Vaunut / rattaat

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuu 2012' aloitti onnellinen89, 9 touko 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. yayoi Uusi käyttäjä

  Joo aattelin juurikin sellaisiksi kaupassakäyntivaunuiksi sitä turvakaukaloa, sillä näyttäisi olevan pieni ja kätevä liikutella ja saisi sitten kätevästi napattua autosta vaan pyörien päälle. Mutta voi olla että jää hankkimatta, kun sellaista systeemiä ei taida saada ilman koko vaunupakettia jos oikein tutkin 
 2. Mursu Aloittelija

  Hetken aikaa mietin tuota turvakaukalo-vaunu systeemiä, mutta aika nopeeta sitten ohitin koska kuulin saman että vauvaa ei suositella pitkiä aikoja turvakaukalossa pitämään, lähinnä automatkan ajat siis vain.
  Mies soitti tänään isännöitsijälle ja vastaus oli odotettu, ei ottanut mitään kantaa asiaan. Totesi että tilaa ei ole ja sellainen olisi putkirempan yhteydessä pitänyt rakentaa, mutta kun lapsiperheitä ei ole talossa ennen asunut (???). Me ostettiin kämppä lapsiperheeltä ja kun muutettiin joku piti pari vuotiaan rattaita käytävällä, jotka sitten hävisivät kun tuli taloyhtiön säännöt postiluukusta, että mitään ei käytävillä saa säilyttää. Tiedä sitten missä he nykyään rattaita pitävät, ei ole sen koommin näkynyt niin rattaita kun niiden omistajiakaan... Myös ensimmäisessä kerroksessa asuu lapsiperhe, tosin heidän lapset ei ole enää muutamaan vuoteen rattaita/vaunuja tarvinneet, sen verran isoja ovat. Ja naapurirapussa asuu myös lapsia. Että ihme käsitys isännöitsijällä lapsiperheiden puutteesta tässä talossa.
  No, ainoaksi vaihtoehdoksi taitaa jäädä se, että hetkellisesti pidetään rapussa ja aina kun mahdollista niin viedään mutkien päähän kellarikäytävälle (tuskin sielläkään saisi käytävällä pitää, mutta kun ei mahdu oviaukoista komeroon asti..). Ehkä kuitenkin pidenempi mahdollisuus että joku hullu pyromaani sinne asti löytää tiensä, kuitenkin monta lukollista ovea välissä. Sitten jos pidempään ollaan reissussa tai muuten ei tarvita vaunuja, kannetaan ne sisälle kämppään.
  Heti kun kaksi vuotta tulee täyteen kämpässä (eli vasta kun vauva on vuoden ikäinen...) menee kämppä myyntiin..
 3. Isabell Tuttu foorumilla

  Me ollaan vasta vaunuja katseltu, mutta näillä näkymin ollaan päätymässä Emmaljungan Duo Mondial yhdistelmävaunuihin :) Jos ei nyt yllättäen parempia löydetä. Meillä on se hyvä, kun asutaan aika uudessa kerrostalossa, niin meillä on oma varastohuone suoraan meidän oven edessä, niin vaunut saa säilytettyä helposti siellä. 
 4. wissen Peruskäyttäjä

  kannattaiskohan vaunujen renkaisiin ostaa suojat, kun meillä joutuu säilyttään sisällä kun ei mitään vaunu tai pyörävarastoa oo niille jotka luhtitalon alhaalla asuu, tolle ylemmälle kerrokselle vaan on.. voi tulla aikalailla kuraa sisälle, ku koiratki sitä tuo jo riittävästi emoticon
 5. kesä75 Aloittelija

  Renkaiden suojat on kätevät jos sisällä joutuu säilyttämään. Me säilytettiin sisällä n. puoli vuotta kun oli julkisivuremontti ja sitten lasitetulla parvekkeella niin oli kätevä laittaa suojat renkaisiin ja työnnellä vaunut partsille. Hissittömässä talossa asuttiin mekin ja pidin rapussa portaiden alla vaunuja jos tiesin, että ollaan vielä lähdössä jonnekin myöhemmin muuten raahasin vaunut aina sisälle. Tota paloturvallsuusasiaa enemmän mua huolestutti se, että joku nyysii ne vaunut sieltä rapusta kun sitäkin täällä pääkaupunkiseudulla tapahtuu. Hyvin kuitenkin menevät kaupaksi netissä kohtuuhintaan niin ei oo ihme, että kelpaavat. Vakuutuskaan tuskin korvaa jos on säilytetty lukitsemattomassa tilassa. Juuri muutettiin rivitaloon eikä onneks tarvi enää raahata rattaita, eikä varmaan kohta kyllä olis tänne mahan kanssa onnistunutkaan. Ja vielä tosta kaukalo-rattaat yhdistelmästä niin matkarattaisiin sen kaukalon saa kätevästi jos vaan ostaa sen merkkisen kaukalon, että löytää kohtuuhintaiset matkarattaat, joihin se sopii. Me ei tultu tuota ajatelleeksi ja kaukalo on semmonen, että olis pitänyt maksaa väh. 400 että olis löytynyt sopivat matkikset joten ei siksi niitä hankittu.
 6. wissen Peruskäyttäjä

  en mäkään tohon oven eteen uskaltais jättää vaunuja, vaikka pieni paikkakunta onki, mieluummin ottaa sisälle vaikka ahdasta tuleeki. pitäis miettiä miten vaunut saa suojattua kissalta ettei se käy niissä nukkumassa, tolle ku ei päähän mee vaikka sen kuinka monta kertaa roimasis poies, koirat saa eteisestä rajattua jos löytää tarpeeks leveen portin eteisen ja keittiön väliin, mutta tuo perhanan katti menee portin pinnojen välistä..
 7. wissen Peruskäyttäjä

Jaa tämä sivu