Sairaalakassi

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2012' aloitti Hemppa, 7 marras 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Tinttura Peruskäyttäjä

  Tääl laskettu aika kolmen päivän päästä, kassi ollu pakattuna useemman viikon. Tullu pakattua kaikenkattava kassi mukaan, niin 50 ku 56cm bodyt, toppapuku ja lauhemmankin kelin vaatetta, tutit, harsot ja vaipat kotimatkalle. Turvakaukalo oottaa siskon luona lähempänä sairaalaa, jonne sisko sitten tuo kun aika (lähdössä synnytykseen mukaan).

  Miestä kun ei o joka vois tuoda ja matkaa 120km synnärille, niin varautunu koko arsenaalilla (matkalle suojia ymym.). Itellekin vaihtovaatetta paria laatua, dödöt, meikit ym lompsineen ja neuvolakortteineen käsveskassa valmiina ainaa.:) Tässä ny va ootellaan lähtöä, jotta päästään kassi olalla ampparia vuottelemaan, että mistä asti tulloo hakemaan!
 2. Arkimamma Tuttu foorumilla

  Moi!

  Sairaalakassi alkaa olla lähestulkoon pakattuna. Vielä pitäs karsia "turhakkeet/ylimääräset" pois - jotta ees tulis inhimillinen kassillinen roudattua sairaalaan. Onneks autoon voi osan jättää kotiin lähtöä varten valmiiksi.... mut silti tuntuu et ois puol omaisuutta roudaamassa mukaan. :)

  Tsemmosta... pitänee nyt alkaa viho viimein tässä laittelee kuvia ym. kaikesta hankinnoista lähtien ja kuva mahastakin näin loppuraskaudessa :)
 3. della_79 Rakastunut foorumiin

  mulla on sairaalakassi pakattuna, mut täytyy huomenna lisätä sinne sisätossut itselle ja miehelle ja miettiä myöhempänä ajankohtana jotai evästäki mukaan. Naistenklinikalta ei kuulemma saa tossuja eikä mies/tukihenkilö mitään ruokaa ennenkuin synnytys on ohi.

  tultiin myös siihen tulokseen, ettei me oteta perhehuonetta, koska meidän tilanteessa se ois liian hankalaa. kuultiin tänään synnärin tutustumiskäynnillä, että miehen pitää olla melkei 24h/vrk paikalla eikä saa juuri poistua huoneesta, mikä on meidän perheen kohdalla mahdotonta, koska meillä on toi poika ja eläimet, joten miehen on pakko tulla hoitamaan ne. me saadaan kyllä poika hoitoon pitemmäksikin aikaa, mutta eläimistä ei pystytä sanoo mitään. eli mun mies tulee sit vierailuaikojen puitteissa sairaalaan ja on tietenki synnytyksessä mukana.

Jaa tämä sivu