Toukokuun terveiset

Isäntä on nukkunu ja maannu koko päivän (vieläki valittaa et hirvee olo ja puuskuttaa) krapuloissaan joten me ollaan tytön kanssa sit ulkoilutettu koiria ja käyty lääkärissä (multa otettiin tikit pois) ja kaupassa jne.. aika kätsysti tyttö kulkee mukana kunhan osaa ajottaa hommat. Tykkää kattella juttuja ja höpötteli mummeleille terveystalossa :D lääkäriki naureskeli että onpa iloinen muksu! :P
 
:D olen toki iloinen puolestasi SeEnsimmäinen, mut toi on ihan normisettiä meillä. Minne minä menen, tulee myös tyttö :D Muista tää seuravaan kerran ku miehes veetuttaa tekemättömyydellään.. :D
 
Vähä sama juttu, meil ei vaan nykyää viihdytä oikee missään hirveen kauaa. Hermo menee heti, pitäs tietty päästä kävelee ja tutkii mut ku ei se ihan joka paikas onnistu
 
Meidän pikku-ukko haluais lans tutkia kaikkea ja touhuta itekseen.. hankaka sillon jos ei vaan pysty
 
Kauhia tatskakuume.. miten osaan päättää millasen haluan ja miten jaksaa odotella lokakuulle asti?!? (Sillon vasta ois aikoja sille kelle haluan).
 
Kauhia tatskakuume.. miten osaan päättää millasen haluan ja miten jaksaa odotella lokakuulle asti?!? (Sillon vasta ois aikoja sille kelle haluan).

Mullaki aaltoileva tatskakuume :eek:
 
Kauhia tatskakuume.. miten osaan päättää millasen haluan ja miten jaksaa odotella lokakuulle asti?!? (Sillon vasta ois aikoja sille kelle haluan).

Miullon kans! Mutta ajattelin odotella siihen asti että imetys loppuu, mahollisesti siis ens kevääseen. On pitkät kuukaudet.....
 
Meil on yövaippahaaste :) Liberoja ollaan käytetty hyvällä menestyksellä tähän asti, mut nyt sekä 4 että 5 koon teippivaipat vuotaa öisin. Ilmeisesti 4 koon vaippa on jo liian pieni ja 5 koon vaippaa ei saa sit tarpeeks tiukalle. Lahkeesta on siis tullut läpi. No ostettiin nyt sit kokeeksi muumi vaippoja, kuun niissä noi kilot oli vähän laajemmalle alueelle. Viime yönä oli ekaa kertaa päällä, mut nyt ei tullut kakkaa, ni ei päästy vielä selvyyteen et tuleeko läpi vai ei :grin Se aamuinen kakka on siis ollut se joka sieltä sit vuotaa. Mitä ja minkä koon vaippoja muut käytätte?
 
Meillä on käytetty nyt reilu viikko liberon 5 koon teippivaippoja, 4koon vaipasta alkoi tulla satunaisesti yli.. Joskus käytetään housuvaippoja, mutta yleensä vain silloin jos on kuuma ja poika menee sisällä päikkäreille. Pysyy housuvaipat paremmin päällä eikä poitsu oo niitä repimässä pois.
 
Me ollaan oltu liberouskollisia, mutta meilläkin alkoi se pettämään ehkä pari kuukautta sitten. Sitten alettiin käyttämään pampersin 4+ premium protection teippivaippaa yöllä, eikä ole kertaakaan pettänyt. Päivällä taas on toiminut hyvin pampersin 4 housuvaippa. :) Ostettiin muumin 5 koon housuvaippaa ja on aivan liian iso, vaikka kilojen mukaan piti olla hyvä.
 
Muumi 4 teippivaippa kotona, mummolassa libero 4 :) housuvaippa (libero 4kö se oli, se ilmanen näytepakkaus ku sai) valskas yli päiväunilla useammalla kerralla vaikkei ollu edes täynnä. Niitä käytettiin sit vaan enää hereillä ollessa.. muumivaippa istuu paljon paremmin ku libero :)
 
Meillä käytetään libero ja pampersin nelosia teippivaippoina ja libero vitosia housuvaippoina koska ne neloset on järkyttävän pieniä?! Pampersin nelonen housuvaipoissa. Öisin ei oo moneen kuukauteen pissannu sillee et menis vaipat vaihtoon vaikka imetän edelleen yöllä ja illalla reippaasti
 
Ei meilläkään pissojen kaa oo ongelmia mut sit kun tekee aamulla kakan ni se on tullut yli. Maha on tosin nyt ollut muutenkin vähän löysällä, et se kakkakin on tosiaan aika vetistä. Ja päivisin ei tosiaan näitä ongelmia oo. No toivotaan et noi muumit toimis nyt paremmin!
 
Jokseenkin haikea fiilis, kun on lämmintä säätä ja tulee niin voimakkaasti viimme kesä mieleen. Oli niin ihanaa olla raskaana (tottakai tämäkin aika on ihanaa, kun on ihana vaavi:Heartred), kaipaan niin sitä masua ja kaikkea :rolleyes:
 
Takaisin
Top