SF mitta

Isabella84

Näppärä viestien naputtelija
Syysmammat 2017
Eilen sf mitta muistaakseni 25 rv 26+2. Th ensin kokeili mahaa ja tuumasi että onpa vauva korkealla että varmaan tulee iso mitta. Huvikseen vertasin viime raskauden tietoja niin just samalla viikoilla ollut paljon isompi. Toisaalta riippuu niin paljon mittaajasta ja vauvan asennostakin. Itsestä tuntuu oma maha jo isolta ja kauhukseni mietin että vielä on matkaa.
 

Violina

Sanaisen arkkunsa ammentaja
Syysmammat 2017
Sun89: mua ärsyttää muiden ihmisten kommentit! Esikoisesta sain varsinkin yhdeltä sukulaiselta kuulla jatkuvasti miten hänen työkaverillaan on jo niin ja niin iso masu vaikka meillä oli lasketut ajat tosi lähekkäin. Mitä veetä sitten? :D kaikkien mahat on erinäköisiä ja kokoisia!
 

Mariejohanna89

Näppärä viestien naputtelija
27+0 sf 25cm. Eli laskua tuli edellisistä, onneksi. Nyt ollaan hiukan keskikäurän yläpuolella eli toivotaan että pysyisi siinä loppuajan
 

Loviisa

Puuhakas puhuja
Syysmammat 2017
Huhtiäidit 2020
Rv 27+2 ja mittaa oli 27 cm, eli yläkäyrillä mennään edelleen.

Ja sitten tyhmä kysymys: Vaikuttaako tuohon mittaan se, jos mahaa on ollut jo entuudestaan? Mulla on siis ollut tavaraa tuossa mahan kohdalla jo ennen raskautta...
 

Chipmunk86

Puuhakas puhuja
Syysmammat 2017
Tänään lääkärineuvola ja lääkäri sai mitaksi 25 viikoilla 27+2. Taisi viimeksi harjoittelija silloin 23+6 ottaa mitan hieman yläkanttiin kuten epäilin. Silloin aikaisemmin mitta oli 24,5, joten 3 viikossa muutosta +0,5cm. Nyt tipahti yläkäyrän päältä keskikäyrälle. :)
 

Jahtu

Piirimestaruustason postaaja
Syysmammat 2017
Joulukuiset 2021
Mä olin eilen neuvolassa ja sf mitta oli pompsahtanu keski ja alakäyrän puolesta välistä yläkäyrälle ollen 27cm ja viikot oli 27+5. Th sano että vauva on varmaan ollu eri päin edellisessä mittauksessa. Nyt oli pää alaspäin. Mut sano kuitenkin et jos seuraavassa neuvolassa on vielä yläkäyrällä niin joudun uudestaan sokerirasitukseen. Eka oli 3 viikkoa sitten ja silloin oli kaikki arvot hyvät. Kyllähän mä sinne meen jos käsketään, ei se hirveetä ollu, eikä mulle tullu yhtään huono olo. Mut toivon tietty et ois mitta tullu vähän alas niin ei tarvii mennä.
 

7aimen

Kommentoinnin ninja
Syysmammat 2017
Toukokuun äidit 2019
Viime viikollaa 27+4 neuvolassa ekana sai mitaksi 31! Mutta hetken siinä mittaili ja lopulta sai mitaksi vähän vähemmän ja merkattiin 28. Vauva on tosi ylhäällä ja perätilassa, joka vähän nostaa mittaa
 

Yönseutu

Vauhtiin päässyt keskustelija
Syysmammat 2017
Hyvä tietää että pt nostaa mittaa, on meinaan vahva epäilys että meidän tyyppi majailee just niin päin edelleen ja sf on ollut lähempänä yläkäyrää.
 

Mariejohanna89

Näppärä viestien naputtelija
29+5 ja sf 27cm. Keskikäyrillä laskettiin yläkäyrästä tasaisesti..vähän huolestuttaa kun painoa tullut vaan +1,7kg koko raskaudessa. Mutta täti oli sitä mieltä että ei syytä huoleen. Katsotaan seuraavalle käynnille kuukauden päästä tilanne.
 

Tittidii

Asioista perillä oleva
Helmikuunmammat 2016
Syysmammat 2017
Mulla oli eilen neuvola 28+1 ja sf 24cm. Aika samoissa tuntuu menevän kuin esikoinen.
 

roach

Jostain jotain jo tietävä
Syysmammat 2017
Tänään neuvolassa sf 24 cm ja viikkoja 28+4. Viimeks oltiin keskikäyrän yläpuolella ja nyt puolestaan alakäyrän tuntumassa. Epäili kyllä, että on viime kerralla mitannut vähän liikaa.
 

Jeba83

Vauhtiin päässyt keskustelija
Mulla ei ollu sf-mitta 28+2 kuin 22cm, mutta mitään ei terkka siitä sanonu. Ootan tyttöä kolmen pojan jälkeen ja kohtu on taaksepäin kallistunut, mut en tiiä kuin noi vaikuttaa. Pojat syntyneet kaikki n. 4kg:sina, joten sirompi vauva ei yhtään haittais :Heartred
 

Sanzqqq

Vauhtiin päässyt keskustelija
Syysmammat 2017
Sf-mitta oli keskiviikkona 30+6 27cm ku aiempi oli 26+jotai 21 cm muistaakseni. Painoarvio ultrassa oli 1180g 28+6. Sillon oli lievästi keskikäyrän alapuolella mut sf-mitta menny alakäyrää. Siro vauva tulossa mut meistä kumpikaa ei mikää iso olekaan :dead: Maha kyllä näyttää siltä ku ois isompiki vauva tulos.
 

hannn

Näppärä viestien naputtelija
Syysmammat 2017
Mulla oli viime raskudessa sf-mitta koko ajan yläkäyrillä ja alle kolmikiloinen neiti oli syntyessään. Nytkin sf-mitta on yläkäyrillä, mut painoarvio jopa siskoaan pienempi, et ei se sf-mitta aina vauvan kokoa kerro :joyful:
 

haaveilija31

Puuhakas puhuja
Rv 30+5 sf-mitta 33cm..pomppas ihan jonnekin avaruuteen asti. Johtuu kuulemma vauvan asennosta, on kuitenkin ultrattu että keskikäyrillä kasvava neiti pitäisi masussa kasvaa :)
 

~Vilja

Oman äänensä löytänyt
Minkäslaisia sf-mittoja teillä on ollu viime aikoina? :) Tänään nlassa mitattiin 27,5 cm ja viikkoja 31+6.
 
Top