Syyskuun lörppisketju

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2015' aloitti Bettie, 8 syys 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Mamia Hyväntuulinen höpöttäjä

  Hip hei :) tänään piti kaivaa mammahousut kaapin perukoilta! Ei vaan kykene pitämään normi pöksyjä enää... turvotus on aika mahdotonta ja kyllä tuossa masussa jo huomaa eron :) tänään rv7+0 tittidiii :)
  Mites muilla? Joko alkaa housut kinnaamaan?
  • Tykkään Tykkään x 2
 2. JMT Asioista perillä oleva Toukokuunmammat 2015 Maalismammat 2018

  Työhousuissa nappi auki ja vyö löysällä ku istuu, painaa muuten mahaa.. mä ootan kammolla et mitä mä keksin työhousujen suhteen sitte ku alkaa kunnolla maha kasvamaan :)
 3. Etsijä Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Juu kyl housut on kinnannu jo pari viikkoa, mulla on ponskarilla kiinni napinlävestä ja pidän tosi pitkää toppia siinä päällä :)
 4. Mamia Hyväntuulinen höpöttäjä

  Heheh mä en jaksanu alkaa pampulakikkoja :D ja kyllä oli ihmisen hyvä olla mamahousut jalas :D työvaatteet on onneks pussimaiset niin pysyy turvotukset piilossa pitkään :) ja äippähousuja löytyy niistä myös :)
 5. Onlyer Jostain jotain jo tietävä

  Kävin tänään taas ultrassa, siellä odotti pieni ihmisen alku jolla näky kädet ja jalat. Syke kuului myös, Voih kun oli ihanaa nähdä miten se vähän siellä liikkui :Heartred http://aijaa.com/PtKWHm
  • Tykkään Tykkään x 8
 6. Onlyer Jostain jotain jo tietävä

  Niin ja viikkoja nyt 8+1
 7. JMT Asioista perillä oleva Toukokuunmammat 2015 Maalismammat 2018

  Mulla se ongelma työhousujen kanssa että ne on siis mallia miesten vaatteet, vaikka siis ovatkin mustat suorat housut ja pikee paita, mutta pitää varmaan jossain vaiheessa katella kokoa isompaa tai ihan raskausmallin mustia suoria housuja.. Saa nähä kauan pystyy töitä tekeen ku mä tiedän et yks toinen naistyöntekijä joutu viime vuonna jäämään aika aikasessa vaiheessa raskautta pois. Pitää keskustella pomon kanssa jossain välissä onko mahollista tehdä toimistohommia tai jotain
 8. Etsijä Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Minun on pakko jaksaa pampulakikkojen kanssa, tääl pienel paikkakunnal ei oo liikettä mistä sais edes ostettua äitiysvaatteita ja kyl niitä pitäis päästä sovittamaan niin tilailemaan en uskalla alkaa :grin
  Ois helppoa jos oiski istumatyö vaikka vaan täytyy seistä posottaa aamusta iltaan, ihan mitä vain ei kehtaa päälle pukea kun asiakaspalvelu alalla ollaan. Saisko jäädä jo äitiyslomalle hahahaha :grin
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. ElviiraM Silmät suurina ihmettelijä

  IHANAA kuulla, että muillakin on jo raskaushousuja käytössä! Ajattelin, että oon ihan epänormaali, kun ei mitkään housut enää mahdu jalkaan ja raskausviikkoja kasassa kokonaiset 7+6. No joo, ehkä tää turvotus vielä vähän laskeekin ennen kuin varsinainen vauvamaha alkaa kasvaa ja normihousut mahtuu taas hetken. Mutta siis en ole yksin, mahtavaa!

  nimim. "Eilen ostoksilla mammaosastolla"
  • Tykkään Tykkään x 2
 10. ElviiraM Silmät suurina ihmettelijä

  Ja siis vielä lisäyksenä, että on muuten mukavat jalassa. Voi elämä! Ei kiristä, ei purista! :Heartpink
 11. ElviiraM Silmät suurina ihmettelijä

  Ja sitten vielä, asiasta kukkaruukkuun. Onko teistä kukaan meinannut hommata doppleria sydänäänten kuuntelemiseen kotona? Mua toisaalta houkuttais, toisaalta mietin, että onko turhake.
 12. Mamia Hyväntuulinen höpöttäjä

  Ei mulla ainakaan edellisessä raskaudessa käynyt mielessäkään kokeilla ahtauta uudelleen normi housuihinsen jäkkeen ku mammapökät oli jalkaan sovittanu :) koska kuten sanoit ei kiristä eikä purista :wink

  Doppleri kävi mielessä mutta en tiedä tuokose turvaa vai enempi tuskaa :D jos sitä pitää olla jatkuvasti kuuntelemassa :) edellisessä raskaudessa liikkeet tuntui jo niin aikaisin että luotin niihin :) ja vilkas kaveri olikin :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Pääpuu Jostain jotain jo tietävä

