Mä en jääpalamuotteja enää käytä, kun kerralla menis puoli muotillista soseita.
Mä lämmitän säilytän puuron kertaalleen jääkaapissa, jos jotain jää. Liian jämäkkää ei puuro saa kyllä olla.
Eikö kukaan muu laita korvikehaujetta valmiin, löysän puuron sekaan? No, mä teen niin. Mies ei yleensä tee, joten osa puuroista on veteen tehty, osa ei. Ja soseet sotken myös mukaan.
Taitaa olla väärässä ketjussa, mutta onko joku muu kokeillut Pirkan luomu-truuttia? Siis samantapaisia kuin Ella's kitchen jne., sellaisia truutteja, mitä lie. Olivat alle 1€ kpl, eli eivät ilmaisia mutta jos käyttö on kohtuullista tai vähäistä, siedettävän hintaisia. Löysin liha-aterioita, kasvissoseita, hedelmäsosetta ja puuroa. Niitä ajattelin hyödyntää kun on reissussa.
Muoks. Siis säilytän ylijääneet puuron jääkaapissa ja lämmitän enintään vielä kertaalleen.
aika mennä nukkumaan...