Ruokiin liittyvät mieliteot?

Keskustelun 'Helmikuiset 2019' aloitti Henuli, 15 kesä 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Henuli Peruskäyttäjä

  Itsehän himoitsin jo km-raskaudessa Viiliksiä sekä suolakurkkuja. Viiliksiä en ollut syönyt kun joskus lapsena ja suolakurkkuja tosin harvoin. Nämä mieliteot ovat tulleet jälleen takaisin! :D
 2. Kyfi1463286 Peruskäyttäjä

  .
  Last edited: 12 heinä 2018
 3. Heiloo Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019

  Mulla on vaa tehny hirveesti mieli hedelmiä ja kaikkee raikasta:) ihme ettei karkkia oo tehny mieli, vaikka oon hirvee sokerihiiri muuten.:D sais pysyy poissa makeen himo koko raskauden..
 4. BabyValentine Tuttu foorumilla

  Mulla sama kuin Heiloolla. Tekee mieli kaikkea raikasta ja mielellään vielä viileää. Jääkaappikylmä kurkku ei ole koskaan ollut näin hyvää.
 5. Aemila Peruskäyttäjä Toukokuiset 2021

  :grin Tätä toista odottaessa muistin vasta että söin juurikin suolakurkkujuustoruisleipää esikoisen aikana, koska himo samaan komboon palannut :wink
 6. Mama5 Aloittelija

  Alkuaikoina pysty syömää vaan jtn raikasta ja kevyttä. Loppuu kohden mielitekoja tulikin sen edestä :D edellisessä himoitsin leipäjuustoa ja mozzarellaa, sitä edellisessä lohta, josta en aikasemmi tykänny yhtää.
 7. Sindy Rakastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019 Lokamammat 2017

  Raikkaita hedelmiä täälläkin tekee mieli, vesimeloni ja ananas :P
 8. ElliNoor4 Aloittelija

  Kaikkea rasvaista valitettavasti :hungover::grin:grin:grin hesen nugetit parasta:smiley-ashamed008 ja ihan alussa oli jalapenot, niitä syötiin leivän päällä ja paljaaltaan kun oikein hulluus iski :D jos tän herkuttelun sais pian kuriin..!
 9. Heiloo Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019

  Eilen tuli himo sipseihin. Söinki iha älyttömästi. Tänää ei onneksi oo tehny mieli. Aattelin tehdä hedelmäisen smoothien välipalaksi:p
 10. Murre Aloittelija

  Mulla ei oo ollut mitään mielitekoja edellisessä, enkä niitä odota tässäkään tulevaksi. Ainut asia joka oli kummallista oli että esikoisen aikainen hammastahna rupesi maistumaan tosi pahalle ja jouduin vaihtamaan merkkiä koko raskausajaksi. Eihän sitä tiedä jos niitä tässä tulee, mielenkiinnolla odotan.
 11. sailamaria Addikti Helmikuunmammat 2016

  Mullakaan ei ollut edellisessä raskaudessa mielitekoja mut valkosipulia en pystyny syömään, koska maistui ihan oudolle :D Saa nähdä tuleeko tässä raskaudessa jotain mielitekoja :)
 12. Hilu91 Peruskäyttäjä

  Edellisessä himosin sillon tällön jtn. Hedelmäkarkit jääny päälimmäisenä mieleen. Nyt en oo vielä mittää himoinnu :D
 13. sailamaria Addikti Helmikuunmammat 2016

  Nyt on tullu jo se ettei tee mieli ruisleipää :D Tosin muutenkin on sitä ettei ruoka oikein maistu... Vesimelonia söin viimeks paljon alkuraskaudessa mut se ei varsinainen mieliteko ollut :)
 14. youngmama97 Ihastunut foorumiin Heinämammat 2016

  Edellisessä halutti kovasti kirpeitä karkkeja. En ikinä aiemmin ole niistä tykännyt. Nää mieliteot oli kyllä ihan kamalia. Muistan pari tapausta, kun halutti oreo jäätelöä niin mies lähti ajamaan 4 kauppaa läpi, kunnes löysi sitä oreo jäätelöä. Toinen oli nukkumaan mennessä kun alkoi kauheasti haluttamaan fazerin sinistä. Taas mies raukka nousi ja lähti lähikaupasta hakemaan.... :D
  • Hauska Hauska x 1
 15. Heiloo Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019

  Mulla on edellee ne hedelmät plus suolaset naposteltavat. Eile aattelin vähä maistaa coca cola zeroa, nii se ei enää maistunu samalle.
 16. sailamaria Addikti Helmikuunmammat 2016

  Mulla on myös sitä ettei esim. coca cola zero maistu samalle vaan siinä on joku sivumaku. Viimeks oli samaa. Kesti pitkään raskauden jälkeen ennen ku maistui samalta.
 17. youngmama97 Ihastunut foorumiin Heinämammat 2016

  Mulla jogurtit ja rahkat alkanut maistuu metalliselta. :confused:
 18. Hilu91 Peruskäyttäjä

  Mulla kans tökki jotenki ku tos viime viikol join, en millää meinannu saaha koko tölkkiä kerralla alas. :eek:
 19. Avea80 Tuttu foorumilla Heinämammat 2014

  Mulla ei oo vielä mitään, mut viime raskaudessa oli vispipuuro se, jota söin USEIN :grin
  • Hauska Hauska x 1
 20. Rölly Aloittelija

  Maitoa ja piimää vois juoda tölkkikaupalla. Lisäks kermaviiliin tehty valkosipulidippi ja sellaset mauttomat maissinaksut himottaa :grin Joo ja edamjuustoa vois höylätä isommankin kerroksen leivän päälle. Maitotuotteet näemmä rokkaa :grin

Jaa tämä sivu