Tyttö/Poika fiiliksiä?

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2015' aloitti Ruusa, 12 maalis 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Kiipeli Jostain jotain jo tietävä

  Hei kertokaas kummalla tavalla se sormus nyt liikkuu pojan osalta siinä sormustestissä:rolleyes:
  Oon eri paikoista lukenut keskenään täysin ristiriitaisia tietoja - mulla siis heijaa edestakas se rinkula.
 2. Annissa Hyväntuulinen höpöttäjä Marraskuunmammat 2015

  Täälläkin ihan tyttöfiilis. :) Lähinnä sen takia kun alkuraskaus on eronnut niin paljon esikoisen (poika) raskaudesta. Saa nähdä, tyttöä ehkä toivoisin enemmän, mutta kumpivaan on tervetullut. :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Piikkipensas Sanaisen arkkunsa ammentaja Marraskuunmammat 2015

  Kiipeli, olen huomannut, että eripuolella maata povataan eri tavalla. Eli toisel puolel suomee kiikkuu poika, toisel tyttö :grin
 4. Tiituntii Sukkela juttelija Lokakuun äidit 2019 Maaliskuiset 2022

  Minä en osaa päätellä oloistani mitään kummankaan sukupuolen suuntaan, kun ensimmäistä kertaa näin pitkällä olen. Jostain syystä fiilis on kuitenkin poikavoittoinen. Saapa nähdä sitten, osuuko tunne oikeaan :grin
 5. Hyperia Oman äänensä löytänyt

  Mulla on aivan poika fiilis. Kaksi aikasempaa raskautta olleet suht samanlaisia(kaksi poikaa), tällä kertaa tosin pahoinvointi pahempaa mutta silti toosi vahva poika fiilis. Meidän sukuunkaan ei ole syntynyt tyttöä ollenkaan tässä uudessa sukupolvessa niin kyllä perseelleni lennän jos tämä tyttö sattuisi olemaan :)
 6. Jääkukka Piirimestaruustason postaaja Tammimammat 2018

  Edestakainen poikaa ja ympyrää pyörivä tyttöä, niin mä olen kuullut ja mulla jostain kumman syystä kolme ensimmäistä ennusti oikein, nelosesta povas tyttöä, saa nähdä :)
 7. Nortsi Jostain jotain jo tietävä

  Mulla oli kakkosta odottaessa ihan selkee tyttöfiilis ihan synnärille asti, mut niin vaan poika sieltä tupsahti. Oli kyllä aika yllätys itelle.
 8. Hyperia Oman äänensä löytänyt

  Ja hei sit on muuten myös olemassa ruokasooda+pissa testi millä voi ennustaa sukupuolta. Jos oikein muistan niin tulee tyttö jos "seos" pysyy tasaisena ja ei kuohu ja jos kuohuu niin poika.
  • Hauska Hauska x 4
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 9. sarava Sanaisen arkkunsa ammentaja Toukokuunmammat 2014

  Esikoista odottaessa olin alusta asti ihan varma, että masussa on poika. Olin ihan järkyttynyt kun rakenneultrassa lupailtiinkin tyttöä. Loppuun asti ajattelin kuitenkin, että kyllä sieltä vielä poika saattaisi tulla, mutta pieni tyttönenhän sieltä putkahti.

  Nyt ei ole vielä kummempia fiiliksiä suuntaan tai toiseen. Toisaalta tuntuu, että toinen tyttö tulossa, mutta sitten taas ajattelen, että poikahan sieltä. Pahoinvointi on toistaiseksi ollut lievempää kuin esikoista odottaessa mikä voisi viitata poikaan, mutta en kyllä hirveesti noista ennustuksista perusta. Eiköhän se sukupuoli viimeistään synnärillä selviä :)
 10. K_@tri Vieras

  Mitäs jos fiilikset on sekä että? :smiley-bounce013
  Aluksi mulla oli ihan semmonen poikafiilis, olin ihan varma että olisi poitsu. Olin niin varma että ihastelin jo kaikkea sini-vihreää vaatetusta lastenvaate osastoilta. Nyt on sitten taas niin vahava tyttö fiilis että oksat pois,. Meille olisi tytsy toiveissa mutta poitsu olisi ihan yhtä ihana saada, ei sillä sukupuolella niin väliä kunhan on terve. Aivan yhtä rakas olisi kumpi vaan :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. Esma Vieras

  Nyt kun on kaksoset tulossa niin en kyllä osaa yhtään sanoa onko samaa vai eri sukupuolta. Esikoisen (poika) raskaudessa ei ollut pahoinvointia ollenkaan ja tässä raskaudessa sitä ollut tooodella paljon. Oisko tyttöjä tulossa? :P Rakenneultra tulee olemaan jännittävää!!
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Spunk Puuhakas puhuja

  Mulla on sellanen olo että tyttö tulee ja oon kyll varmaa aika järkyttynyt jos tuleekin poika kun on niin kova tyttö fiilis ollut.
 13. Himpula15 Hyväntuulinen höpöttäjä Marraskuunmammat 2015 Syysmammat 2017

  Iho naamassa alkaa olee sen verta kauheassa kunnossa / kaamean näköinen, että alan melkein kallistua tyttövauvan suuntaan. Mikäli sanonta pitää paikkansa että tyttövauva vie äidin kauneuden :)
 14. ccix Piirimestaruustason postaaja

  Täällä ei juurikaan muita oireita ku armoton pahoinvointi... ekas raskaudes oksensin 2 kertaa ja poikahan sieltä tuli. Nyt PELKÄÄN, et on tyttö tulossa, vaan nojaten tähän pahoinvointiin... oon varmaan ihan kauhea ihminen, mut toivon todella paljon toista poikaa ja tyttölupaus kyllä pistäisi maailman kirjat uusiksi. En jotenkin pysty näkemään itseäni tyttölapsen äitinä - tosin yhtä rakas lapsesta tulisi huolimatta sukupuolesta, mut sulateltavaa olisi.

  Vahva poikaolo mulla silti on, vaikka norjaa puhun hyvin sujuvasti monta kertaa päivässä :)
 15. Azalea Sukkela juttelija

  Mä oksensin molemmista yhtä lailla yli puoleen väliin ja eri sukupuolta nuo on :D
 16. Kiipeli Jostain jotain jo tietävä

  Mulla ilmestyi parisen viikkoa sitten hailakka viiva navasta alaspäin, eka luulin alkkareiden painaumaksi. Näkyy peilistäkin. Oliskos tuo poikaa vai tyttöä...
 17. Jääkukka Piirimestaruustason postaaja Tammimammat 2018

  Oliko se niin et napaan asti niin poika ja jos jatkuu vielä navan ylikin niin tyttö.

  mulla pojista ei tullut lineaa ollenkaan ja tytöstä tuli ja meni navan yli johonkin alimpien kylkiluiden kohdille korkeudeltaan, mites muilla, kokemuksia lineasta?
 18. ccix Piirimestaruustason postaaja

  Mulle tuli toi linea negra vasta synnytyksen jälkeen ja hävis ihan vähän aikaa sitten... en sit tiiä, ku tuli tollei jälkeenpäin, mut yli navan meni :) (esikko siis poika)
 19. Spunk Puuhakas puhuja

  Mulle ei oo tullu kummassakaan raskaudessa lineaa ja poika ja tyttö on tullut :)
 20. tiuhtimus Seurustelun sensei Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Nyt 12+0 ja aika vahva poikaolo...no saas nähdä montako kertaa olo vielä muuttuu tässä ennen synnytystä :)