Vauvan liikkeet

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2017' aloitti Selmer, 28 elo 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Wadalma Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Täällä on vauva rauhoittunut tosi paljon viimesen reippaan viikon aikana. En tiijä johtuuko siitä että en enää kiusaa sitä jatkuvalla yskimiselläni, vai voisko olla et synnytys lähestyy ja vauvallakin alkaa olla epämukava olo ja sen käytös on vähän muuttunu tms. o_O
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 2. Overa86 Kommentoinnin ninja Heinämammat 2014 Helmimammat 2017

  Joo täällä kanssa on liikkeet rauhoittunu viime aikoina. Iltaisin yleensä on yhet venytys-tsembalot, muuten rauhaisaa :)
 3. Hemppa Kommentoinnin ninja Helmimammat 2017

  Täällä on kans todella rauhallista liikkeiden suhteen, toivon tietysti sen tarkoittavan lähestyvää synnytystä mutta varmaan tilanpuute on se suurin syy. Maha on ihan täynnä vauvaa.
 4. Jossulla Satasella mukana keskusteluissa Marrasmammat 2018

  Täällä kans liikkeet rauhoittunut tosi paljon, lähinnä liikkeet aika iltapainotteisia. Sais kyllä enemmänkin liikkua, ettei tarvis huolestua.
 5. Makarelli Hyväntuulinen höpöttäjä Tammikuunmammat 2015

  Samaten täällä. Liikkeet enemmänkin sellaisia "vaihdanpa hieman asentoa" tyyppisiä rauhallisia käännöksiä/möyrimisiä.
 6. Nyytikki2 Näppärä viestien naputtelija

  Olin eilen neuvolassa ja terkka kyseli liikkeistä. Kun kerroin liikkeiden vähentyneen kuluneen viikon aikana, niin sanoi sen johtuvan juuri lähestyvästä synnytyksestä. Lisäksi totesi, että se näkyy minusta jo kasvoistakin, koska turvotus hiukan lisääntynyt viime näkemästä (ei oo ollu koko raskauden aikana aiemmin yhtään turvotusta kasvoissa tai käsissä, mut nyt selkeästi aamuisin ollut).
  Rv39+4
 7. Overa86 Kommentoinnin ninja Heinämammat 2014 Helmimammat 2017

  ^täällä on myös turvotusta, paino oli noussut viikossa 1,4kg :eek: oi, niin toivoisin että synnytys ois lähellä :) (tai no, Maks.2vkoa niin onhan se lähellä, mut lähempänä :') )

  Rv40+0
 8. Giovanna- Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Mullakin oli noussu paino viikossa reilun kilon. Huomaan juurikin kasvojen ja sormien turvotuksena. Neuvolatäti ei sanonut mitään lähellä olevasta synnytyksestä vaan että ylipäänsä synnytyksessä keho sitten käyttää noita kertyneitä nesteitä, kun hikoilee jne :) Ananasta kävin ostamassa, jos sais vähän liikoja liikkeelle.
 9. MrsBee Kommentoinnin ninja Helmimammat 2017

  Mulla oli vika neuvola rv 38 kans paino noussut +900 g viikossa. En osannut sanoa itse oliko miten turvotusta ja mikä lihomista kenties. Mutta synnytyksen käynnistymispäivänä olin selvästi enemmän turvoksissa, sormista näki selvästi ja taas yksi sormus ei enää mahtunutkaan. Edellisenä päivänä kans kun otettiin kuvia, olin mielestäni kunnolla "turpea".

  Mulla myös vauvan liikkeet oli enemmän möyryämistä loppua kohti. Synnytyksen alussa kylläkin heräsin esim. poikkeuksellisesti siihen, että oli levoton yöaikaan.
 10. L82day <3 Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Kertokaas miten teette tuota liikelaskentaa? Ja kuinka monta kertaa päivässä sitä pitäisi tehdä?
 11. Pimpom Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2017

  Mä oon laskenut liikkeitä tasan yhden kerran ku oli hiljasempi päivä vauvalla ja sitäkin jaksoin tehdä 10 minuuttia kunnes tunsin pari potkua. Mut siis join eka kylmää vettä ja söin banaanin ja kävin lattialle kyljelleni odottelemaan :) Tänään täällä taas hiljaisempi liikkumispäivä, mutta on ilmeisesti jo niin alhaalla ja lähes kiinnittynyt, ettei kuulukaan olla jatkuvaa myllerrystä.
  • Tykkään Tykkään x 1