Toukokuisten ensiodottajat

Kirsikka2014

Puuhakas puhuja
Toukokuunmammat 2015
Meillä on se lahjatoivomuksissa, eli jos saadaan niin on kiva muttei ole must-hankinta :) Ja kuullut siitä positiivisia kommentteja, mutta jotkut myös sanoneet ettei tukea tullut paljoa käytettyä loppujen lopuksi. Ei voi siis vielä tietää toimiiko meillä vai ei :)
 

Tiukuliisa

Piirimestaruustason postaaja
Toukokuunmammat 2015
Helmikuun äidit 2019
40 euroa näyttäisi olevan aika vakio ja alin hinta Stokken ammeelle. Lastentarvikeliikkeistä oikeastaan löytynyt tuohon hintaan. Kallein taisi olla Anttilalla mikä tuli vastaan. Stockmannillakin on muutaman euron yli 40 euroa. Mm. Babystyle myy 40 euroon sekä Sellossa oleva lastentarvikeliike. Flamingossakin taisi olla lastentarvike liikkeessä noita, mutt en muista hintaa.
 

äityli94

Oman äänensä löytänyt
Pakko tulla tänne avautumaan:sad001 mullahan siis jatkui se saikku äitiysloman alkuun asti ja suurimmaks osaks joudun siis oleen yksin kotona ku ukko on töisä. Tää yksin oleminen kotona vaan itkettää, ahistaa ja pelottaa. Asutaan siis aika syrjässä joten meillä on vaan yhet naapurit joiden kanssa on kunnon sota käynissä.. tää kyseinen naapuri on käynny siis jo uhkaileen mua ja tehnyt lukusia eri rikosilmotuksia meistä joista jokanen siis on ollu perätön.. en uskalla enää ees nukkua yksin ja pelottaa tuua lapsi tälläseen tilanteeseen.. pakko alkaa ettii uutta vuokrakämppää ja toivoon et jotenki jaksaisin vielä yhen muuttorumban..
 

Hellis

Piirimestaruustason postaaja
Voi ei äityli, onpas kauhea tilanne! Onhan se muutto varmasti rankka, mutta ehkä kuitenkin parempi ratkaisu kuin jääminen tuohon tilanteeseen. Toivottavasti tilanne selkeytyy nopeasti ettet joudu elämään tuollaisen stressin alla enää kauaa pikkuinen mahassasi :Heartpink
 

Jonsku88

Puuhakas puhuja
Toukokuunmammat 2015
Äityli tsemppiä :) Joo mieluummin sitä lähtee pois ku jää tuommoselle "sota alueelle" :) Ystävä joutu miehensä kanssa pakko muuttamaan kamalien naapurien takia ja se on kamalaa jo ei raskaana ollessa saati sitten kun odottaa :Heartred Toivottavasti pian löytyy uusi koti :)
 

LMK

Näppärä viestien naputtelija
Äityli: Tilanne kuullostaa todella ikävältä. Yleensä tuollaisten "natsi naapureiden" tarkoitus on juuri saada teidät muuttamaan pois, joka tietysti olisi paras vaihtoehto jos tunnet olosti pelokkaaksi siinä ympäristössä. Tsempit sinne! Varmasti ahdistavaa, miehesi on ilmeisesti tietoinen toki tilanteen vakavuudesta? Tukekaa toisianne, löydätte varmasti yhdessä parhaimman ratkaisun :)
 

kuukiurustakesään

Piirimestaruustason postaaja
Äityli94, parempi muuttaa kun joutua kärsimään, jos muuttaminen on mitenkään mahdollista! Naapureiden kanssa saa olla aika tarkka, yden entisen työkaverin naapurisetä oli alkanut ahdistella seksuaalisesti heidän ala-asteikäistä tyttöään. Maaseudulla olevasta omistusasunnosta (omakotitalosta) heidän ei ollutkaan niin helppo muuttaa pois... Kamalia tilanteita tuollaiset. :sad001
 

äityli94

Oman äänensä löytänyt
Saa nähä onko mahollisuutta nyt muuttaa ku rahat muutenkin tiukilla.. saati sit et löytyykö vuokrakämppää ku asutaan kumminki pienellä paikkakunnalla. Pitää nyt olla viel poliisii yhteyksis ja toivoa et ne sais sen naapuri jotenki ruotuun..
 

