Työnimi

Rosalina

Foorumin legenda
Kesäkuunmammat 2015
Joko olette nimenneet vauvan joksikin? :joyful:

Me ei vielä.
Eka oli napero, toinen oli nuppu ja kolmas oli juniori/pikkupikku/nuuskamuikkuinen (koska näytti ultrakuvassa isonenäiseltä nuuskamuikkuselta:D).
 

Katchu

Jostain jotain jo tietävä
Ei oo kyllä vielä tullut työnimeä. Ehkä jonkin verran tontuksi häntä itse ajattelen
 

Rosalina

Foorumin legenda
Kesäkuunmammat 2015
Mini tai minioni vois jäädä käyttöön. meiän kätyri:D
 
Muokattu viimeksi:

Heinikko

Näppärä viestien naputtelija
Syyskuun äidit 2019
Ensin ajattelin, että sieltä vois olla Masukki tulossa, mutta jotenkin on nyt päädytty Möykkyyn. Meidän Möykky, se on just hyvä :love7
 

TiPi20

Sanaisen arkkunsa ammentaja
Jouluäidit 2020
Täällä puhutaan miehen kanssa junnusta :)

Mainioita nimiä teillä!
 

hme

Piirimestaruustason postaaja
Elomammat 2018
Edellisessä raskaudessa oli Möykky. Nyt ei vielä mitään, hyvä ku oon ees tajunnu vielä olevani raskaana :D
 

Carol

Jostain jotain jo tietävä
Me puhutaan Vauvasta, ja varmaan puhutaan koko raskauden ajan. Saasnähdä jos sukupuolen selviämisen jälkeen alettais käyttää oikeaa nimeä.
 

Katchu

Jostain jotain jo tietävä
Meillä tullaan varmasti kyllä kanssa puhumaan nimellä vauva, koska isompi sisarus on nyt tällä hetkellä niin rakastunut kaikkiin vauvoihin. Eli sitten kun on aika niin varmasti alamme puhumaan, että äidin vatsassa on vauva ja siksi uskon, että se tulee lopulta olemaan meidän käytetyin nimi.
 

Möhköfantti123

Kommentoinnin ninja
Elomammat 2018
Meillä ei ole vielä mitään, varmaan ekan ultran jälkeen otan käyttöön jonkun "työnimen" :) ensimmäisen kanssa ei ollut mitään muuta kuin vauva, toisen kanssa oli ensin Nasu mutta muuttui Siiri Lumimies-nimeksi kun isoveli päätti että sisko saa sen nimekseen :D sukulaiset olivat ristiäisissä ihmeissään kun tytöstä ei tullutkaan Siiriä, kun siitä aina puhuttiin :)
 

Meemis

Näppärä viestien naputtelija
Esikoinen oli Salli :D luulen että sitten kun esikoiselle kerrotaan vauvasta, niin hän keksii jonkun mahtavan työnimen vauvalle :D eilen poika ilmoitti että tästä edespäin hänen nimensä on sitten Göran, eli eiköhän joku yhtä mahtava nimi tule vauvallekkin :D
 

Graisu

Kommentoinnin ninja
Toukomammat 2016
Meillä pikkuinen tai ihan vaan vauva, kunhan kasvaa tästä, toivottavasti :Heartred ihanaa et ootte muut keksiny ihanan erilaisia nimiä! [emoji813]
 

mmimosa

Oman äänensä löytänyt
Meillä on ollut jo pitkään nimet tytölle sekä pojalle, joten ollaan vuorotellen kutsuttu jo nyt tätä vuorotellen niillä nimillä:D vielä ollu helppoa kun ollaan vaan kahestaan puhuttu mutta eiköhän keksitä vielä joku muu työnimi, kun ei nimeä haluta vielä muille kertoa:)
 
Top