Vauvan isä

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2017' aloitti Salmiakka, 21 joulu 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Talvenlapsi Piirimestaruustason postaaja Heinämammat 2017

  Yksinäisyyttä en oo vielä tuntenut, en oo edes osannut :) Ihanaa, että sulla on joku jonka kanssa juoruta :D
 2. Mamma72017 Tietävä tietäjä Tammiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Meillä ikäeroa on 12v, minä 27 ja mies 39. Ollaan yli 6 vuotta yhdessä kuljettu..
  Aina oon tarvinnut sen vanhemman miehen, sieltä 16 vuotiaasta saakka en edes katsellut alle 20 v jätkiä :D
  Mies on ollut ihan pähkinöinä alusta asti, sen kiinnostus mua kohtaan on vaan lisääntynyt ja haluaa olla koko ajan lähellä. Mä en taas aina tosiaan halua jos koskee tai oksettaa tai jotakin muuta... :D
  Ei se kyllä todellakaan suurimman osan ajasta ymmärrä, että oon tosi väsynyt ja en jaksa kaikkea tehdä. On se nyt yrittänyt tehdä omaa osaansa kotihommista, mutta kypsyttää kun ei voi tehdä siivoustakaan kunnolla niin se ei paljon helpota jos sit stressaa et tyylii siivos vaan vähän sieltä täältä eikä koko kämppää :D
  Isäntä myös puhui paljon muille vauvasta ja "lellii" sitä tarjoamalla mulle herkkuja yms :D Yleensä siinä kyllä käy niin ettei teekään sitten mieli sitä mitä tarjoaa.. En oo oksentanut kun pari kertaa, mutta sitä etovaa oloa on ollu kohta 2kk ja ei se tunnu menevän ohi..
  Mun isä taitaa höösätä pahemmin kun mun äiti, porukat on eronnut ja käyn molempien luona viikoittain jopa useastikin. Iskä on tosissaan aivan innoissaan, oon kuitenkin sen esikoinen ja se hakis mulle vaikka kuun taivaalta jos pyytäisin :Heartred
 3. Pilvilinna Kunnioitettu kommentaattori

  Vauvan isä... Nukkuu kyl silloin kuin väsyttää jopa päivällä. Arvatkaapa monta kertaa mie oon saanu nukkuu päikkärit vaik oon ollu ni väsy, että on ollut pakko vaa itkee.. 0.:finger:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 4. Salmiakka Jostain jotain jo tietävä

  Voi Pilvilinna tsemppiä! :3some Ehkä ne miehet vielä joskus ymmärtää :dance018
 5. Pilvilinna Kunnioitettu kommentaattori

  Ehkä sitten kun rahaa sataa taivaalta..
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 6. Pilvilinna Kunnioitettu kommentaattori

  Täällä isälle tais raskaus konkretisoitua tän viikon ultrassa...:rolleyes: Jotenkin semmonen fiilis tullu. Kertonut rakastavansa minua iha suomen kielellä. Yleensä sanotaan i love you vaa :p
  • Tykkään Tykkään x 8
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 7. Salmiakka Jostain jotain jo tietävä

  Ihana kuulla Pilvilinna :) Meilläkin alkaa alkujärkytys hieman helpottaan ja ollaan hieman pystytty puhumaan. Koitan saada miehen mukaan kanssa ekaan ultraan, niin se tosiaan voisi konkretisoitua paremmin :)
  • Tykkään Tykkään x 4
 8. Pilvilinna Kunnioitettu kommentaattori

  Joo, on :)

  Se ultra kuulemma voi auttaa miehiäkin ymmärtämään paremmin. :)

  Tuntuu, että nyt tosiaan ymmärtää paremmin Miksi oon näin väsynyt. Jotenki tuntuu kaikki paremmalta vaikka hyvinhän tässä on muutenkin asiat ollut. Mutta kuten todettu miehillä kestää :)
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 9. milli79 Näppärä viestien naputtelija

  Toi on tosi normaalia ekassa raskaudessa, joten no worries =) Miehille raskaus konkretisoituu yleensä vasta, kun pääsevät näkemään eli ultrassa. Ehkäpä vasta jopa rakenneultrassa. Jonka jälkeen heitä alkaakin (ei kaikkia, osaa) helposti pelottaa ja jännittää asia paljon. Tulee mieleen, että miten osaa olla vauvan kanssa, uskaltaako koskea, osaako olla tukena sinulle, pelkää jäävänsä kakkoseksi/totaalisesti syrjään. Joten varsinkin raskauden loppuvaiheella kandee helliä miestä ja sanoa rakastavansa, vaikkei joka päivä sitä muista sanoakaan.

  Vauvan synnyttyä miehet (jotkut) on hassuja... Niistä tulee tissikateellisia, heh =) Tai siis kun vauva saa olla kokoajan sun lähellä ja mies saa sitten ne rippeet, vaikka todellisuushan ei tuo ole =)

  Joskus ajattelinkin ekan kohdalla, että jotkut miehet ovat kuin isoja vauvoja...

