Syyssuhinat

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2012' aloitti Madie, 1 syys 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Äippä12 Aloittelija

  Täällä yks "sydänvaivanen" myös. Tällä viikolla on pari kertaa tullu rytmihäiriö tuntemuksia. Tänään viimeks ja säikäytti kyllä ihan kunnolla. Pitänee huomenna soitella neuvolaan ja kysyä miten toimia. En tiiä tekikö sitä oikein, kun ei mihinkään päivystykseen hakeutunut, mutta ei nyt ollu ehkä henki lähössä, niin ei sitä näköjään saa itseään lääkäriin menemään ennen kuin joku käskee.. Jospa neuvolan täti käskis huomenna :)
 2. Niituli Aloittelija

  Juu tää sydämen hakkaaminen ei oo kivaa. Lääkäri ja neuvolan täti vaan molemmat sanoivat, ett on normaalia ett nousee noin 10 %, mutt ei kait sen pitäis mitään ikävää haittaa tehdä. Ei oo kuulemma muuta keinoa saada sitä aisoihin kuin lääkitys. Vielä pärjännyt tuon pulssin kanssa, mutta katsotaan päivä kerrallaan ett mitä tulee. PItää kuulemma juoda paljon vettä ja nukkua hyvin. Se auttaa...no katsotaan!

  Tuosta selästä. Odotan innolla tuota SI-tukiliiviä ja toivottavasti se auttaa. Kannattaa muidenkin selkävaivaisten pyytää lääkäriltä lähete fyssarille tuosta tukiliivistä. Sen pitäis auttaa.
  Kaika: Ootko kokeillut tuota tukiliiviä? Siitä vois olla siulle kans apua. Miulla kun on vielä yliliikkuvat nivelet ja ovat asettuneet niin väärin asentoihin jo, ett tekevät hallaa miulle. Jumpat eivät oikein auta, ku teen ne väärissä asennoissa kuitenkin. Toivottavasti ei tartte pillereitä alkaa siunkaan syömään kovin paljoa! Tsemiä!

  Tsemppiä kaikille vaivojen ja kolotuksien keskelle!!! Toivottavasti kuitenkin kaikilla meillä menee loppuun asti hyvin <3
 3. Madie Ihastunut foorumiin

  Täälläkin selkävaivoja ja paljon. Täytyy varmaan neuvolassa ottaa puheeksi ensi viikolla. Joskus ei sängystä aamulla meinaa päästä ja välillä tuntuu, että jalat lähtee alta. Myöskin supistuksia ja mitä eriskummallisimpia vatsakipuja. Mutta eiköhän kaikki ole ok :)

  Tänä aamuna ekan kerran sai herätä siihen, kun pikkanen potki oikein tosissaan masussa. Valitettavaa asiassa oli se, että kello ei ollut vielä puoli seitsemää ja mä olisin vielä halunnut nukkua :D

  Ikävältä kuulostaa nuo teidän sydänvaivat ja pulssin kohoaminen. Tsemppiä niiden vaivojen kanssa ja toivottavasti apu löytyy!

  Me lähdetään tästä mummulaan viikonlopuksi rentoutumaan, joten hyvää viikonloppua kaikille! :)
 4. Kaika Rakastunut foorumiin

  Juu, tukiliivi tulee hankkia.
  Mä sain fyssarille numeron, mutta muuten sain lepoa ja nostelukiellon hoidoksi.
  Helppoa, kun on 3 lasta, joista 1 1v :D
  Mutta kun lepäsin koko eilisen totaalisesti, eipä ollut selkäkään läheskään yhtä jumissa ja kipeä..
 5. Niituli Aloittelija

  Kaika: Hyvä ett saat tukiliivin siekin. Toivottavasti siitä on apua siulle.
  Tuo voi olla vaikeaa olla nostelematta, mutta hyvä olis muistaa oikea nostotapa. Jaloilla, kyykystä ja lähellä kroppaa. Nuo kyll tietää, mutta tosi vaikea muistaa. Harjoittelussa itsekkin yritin muistaa nuo ohjeet, mutta tosi nopeesti tuli tehtyä muuta. Ja sitten huomaa, ku selkään koskee tosi paljon. Ja pyydä helpottavia venytysliikkeitä ja rentoutusliikkeitä selälle. 
  Jaksamista!!!!

Jaa tämä sivu