Vauvamaha

Eriliona

Näppärä viestien naputtelija
Jos nyt sitten ensimmäisenä laitan kuvaa tänne ^^ ainakin kaveri oli eilen sitä mieltä että maha erottuu jo ja ihmettelikin että on jo samanlainen kumpu kun esikoisen kanssa joskus rv 17-18. Kuvassa siis rv 12+0.
 

Liitteet

  • 1437903804499.jpg
    1437903804499.jpg
    38.3 KB · Katsottu: 258

Mendinia

Kommentoinnin ninja
Huhtikuunmammat 2014
Eriliona näyttää kyllä selvästi vauvakummulta :) mul on myös maha alkanut tulemaan esiin ja ei mene enää kyllä turvotuksen piikkiin. Esikoisesta tuli paljon myöhemmin!
 

Marsuliini

Vauhtiin päässyt keskustelija
Mulla pullottaa vaan läskit vielä, ainaki omasta mielestä. Jaan sit kuvaa kun on omastakin mielestä jo vauvamahaa :)
 

Mariz

Vauhtiin päässyt keskustelija
e51846316fc417226a94ee20eac40b0a
 

RS

Asioista perillä oleva
Maaliskuunmammat 2014
Helmikuunmammat 2016
Elomammat 2018
Kuvaa en viitsi jakaa, mutta kyllä vähän harmittaa jo nyt ahtautua äitiysvaatteisiin. Maha on yhtä mojova kuin paljon paljon myöhemmin ensimmäisessä raskaudessa. Eikä sitä enää saa vedettyä sisään. Olisin mieluusti kasvatellut kumpuaa ihan hissukseen.

Varmaan johtuu harjoituksen puutteesta, ei ole oikein palautuneet vatsalihakset. Haaveilen aloittavani kiinteyttää treenit synnytyksen jälkeen, sektion jälkeen olin liikuntakiellossa pari kuukautta ja sitten siinä vaiheessa niin väsynyt, etten vaan jaksanut. Höh.
 

lovelife

Kommentoinnin ninja
Helmikuiset 2022
I feel you RS. Mun maha näyttää myös niinku olisin jossain 6-7 kuukaudella etenkin iltaisin ja sit ton treenaamisen kanssa käynyt vähän samoin et se on vain siirtynyt ja siirtynyt.
 

marinellahi83

Supliikin supersankari
Heinämammat 2018
Helmikuiset 2021
Voi ko teirän vauvamahat on söpöjä :Heartred ite ku oon ennestää pullukka ni menee hetki ennenku mitään vauvamahaa näkyy :)
 

Silv

Kommentoinnin ninja
Laitetaan nyt tällekin puolelle, kun ei kaikki taida tuolla salaisissa vielä olla. Vertailin vähän kuvia ennen raskautta ja nyt. Vasemman puoleinen on otettu toukokuussa (eli rv 1-4) ja oikeanpuoleinen just äsken. Kai se pötsi siitä kasvaa :D ultran mukaan nyt olis kyl menossa jo 13+3 mut mennään nyt ainakin seuraavaan neuvolaan näillä vanhoilla laskuilla :)
ImageUploadedByVau Foorumi1438422042.455124.jpg
 

Helmi-mamma

Oman äänensä löytänyt
No vautsi! Täällähän on jo ihan kunnon masuja! Mitä ihmettä!! :-D Ja jo viikolla 12 noin selkeästi näkyviä. Mulla nyt rv 11+2 ja tietoakaan masusta ei vielä ole. Eikä siinä mitään, ihan maltillisesti odotellaan. Olen ajatellut, että vasta joskus lokakuun puolella näkyisi, niinkuin mun äidilläkin oli näkynyt vasta joskus viidennellä kuulla. On se vaan niin yksilöllistä! :cat:
 

Maiku2

Asioista perillä oleva
Tammikuun äidit 2019
Musta tuntuu kuin olis tuo mahan turvotus vähän jopa helpottanut alkuajoista ja farkutkin mahtuu vielä ihan hyvin jalkaan - ainakin yhdet, toisia en oo pitäny hetkeen, kun ne painoi jossain vaiheessa ikävästi. Painokin tuntuu jopa hieman laskeneen nyt kun menin töihin (sitä ennen se nousikin 2-3 kiloa). Ei oo varmaan tullut puputettua kaikkea herkkua koko ajan niin kuin lomalla. Ei oo niin jatkuvasti nälkäkään. Meinaan silti huomenna mennä katsomaan pareja äitiyshousuja, kun oman paikkakunnan facebook-kirpparilla oli myynnissä. Kai sitä vois jo uskaltaa semmoset ostaa valmiiksi, kun eivät ole hinnalla pilatut.
 

helmiodotus

Oman äänensä löytänyt
Minustakin tuntuu,että maha on pullahtanut tai ainakin reilua turvotusta. Ostin noin kuukausi sitten uuden mekon ystävien häihin silloin se istui hyvin, mutta nyt kun sitä sovitin se kirrasi rumasti selästä. Aattelin, etttei niin nopeesti tilanne muutu, kun kuitenkin löysää oli. Ahdistaa vähän, vaikka viime raskaudessa nautin masusta. Tosin tätä massaa on ennestäänkin niin ei kyllä vielä vauvamasuksi huomaa :sad001
 

Maiku2

Asioista perillä oleva
Tammikuun äidit 2019
Tänään kävin ne äitiyshousut ostamassa ja kun niitä sovittelin sekä kaupanpäälle saamiani paria teepaitaa, niin kyllä alkoi jo näyttää siltä, että vauvamahaa pukkaa. Voiko olla, kun nyt vasta 10+6? On mulla muutenkin ollut vähän pömppömahaa, mutta ennen sen sentään on saanut paremmin piiloon ja vedettyä sisään kuin nykyisin...
 

Suski75

Seurustelun sensei
Helmikuunmammat 2016
Elokuun äidit 2019
Minulla on tunne, että se vauva ja kohtu on vielä aika syvällä näkymättömissä, mutta se kohtu on pukannut tieltään vatsaläskit näkyviin. Minusta ainakin tuntuu, että vatsa pullottaa paljon enemmän kuin koskaan, vaikka paino onkin tippunut 5kg raskauden alusta.
 

Eriliona

Näppärä viestien naputtelija
Mullakin turvotus on vaan jäätävä vaikka paino tippunut 4 kiloa. Mutta kyllä jo makuulla tuntuu alavatsalla pieni kumpu :Heartred ja tosiaan rv 13+3
 

LaSanna83

Puuhakas puhuja
Mulla ei todellakaan vielä näy ja toivottavasti meneekin pitkään että alkaa työntymään maha ulos. Eipä mene sitten kauaa kun joutuu työt lopettamaan kun maha kasvaa rattiin kiinni. Nyt vielä menee etusormi mahan ja ratin väliin eli aika lähellä jo nyt. Eihän se vaarallista olisi vaikka ratti painaisi läskeihin mutta kun se alkaa painamaan lapseen niin sitten on huono.
 

Maryshka

Sanavalmis juttuseppä
Helmikuunmammat 2016
Lokamammat 2017
Huhtikuiset 2022
Mulla tuntuu, että turvotus mahassa on lähinnä helpottanut tässä parin viikon aikana. Torstaina tulee 12 viikkoa täyteen. Alkuun oli jäätävää turvotusta, nyt on melkein pelottavan normaali olo mahassa. Ja en usko, että mulla alkaa kauheen aikaisin masu näkyynkään, kun on jo valmiiks pömppö alavatsa ja vielä taaksepäin kallellaan oleva kohtu...
 
Top