  Eli avainsana miesten kohdalla on ehottomasti: HUOMIO =)
  • Tykkään Tykkään x 2
 10. milli79 Näppärä viestien naputtelija

  Niin joo... Mun mies arvosti tosi paljon sitä, että me otettiin silloin perhehuone =) Suosittelen sitä täydestä sydämestä.

  Siellä mieheni pääsi hoitamaan vauvaa heti ensi metreiltä. Teki ensimmäinen pesun, vaihtoi ekat vaipat jne, kun minä olin vielä synnytyksestä paikat arkana/kipeänä.
  • Tykkään Tykkään x 3
 11. Penni Päivystävä dosentti Tammiäidit 2020 Helmiäidit 2020 Heinämammat 2017

  Mun mieheni oottaa, että pääsee tilaamaan lempilätkäjoukkueensa bodyn pienelle :`D vähän kyllä sääliksi käy miestä, kun en ole jaksanut olla vaimo. Olot olleet niin huonot jo kaksi kuukautta, että töiden jälkeen vaan maannut zombina sohvalla. Ei tee mieli halia ja helliä, en pysty pussata.. enkä jaksa oikee jutellakaan. Mutta ehkäpä tuo ymmärtää, syyttää mua välillä kiukuttelusta ja sitten muistutan että kuule kun oksettaa vaan niin paljon, en kiukkua vaan olen huonovointinen.. lisäksi mies haisee nenään pahalle, viime yönä en pystyny nukkua naama siihen päin kun tuli huono olo :D eli oleppa vaimo miehelle kenen läsnäolo oksettaa haha :D
  • Tykkään Tykkään x 5
 12. Tasse83 Näppärä viestien naputtelija

  Täällä kanssa mies ja lapsi haisee mun nenään.... selitäpä sitä.

  Tein esikoista odottaessa miehelle isyyspakkauksen. Ostin repun ja täytin sen kaikenlaisella vauvatavaralla. Tuttipulloja, joihin lappu "kun tissi ei ole saatavilla", korvatulppia, lakupiippu sairaalaan, vauvan ensimmäisen vuoden huolto -kirja, yms. pientä. Mies tykkäsi kovasti, kun muuten kaikki keskittyi äitiin, äitiuspakkaus, äitiysneuvola jne.

  Tämä siis yksi tapa huomioida isäksi tuleva...
  • Tykkään Tykkään x 6
 13. milli79 Näppärä viestien naputtelija

  Uu... Tosiaan... Voiskin taas tehdä isyyspakkauksen =)

  Kiitti Tasse
 14. Pilvilinna Kunnioitettu kommentaattori

  Ite tein esikoisesta sen... Nii.. Taidan nyt jättää tekemättä. Ei iha vissii mies tajunnu hienoa elettä :D
 15. Oman elämäni sankaritar Näppärä viestien naputtelija Eloäidit 2020 Elomammat 2017

  Helou. Täällä odotetaan esikoista, jota nyt kaksi vuotta yritetty. Kaksi yritystä aiemmin menneet kesken, joten erittäin varovaisin mielin eletään päivä kerrallaan. Mutta ilman miestäni, en ikinä pärjäisi. Olen hänelle niin kiitollinen kaikesta tuesta ja rakkaudesta.. Välillä uskon hänen toivovan lasta minuakin kovemmin. Osallistuu kaikkeen ja on kiinnostunut. Huolehtii minun hyvinvoinnistani ja nykyään erityisesti syömisistä :) kävimme varhaisultrassa viikko sitten ja kun mieheni näki Ruudulta sydämen lyönnit ja pienen alkion, hänen silmänsä kostuivat. Sellainen näky sulattaa kyllä jäätikötkin.

  Oes. Rv 8+2
  • Tykkään Tykkään x 6
 16. milli79 Näppärä viestien naputtelija

  Meillä saatto tajuta, kun mukana oli myös pullo hänen lempikonjakkiaan, jossa lappu rentoutumishetkiin :Heartred
  • Hauska Hauska x 1
 17. Tasse83 Näppärä viestien naputtelija

  Meillä oli kanssa isille sisua ja suklaata + batterya latautumiseen. En edes muistanut. Tällä kierroksella en kyllä jaksa väsätä mitään.
 18. Lilyan Oman äänensä löytänyt

  Ollaan mieheni kanssa yllättävän samanlaisissa fiiliksissä... Onnellisia, yllättyitä, peloissamme, jännittyneitä, kiitollisia. Mies osaa tukea mua ihan hyvin, mut ei meinaa kestää kun kiukuttelen sille välillä... Kyllähän se ärsyttävää varmaan onkin. Mutta siis kaikille mahollisille käynneille tuppautuu varmaan ite mukaan vaikka väkisin :D
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. Lilyan Oman äänensä löytänyt

  Niin ja sitä se ei oo tajunnu, ettei mun lähelle voi todellakaa yrittää tulla hikisenä tms!! Aina ärsyyntyy, vaikka kuinka yritän perustella että ku pitkäsylki tulee vähemmästäki...
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. Pilvilinna Kunnioitettu kommentaattori

  Hikinen mies.. Hyi. Täälläkin!