Tirlitan

Sanaisen arkkunsa ammentaja
Kesäkuiset 2021
Mä jouduin nyt sit vuorostani sairaslomalle äitiysloman alkuun asti. Pahenevat kivuliaat supistukset selittyi agalactia bakteeri löydöksellä. Onko jollain muulla vastaavaa? Vähän jännättää että pysyykö tyyppi ees sisällä tonne täysaikasesti asti kun kohdunkaula oli nyt jo pehmentynyt ja raollaan. Yritin googletella mutta tuloksena oli vain lievä paniikkihäiriö kun kaikki googletulokset oli vain vauvojen kuolemia ja teholle joutumista. ( ps. Siis bakteeri on kai todella yleinen mutta useimmilla oireeton. Ja suurinosa vauvoista on ihan ok kunhan äiti on synnytyksessä antibiootti tipassa :) )
 

Guang Xi

Puuhakas puhuja
Tirlitan, älä googlaa enää. B-streptokokkitesti katsotaan mun neuvolassa rutiinisti kaikilta. Pyritään näin ehkäisemään mahdollisesti oireettomankin pöpön siirtyminen äidistä vauvaan sillä synnytyksen aikaisella antibioottihoidolla. Tokihan se voi aiheuttaa vauvalle vakavampiakin infektioita, jos sitä antibioottihoitoa ei sulle annettaisi. Mutta nythän asia on hyvin hoidossa. ❤️
 

kuukiurustakesään

Piirimestaruustason postaaja
Komppaan ylläolevaa! B-streptokokki (eli tuo agalactiae) seulotaan kai kaikilta raskauden aikana nykyään juuri siksi, että synnytyksen yhteydessä saa annettua profylaktisen antibioottitiputuksen. Toki jos on oireita esim. lisääntynyttä supistelua tai poikkeavaa valkovuotoa tms. ja on sen takia otettu näyte, niin kai niitä Flagyl-puikoilla hoidetaan, mutta silloinkaan ei pyritä B-streptokokin häätöön vaan oireiden paranemiseen. Näin ainakin meidän neuvolassa. :)
 

Tirlitan

Sanaisen arkkunsa ammentaja
Kesäkuiset 2021
Juu ei tässä nyt sen suurempaa paniikkia ole :) lähinnä toivon että pikku-ukko pysyy sisällä vielä 4 viikkoa jolloin viikkoja olisi kasassa 35. Lääkäri sanoi että voiteen käyttö on ihan turhaa, että verenpainelääkettä jos supistukset pahenee ja lepoa lepoa lepoa. Vähän vaikeaa tämä makoilu kun normaalisti on tuhat rautaa tulessa mutta kyllä nyt täytyy vaan ajatella pikku-ukon parasta ja yrittää olla ihan hissukseen :)
 

Mimmu77

Oman äänensä löytänyt
Eka äitiyslomapäivä! Katon Satuhäät-uusintaa ja itken ihan solkenaan. Ilmeisesti ne kaikki raskausajan tunnekuohut, joilta luulin säästyneeni, iski päälle tänään. Josko tänään vaan totuttelis ajatukseen, eikä yrittäis suorittaa mitään. Nautiskelis vauvan potkuista. ❤️
 

enough

Kommentoinnin ninja
Tammimammat 2017
Mäkin päätin alkaa nyt ottaa rennosti. Torstaina oli eka äitiyslomapäivä ja oon vaan sykkiny ja puuhannu siitä asti. Eilen ja toissapäivänä olinkin illalla niin älyttömän väsynyt, ettei mitään järkeä. Nyt täytyy kuunnella kroppaa ja lepäillä enemmän :)
 
Top