  Wau miten tarkka kuva Onlyer! Mulla oli sellaisia mustia ja valkoisia rakeita...
 14. Onlyer Jostain jotain jo tietävä

  Joo on se tuo 3D tarkka, on mullakin niitä musta valkosia rae kuvia mut onneks näkee tarkemmin kun lääkäri kääntää sille paremmalle:) seutaavan kerran on vasta 23.10 käynti, saa nähdä tuleeko neuvolan ultra aika aikasemmin kuin tuon lapsettomuuspuolen ultra..
 15. kuukiurustakesään Piirimestaruustason postaaja

  Oi ihana Onlyer! Mä katoin tänään työpäivän päätteeksi itse ultralla mahan päältä omaa pikkusta. Tänään siis 8+2. Sain sydämen läpätyksen näkymään ja olin ihan onnessani! Varsinainen neuvolan ultra viikon päästä. :)

  Höh, mulla ei vielä vaatteet kinnaa yhtään.. Toisaalta olin hoikassa kunnossa kesällä ja nyt pahoinvoinnin takia en oo pystyny juuri syömään. No, ehkä se maha mullakin alkaa joskus kasvaa... Toivottavasti!
 16. ElviiraM Silmät suurina ihmettelijä

  kuukiurustakesään, ihan mahtavaa, kun voit itse itseäsi ultrailla!
  Ja oi voi, älä murehdi turvotuksen puuttumista, tää ei oo kyllä mitään herkkua. :D Tällä ei taida olla vielä mitään tekemistä vauvamahan kanssa. Suolisto vaan tuhisee ja kremppaa, koska hormonit hidastaa toimintaa. Mä kyllä innolla odotan sitä ihka oikeaa vauvamahaa! :Heartred
 17. JMT Asioista perillä oleva Toukokuunmammat 2015 Maalismammat 2018

  Onko muilla ollut yövuoroon valmistautumisessa muutoksia raskaaksi tulon jälkeen? Itte ruukannu tehä niin et edellisenä iltana valvonu mahdollisimman pitkään ja nukkunu sitte puolille päivin et jaksaa seuraavan yön valvoa. Tuntuu ettei nyt jaksa yhtään valvoa ja aamulla herää jo joskus kasin aikaan, miten tässä sitten pitäisi yövuoro jaksaa valvoa?
 18. Panda_ Puuhakas puhuja Toukokuun äidit 2019

  Minä ostin dopplerin, ja se auttoi, sai huokaista helpotuksesta jos alkoi huolettaa. En kyllä muistaakseni kuunnellut ihan joka päivä! :) Aluksi en osannut etsiä oikeesta paikasta niitä ääniä tai oli liian aikaista, mut kun oikea tekniikka löytyi niin kuuli hyvin. Mulla etupuolella oleva istukka vaimensi potkujen tuntemista jonkin verran, en tiedä miltä tuntuu kun istukka on takana ja matkaaja on aktiivinen potkunyrkkeilijä?? :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. Mangusti Hyväntuulinen höpöttäjä Toukokuunmammat 2015

  Täällä kanssa ihan kammottava turvotus vatsan kohdalla. Uskoisin olevani 9+3 tällä hetkellä, vaikka neuvolan mukaan jo pitemmällä. Iltaisin on tullut tavaksi tuhertaa itkut, koska turvotus aiheuttaa niin kömpelön ja sairaan olon. On käynyt mielessä, miten kestän sen loppuraskauden, jos flippailen jo nyt?!?

  En ole koskaan pyörinyt äitiysvaateosastolla, mutta osaako kukaan kertoa, onko siellä missään minkäännäköisiä mammahousuja pitkäjalkaisille? Olen tosiaan 177 cm pitkä ja koostun lähinnä jaloista ja pikkiriikkisestä selästä (auton penkissä olen aina se, jonka silmiin paistaa aurinko aurinkoläpistä huolimatta). Farkut ostan lahjepituudella 36, jota harvemmin myydään, tai sitten ratkon auki puntit 34-tuumaisista. Onko kellään hyviä vinkkejä?

  Mullakin se kotidoppleri on ollut pari päivää käytössä, ja se on ihana! Ultrakutsua ei vaan kuulu, ja pelkään, että sitten kun saan sen, niin siinä lukee, että tervetuloa päivänä 13+6 (Jyväskylässä ultrataan 11+0-13+6-viikoilla). En jaksaisi odottaa, mutta halpiskotidoppleri on muuttanut hermojaraastavan odotuksen iloksi, koska bongasin puolen tunnin etsinnän päätteeksi sykkeen, jota oli nopeutensa vuoksi vaikea laskea, mutta sanoisin sen olleen jotain 165.
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. Mamia Hyväntuulinen höpöttäjä

  Mangusti: itse olen 178 pitkä ja housut myös ongelma ostos! Mutta ihan perus hm mama housut on ollu hyviä ainaki mulle :) suosittelen rohkeesti kokeilemaan :)
  • Tykkään Tykkään x 1