Ruokiin liittyvät mieliteot?

Keskustelun 'Helmikuiset 2019' aloitti Henuli, 15 kesä 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Mato Aloittelija

  Meillä on suunnitelmissa hakea töidenjälkeen lätyt kotipitsasta ja mä keikun barbeque kotzonen ja tulisen kanakotzonen välillä.
  Tietääkö joku käykö tuo bbq'n aurajuusto uunissa vai onko se salaatinmukana muruna? Kanakotzonessa on onneksi mexikanakastike kananmunavapaa joten se on vaihtoehtona mutta armottomana aurajuustofanina toi bbq himottais..

  Mun tekis niiii'in mieli kaikkia juustoja mutta pakko malttaa olla ilman, kuinka hyvää just aura tai vuohenjuusto olis. Kunnon siivu ruisleivänpäälle, voi kuola..
 2. Rintta Tuttu foorumilla

  Pyydä tilatessa että se aurajuusto laitetaan uuniin :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Panda-da Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Jesh tänään oli hesepäivä! :p
 4. Rintta Tuttu foorumilla

  Mä söin tänään pitsaa, se maistu oikein hyvin:p Eli oon syöny vaan vääriä ruokia:rolleyes:
 5. Sindy Rakastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019 Lokamammat 2017

  Täällä oli kanssa tänään pitsa päivä:p
 6. Marga Aloittelija

  Kaikki ruoka maistuu vähän liiankin hyvin. Etenkin kaikki suolainen.:joyful:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 7. Panda-da Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Väärä ketju
 8. Cottoncandy Peruskäyttäjä

  Myönnän sortuneeni roskaruokaan. Ei ole vain ollut ruokahalua niin se on mennyt paremmin alas.
 9. Panda-da Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Hitsi mun alkoi tehä aivan hirveästi mieli jotain aivan tietynmakuista salmiakkikarkkia, mutta en nyt vaan saa millään päähäni että mitä ne ois... Pitäisköhän vaan alkaa ostella eri karkkeja ja testata karkki per viikko että mikä on oikea, niin ehkä jouluun mennessä oisin löytänyt sen The karkin :rolleyes: Ja miehelle jäis sit kaikki loput karkit...

  Mut raivostuttavaa! :banghead:
  • Hauska Hauska x 1
 10. Sindy Rakastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019 Lokamammat 2017

  Nyt himottaa hirveästi tulinen ruoka:p
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Heiloo Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019

  Ruisleipä on himo numero 1:D
 12. Tallukka Peruskäyttäjä

  Mun suurimmat intohimot on aiemmin ollu aina jäätelö ja kahvi. Ostin eilen jätskiä, söin vähän ja totesin ettei maistu yhtää. Ja kahvia yritän pari kertaa viikossa keittää vaan todetakseni, että joku siinä maussa on pilalla nykyään. Oon pessyt kahvinkeittimen ehkä jo kolme kertaa ja pakko vaan myöntää, että vika onkin mussa :D
 13. ViidesVauva Peruskäyttäjä

  Mulla taas oli niin että ruisleipä oli ennen raskautta ja nyt koko raskauden aikana en ole pystynyt syömään yhtään ruisleipää :woot:
 14. ViidesVauva Peruskäyttäjä

  Suolaista tekee koko ajan mieli ja juustoja ja vaaleeta leipää ja pizzaa ja kaikkea mikä ei oo kovin terveellistä.. Normaalisti syön aika terveellisesti ja pidän usein terveyspaastoja tai ruokavalioita mutta nyt on kyllä päälaellaan :hilarious: Koitan silti syödä mahdollisimman terveellisesti lisäksi, hedelmiä ja juustoisia salaatteja ym. :)
 15. ViidesVauva Peruskäyttäjä

  Ja kun tunnin välein joudun syömään välttääkseni pahoinvoinnin :rolleyes:
 16. rust Tuttu foorumilla

  Ei niin minkäänlaisia mielitekoja tai ylipäänsä ruokahalua. Jos ei olis pakko, en söisi mitään. Ja kaiken syömisessä kestää vähintään tunnin, koska jos liian nopeasti syö, tulee paha olo. Olenkin laihtunut jo 4kg, kiitos pahoinvoinnin. Minkä tahansa ruoan haju ällöttää, eli pitää yrittää keksiä hajutonta ruokaa. Nyt elän turkkilaisella jogurtilla ja normipringleseillä, jota jostain syystä uppoaa vaikka maistuukin puulta.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 17. Mama5 Aloittelija

  Mulle on tullut mieliteko pakastettuun mangopilttiin
 18. Purkkis Aloittelija

  Mä himoitsen kanssa kaikkea tulista ruokaa, jalapenot erityisesti menee missä vaan, melkein aamupuurossakin...!! Edelleen myös ruisleipä,, juusto+suolakurkku toimii! Hapolliset juomat närästää jäätävästi..
 19. Unique Tuttu foorumilla

  Mä oon varmaan joku poikkeus, kun mulla ei oo tullut raskauden myötä mitään erityistä himoa ainakaan vielä mihinkään tiettyyn ruokaan tai juomaan. Oon aina ollut suolaisten ruokien perään ja niin oon kyllä nytkin :) pahoinvoinnista on vielä niin vähän aikaa, että senkään takia ei varmaan mitään tee mieli :)
 20. Panda-da Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Halvatun salmiakki! Nyt löysin sen himoitsevani The Salmikakkikarkin, ja tosi vaikea pitää itsensä erossa niistä! Yritän nyt että yksi 25 g rasia riittäisi viikon, niin ehkä määrä pysyisi kohtuullisena, mutta stressaa kyllä kovasti kun salmiakki/lakritsihan on nyt täysin kielletty raskausaikana... :sorry:

Jaa tämä sivu