Vaivat

Keskustelun 'Laskettu aika syyskuussa 2014' aloitti Helkku, 3 helmi 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Jeps. Lähtee aivan älyttömästi.. :sad001
 2. Autumn daydream Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014 Tammimammat 2017

  Joo. Nyrkki tolkulla aina pestessä ja runsaasti kuivana harjatessa. En viitsi enää pitää hiuksia auki ollenkaan, koska silloin irtohiuksia on kaikkialla :sad001
 3. zousan Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014

  mäkin valitin ekoina kuukausina hiustenlähdöstä, mutta nythän niitä lähteekin kahta kauheammin.
 4. catti Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Mulla alkaa loppuu hiukset mitä tippua. Ei vaan, nyt alkanu jo vähän hellittää mit vielä kuukaus sitten niitä oli ihan joka paikassa. On edelleen mut tuntuu että vähemmän. Tai sit oon vaan tottunu :D
  Ja eilen roikku mun pitkä hiuskarva vauvan pyllystä!!! Siis sieltä sisältä!! Puolet vaan näky ja nappasin kii ja vedin loputkin pihalle. :D teki pahaa oikein
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Hauska Hauska x 1
 5. omppoloinen Rakastunut foorumiin Kesäkuun äidit 2019 Toukomammat 2017

  Catti: mua naurattaa täällä ihan ääneen :D hiuksia tosissaan saa olla koko ajan siivoamassa paiaksta kuin paikasta. Useimmiten lapsen naamalta ja käsistä. Hiuksia täytyy taas pitää jatkuvasti kiinni.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 6. Aamu Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Kumma ettei hiustenlähtö ole vielä rantautunut tänne. Ekan raskauden jälkeen meni just se puoli vuotta ja sit se alkoi. Onneksi loppui nopeasti. Mulla on toinen ongelma hiusten kanssa, ne rasvottuu tosi nopeesti. o_O Vaikka olis edellisiltana pessy niin aamulla tuntuu jo rasvaselta. Yäk!
 7. miiumiu Peruskäyttäjä

  joo hiuksia lähtee täälläki ihan hulluna!
 8. Autumn daydream Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014 Tammimammat 2017

  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Ehkä menee vähän ohi aiheen, mutta mulla alko eilen jotain kuukautisiin viittaavaa. Nyt en vaan ole enää yhtään varma. Eilen siis tuli vähän punaista (ja limaista) vuotoa ihan siteeseen asti. Tänään taas ei ole näkynyt mitään edes pyyhkiessä kuin kerran tässä iltasella. Onkohan nää nyt kuukautiset vai mitä tapahtuu? :confused004 Mimmoset muiden ensimmäiset menkat on olleet niillä jotka on jo tulleet (tai konkareilla aiemmilla kerroilla)?
 10. Itu1 Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019 Syyskuunmammat 2014

  Mulla alkoi täysimetyksestä huolimatta menkat jo kun tyttö oli 2kk ja on olleet säännöllisetkin siitä asti.Uutta on vaan entistä pahemmat säryt. :sad001 Mut enemmän oon kuullut et on alkanut jollain tollasilla epämääräisillä vuodoilla!
 11. lapitar Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Mulla alkoi siten, että kahdet ekat olivat todella todella niukat. Ja sen jälkeen alkoi normaalit (jotka mulla taas on jotain ihan järkyttävän runsasta). Ehdin jo hetken toivoa, että kuukautiset olisivat jotenkin muuttuneet raskauden myötä. Mutta säännöllisesti tulivat alusta asti
 12. catti Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Mulla alko kerralla ja kovaa alkokin. Tuli tosi isoja hyytymiäkin, ja joudui sitten käymään kohdun limakalvonäytteen antamassa, mikä oli sitten normaali. :) Nyt noitten runsaitten menkkojen takia käytän Cerazettea.
 13. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Kiva kuulla et on normaalia ettei ekat menkat synnytyksen jälkeen oo välttämättä normaalit. Näköjään kuulun niihin joilla on niukat ja epämääräset. Tänään taas tullut vähän ja vatsakin tuntuu tuttuun tapaan ikävältä, joten kyllä nää menkat on.
 14. Aamu Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Hui catti! Miten isoja ne hyytymät oikein oli? Mulla on ollu aika normimenkat, tosin hirvee turvotus niihin liittyy ja karseat pms-oireet. Ajattelin kohta mennä käymään omalla gynellä hakemassa reseptin Nuvaringiin. Sen kanssa mulla oli olemattomat vuodot.
 15. catti Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Vitsit toi nuvaring ois kätsy. Kerkesin vaa hankkii jo pilsut :/
  Ne oli pienen kananmunan kokosia hyytymiä. Menin itkien päivystykseen kun mua pelotti :D Näytin yhtä hyytymää hoitajalle kun se tuli mun kans vessaan ja sano että normaalia :eek:
 16. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Joo nyt on käyty lääkärissä ja saatu diagnoosi 3kk kipeenä olleeseen ranteeseen. Raskaudesta ja imetyksestä johtuva jännetuppitulehdus. Loppuu ku lopetat imettämisen. Olin niin tuohtunut lääkärille et ois tehny mieli vetää nekkariin.. Kortisonia vois pistää, mut sit ei voi imettää. Purraa nyt sit hammasta.. :/
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 17. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Onko kellään ollut tai on nokkosihottumaa? Miulla oli loppuraskausdesta (johtui ab -kuurista, jonka söin virtsatietulehdukseen).. Ja nyt se iski taas. Siis ihottuma. Enkä ymmärrä miksi, kun terveenä on oltu. o_O Kintut, rintakehä ja kädet kutiaa ja punottaa, sormet turvoksissa, etten edes sormusta saa pois! uuh. Neuvolatäti ei ees vastaa, ku yritin soittaa, että voiko mitä allergialääkettä käyttää, kun vielä imetän. Ei se auta ku lampsia apteekkiin tytön päikkäreiden jälkeen helpotusta kysymään. rapsraps..:scratch
 18. vastavirrassa Rakastunut foorumiin

  ^ Mulle sanottiin neuvolassa, että zyrteciä voi käyttää allergialääkkeenä raskauden ja imetyksen aikana.
 19. Hilpertti Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014 Kesämammat 2016

  Apteekissa sanoivat et pittää soittaa neuvolaan. :D eivät osanneet sanoa siellä et mitä vois käyttää. Noh nyt ootan lääkärin lausuntoa kun neuvola täti laittoi kysymyksen menee..
 20. Autumn daydream Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014 Tammimammat 2017

  Onko teillä Hilpertti paistanut aurinko? Jotkut saa nokkosihottumaa kesä ekoista auringonpaisteista.
  Ja mulle on myös sanottu, että zeririziiniä sisältävät allergialääkkeet on ok.

Jaa tämä sivu