Vauvan kehitys

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti Hepsuli, 2 tammi 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. omppu15 Rakastunut foorumiin Toukomammat 2018

  Täällä ei vieläkään kontata, mutta kovasti yritetään! Valtava nytkytys kokoajan päällä kun konttaus asentoon menee. Huomenna tulee siis 8 kk. Mut on nyt kuitenkin kekannu suunnilleen miten ryömitään eteenpäin:)
 2. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  Hampaiden narskutus. Illalla poika aloitti..Nyt kun on alhaalla kaksi etuhammasta, ylhäällä yksi etuhammas ja kulmahammas.. Kohtalotovereita?
 3. kirpsu Peruskäyttäjä

  Se on hirrrrrrrrrveetä! Muutaman kuukauden nyt sitä kuunnellut. Sama kuin joku vetäisi kynsillä liitutauluun.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 4. Eppis. Tuttu foorumilla

  Meillä myös. Hrrr...
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 5. omppu15 Rakastunut foorumiin Toukomammat 2018

  Esikoinen teki sitä kans kiitettävästi.
  tää kuopus ei oo vielä kahdella hampaallaan päässyt vauhtiin asiassa.
 6. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  Haa nyt hällä oma yhteensä kuusi hammasta. Oikea ala ja ylä kulmahampaat puuttuu. Lisää narskutusta siis luvassa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. omppu15 Rakastunut foorumiin Toukomammat 2018

  Teillähän on jo paljon leegoja suussa:D
  • Hauska Hauska x 1
 8. jemppu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Meillä ei vielä oo yksikään hammas puhjennut, vaikka monta kuukautta niitä on "tehty" :D
 9. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Täällä pilkisti eilen ensimmäinen hammas ja 8kk tuli täyteen :Heartred
 10. kirpsu Peruskäyttäjä

  Meillä tehdään edelleen sitä kahdeksatta. Ei ryömi, pyörii vain. Ilmeisesti kasvattaa ensin kaikki hampaat, jotta voi juosta syömään..
  • Hauska Hauska x 4
 11. Agape Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Mä epäilen samaa täällä! Kuusi hammasta läpi ja vähän pientä harjoitusta pyllyn nostamisesta ylös muttta muuten kyllä ei liikuta. Ja välillä narskuttaa hampaita. Se on ihan kamalaa...mulla nousee karvat pystyyn. Luulis et tekee huonoa itselle.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 12. pimmi85 Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2021

  Meillä poika alkoi ryömimään vajaa pari viikkoa sitten ja nyt mennään mun mielestä sellasta vauhtia että hyvä että perässä pysyy. Ikää nyt 8kk1vk. Vielä ei kontata mutta ei ole kaukana.
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Moomi90 Aloittelija

  Meillä poika rupesi noin viikko sitten nousemaan tukea vasten ja samalla myös kävelemään esim pitelemällä kiinni sohvasta, pöydästä jne. Saas nähdä jääkö meillä konttaaminen kokonaan välistä :) hurjaa tahtia kehittyvät nämä pienokaiset :) tänään 8kk.
  • Tykkää Tykkää x 2
 14. Tuffe Aloittelija

  Meillä on nyt noin kuukauden aikana tullut viisi hammasta ja kuudes tulossa. Herätään monen monta kertaa yössä. On äiti vähän väsy. :-D Ja täälläkin on nyt alettu narskuttelemaan hampaita!
 15. SikaKissa Peruskäyttäjä

  Poikarakas on tänään tasan 8kk. Pikkuapina kiipeää ylös missä vain pääsee ja kävelee sitten sohvan ja kahvipöydän reunaa ja sängynpäätyä pitkin todella vikkelästi. Jos käsistä ottaa kiinni vähän kävelyttääkseen niin hän istahtaa alas eikä halua liikkua. Kun nouseminen ensin alkoi ja kopsahtelua alkoi kuulua jatkuvasti laitoin pojan päähän kypärän mutta kypärä päässä lapsonen ei suostunut kuin makaamaan selällään.

