla oli ilmeisesti kiertänyt huhu, että käydään perhekerhossa Jimmun kans, koska nyt siellä tehtiinkin syksyn kävijäennätys :grin harmi vaan kun itse jäbä oli niin väsynyt, ettei sitä oikein kiinnostanut koko touhu, mutta ehkä ens kerralla sit taas :) piti lähtee vähän aiemmin jo poiskin ku palo käpy totaalisesti herralla. Nyt kuorsaa onneksi, niin saa ite vähän hengähtää.
 10. Eriika Rakastunut foorumiin

  Pienisuuri herra kävi tänään hieman saunomassa ekaa kertaa! Ilme oli kyllä hyvä, kun pääsi ylimmälle lauteelle :) lämpöä ei toki ollu paljoa, mutta mukavaa oli. Muistu niin mieleen se kun raskausaikana mietin, että sitten joskus pikkupyllyinen ihminen tulee meidän kans saunan lauteelle, ja siinä se nyt napotti. Voi ihanuus! :)
  • Tykkää Tykkää x 11
 11. Ruppuruusa Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015

  Viljo kans tykkää saunoa. :) istua napottaa vannassa ylälauteella ja läiskyttelee vettä.
  • Tykkää Tykkää x 2
 12. Nanna88 Tuttu foorumilla

  Leevi tykkää pissiä saunassa.. Aina vauva uinin jälkeen kun mennään saunaan lämmittelee ja hörppää vähän maitoo nii pissii mun syliin. Lienee lämpötila ero nii radikaali = )
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1

Jaa tämä sivu