Tammikuun turinat :)

Keskustelun 'Heinäkuiset 2018' aloitti tinkanen, 1 tammi 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. tinkanen Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Ihanaa uutta vuotta jokaiselle :Heartred aivan mahtavaa me olemme taas lähenpänä heinäkuuta !
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Luova Luova x 1
 2. starling Naimisissa foorumin kanssa Heinämammat 2018 Tammikuunmammat 2016

  Ja nyt voi sanoa, että kun toivottavasti kaikki menee loppuun asti hyvin, niin meille syntyy tänä vuonna vauva! :)
  • Tykkää Tykkää x 6
 3. marinellahi83 Addikti Helmikuiset 2021 Heinämammat 2018

  Mä yöllä 12 jälkeen sanoinki miehellle et tänä vuonna meille syntyy vauva! :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 5
 4. Heltsq Aloittelija

  Kiva kun täältä löytyikin näin aktiivista porukkaa, kirjottelin aiemmin toisella foorumilla mut sieltä kaikki katosi ilmeisesti Facebookin ryhmiin ja ite en oo niissä ollut innokas kirjottelee.
  Meillä on ylihuomenna nt ultra rv 12+1. Ollaan vissiin ainut ketkä ei oo vielä käynyt ultrassa eikä kuullu sydänääniäkään. :bored: halunnu maksaa yksityiselle ultrasta eikä täällä päin kuunnella neuvolassa sydänääniä kun vasta tokalla kerralla eikä muutenkaan ultrata neuvolassa. Kotidoppleriinkaan en oo toistaiseksi rahojani tuhlannut. Eli kieltämättä jännittää onko tuolla edes ketään :eek:
 5. Madmasel Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Et ole ainoa, mulla on nt-ultra parin viikon päästä. Ei ois ees mahista mennä yksityiselle koska oon kodinhoitotuella ja yksin yhen lapsen kanssa. Oletan että kaikki on niinkuin pitääkin kun on niin kamala pahoinvointi. Nähtäväksi jää.
 6. Elvi~ Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Ei mekään käyty yksityisellä, eikä neuvolassa kuunneltu sydänääniä kuin vasta toisella käynnillä. Jännitti ihan tosi paljon mennä nt-ultraan,kun ei yhtään tiennyt.. :wideyed:
 7. Heltsq Aloittelija

  Huonoja uutisia, Viime yönä alko hirveet kivut ja kova verenvuoto, päivystyksessä todettiin tuulimunaraskaus :sorry: nyt osastolla odottamassa lääkkeellistä tyhjennystä/kaavintaa. Ehkä helpompi kuitenkin tietää ettei siellä alun alkaenkaan ole ollut sikiötä kuin jos olisi ollut ja pieni olisi menehtynyt. :sorry:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 15
 8. Minni2016 Rakastunut foorumiin Joulukuun äidit 2019 Heinämammat 2018

  Voi ei heltsq. Voimia tuleviin päiviin.:Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Star4 Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Voi ei Heltsq, voimia! :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Peppi Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Heltsq paljon voimia :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. marinellahi83 Addikti Helmikuiset 2021 Heinämammat 2018

  Heltsq, voih :sad001 paljon voimia teille! :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Peppi Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Ahdistavaa olla kotona työttömänä. Tällä tai ensi vk varmaan ihan viimeistään pitäisi kuulua toki yhdestä paikkaa olenko päässyt, ja toisesta paikkaa odotan soittoa koska on haastattelu. Menisin niin paljon mielummin tänne 2. paikkaan, olen ollut siellä -16 keväällä työkokeilussa (eläinkauppa) ja se oli niin mun paikka :) Sais edes osa-aikaisen niin voisi keksiä jotain muuta lisäksi. Onhan mulla nuo stadionin hommat keväällä "hätävarana" kunhan veikkausliigan pelit rupee taas pyörimään.

  Ja mä niin odotan 2vk päästä olevaa neuvolaa, että näkee pikkutyypin taas :) Aika tuntuu matelevan, mutta äkkiä se menee! Ed. neuvolasta on jo kuukausi kuitenkin!
 13. Susku_79 Aloittelija

  Meillä np-uä huomenna, viikkoja tänään tasan 13+0 jännittää. Ihana päästä näkemään pikkuinen taas onko muuten muita jotka tunteneet aiemmassa raskaudessa liikkeet jo 14+? Itse tunsin viime Raskaudessa 14+4... Nyt jännitetään tuntuuko liikkeet 1-2vko sisällä
 14. kirputar Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Voimia Heltsq!
 15. Yyni Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Voi ei, jaksamista Heltsq :Heartred
 16. Jenksu Peruskäyttäjä Heinämammat 2018

  Eilen tosiaan np ultra. Kaikki oli hyvin, pieni virkeenä loikki siellä masussa. Kaikki rakenteet ok. Mulla on ollu nuha ja tänää aamulla heräsin niistää kuuden aikaan. Ajattelin et syön aamupalaa miehen kaa samalla ennen ku lähtee töihin. Pääsin keittiöön niistoreissulta ni tuntuvaa plop ja lämmin holahdus. Verta tuli noin 10minuuttia ihan solkenaan, muutama pikkurillin pään kokoinen hyytymäkin mukana. Vuoto loppui kuin seinään. Tässä odottelen että neuvolaan pääsee soittaa, josko pääsisi kuuntelemaan sydänääniä. :/ Ehtihän tässä jo vuorokauden hengittää vapaammin..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 8
 17. Star4 Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Voi ei jensku! Jospa ei ois kuitenkaa mistään vakavasta kyse kun eilen kaikki ollut hyvin! Tsemppiä!
 18. Jenksu Peruskäyttäjä Heinämammat 2018

  Kävin neuvolassa. Sydänäänet kuulu.:Heartbigred:happy093 Taitaa olla suonet herkillä. En niistä enää ikinä. :arghh:
  • Tykkää Tykkää x 14
  • Voittaja Voittaja x 2
 19. pikkunalle Aloittelija

  Ahistaako muita tuo, että tkssa jaettu influenssarokote ei nyt oikeen pure? :sad001 Mua ahistaa ja pelottaa, että saa tartunnan raskaana. Inhottaa, kun ihmiset tulee myös töihin kipeenä jappasemaan, että onko influenssa vai flunssa.
 20. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  Minä en ole edes ehtinyt ottamaan sitä rokotetta kaiken sortin kiireiden takia. Yksityiselle/tth pääsisin ottamaan, mutta nyt tuntuu, että on nuhanpoikasta ilmassa, koitan häätää sen chilillä ja vitamiineilla, mutta saapi nähdä. Virtsatietulehdus todettiin seulontaverikokeissa, siihen joudun hakemaan antibiootin, neuvolantäti soitti aamulla. Siinä oiskin sitten, flunssa, pissitulehdus, nielutulehdus (sekin on). Et moi vaan tämä vuosi, hyvin alkaa. Toisaalta ihan sama, jos otuksella kaikki hyvin.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1

Jaa tämä sivu