  Nyt hän haluaa jatkuvasti näyttää äitille että "hei kato ilman käsiä!!!" ja äitille tulee kohta rytmihäiriöitä. Myös sängyn alle ryömiminen ja siellä leikkiminen on alkanut. Luojan kiitos lapsi myös tulee pois sieltä kun kutsuu.

  Kävelytukena poikanen on myös yhtäkkiä yrittäny käyttää isopapan rollaattoria. Näytti muuten aika hupaisalta. Pitänee se kärry tässä kohta kai hankkia.

  Hampaita on huimat kaksi kappaletta ja lempiruokaa on lohi- tai seitipalaset.

  Ihan ykköstä on se että laps leikkii itsekseen. Voin hoitaa keittiöhommia ihan rauhassa ja hän kutsuu sitten jos on asiaa... Ja jos on liian pitkään hiljaista niin selkäpiitä alkaa karmia ja käyn itse katsomassa....
  • Tykkää Tykkää x 7
 16. omppu15 Rakastunut foorumiin Toukomammat 2018

  Nytte ku on eka ylähammaskin puhjennut, ni kiristellään hampaita täälläkin!

  Ja teillähän on ihan mukavan kuulloista arkea sikakissa:)

  Meidän kohta 3v esikoisella on välillä aika ronski otteinen tätä pienempää kohtaan, mutta sitten kun se hellyyden puuska tulee ja leikit suunnilleen natsaa ni on ne vaan niin sulosen näköisiä:p
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 17. Tuffe Aloittelija

  Voi ei, meillä nous tyttö tänään tukea vasten seisomaan! Vitsi miten ylpeä oon tuosta pienestä, ihan tippa linssissä oon. :-D Tyttö on 8,5kk.
  • Tykkää Tykkää x 4
 18. omppu15 Rakastunut foorumiin Toukomammat 2018

  Täällä ei oo onneks vieläkään keksitty tota seisomista.

  Tytsy vasta harjottelee konttaamista ja on varsin hauskan näköistä seurattavaa kun tahtoo välillä mennä jalat ja kädet ja ajatukset sillä ihan solmuun, niinkuin pikku bambilla:p

  Täällä typyn lempi touhuja on kaataa lattialla olevat lelukorit:D
  Tänäänkin illalla oli ihan paras, kun yllättäen Tytsy oli käyny kippaamassa isoveikan duplot levälleen ja ennen lasten nukkumaan menoa kerättiin niitä sitten isännän ja pojan kanssa lattialta poies. Ja ei menny kovin kauaa ku tyttö ryömi duplo laatikon luo ja rupes hyvinkin määrätietoisesti mättämään niitä leegoja yksitellen korista takaisin lattialle:D
  • Tykkää Tykkää x 2
 19. p1kkumuru Aloittelija

  Meillä tytöllä on vasta kaks alahammasta ja ylähampaat pilkottaa melkein näkyvissä. Nukkuu omassa sängyssään suhteellisen hyvin ja heräilee sillon tällöin syömään öisin. Nukkumisasennot on suhteellisen hauskoja Ryöminyt on nyt kolme viikkoo ja vauhti vaan kiihtyy, ikää nyt pikkusen päälle 8kk. Tänään nousi pöydän reunasta ottaen kiinni seisomaan ja kävinkin sitten päikkäreitten aikana laskemassa pinnasängyn pohjan ettei tarvi yöllä pelätä tippumista. :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 20. Minkki Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Meilläkin tänään ohjelmassa pinnasängyn reunan nostaminen. Seisoo sängyn reunaa vasten, rahia, keittiön tuolia, keittiön laatikon vetimistä roikkuu ja ylipäätään kaiken päälle nousis mihin kiivetä voi. Ja sit kököttelee sammakkoasennossa yrittäen saada jalkoja suoraksi :D
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu