Ruokahimot ja mieliteot

Keskustelun 'Kesäkuiset 2018' aloitti Celavii, 20 marras 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Celavii Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Aattelin aloittaa vastapainoksi tuolle oksentelulle ja mitään ei tee mieli, niin tälläsen, et mitä tekee mieli? :happy: mun olot on ainakin alkanut helpottamaan niin ruoka pyörii mielessä enemmän..hirvee nälkä kuukauden oksentamisen jälkeen :D

  Mun tekee just nyt mieli aamiaissämpylöitä ja oivariinia siihen päälle.. Ei muuta :hilarious:
 2. Tulppaani Aloittelija

  Mandariinit ja appelsiinit ihanan raikkaita!
 3. Sanko- Aloittelija

  Hedelmät on kyllä hyviä, minun on hankala syödä vielä lämmintä ruokaa kun tuli niin paljon oksenneltua ja oli huonoa oloa.. Mut jospa se tästä alkaa helpottaa ja voi ns. Mässätä! :)
 4. Mimi83 Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Mulla on leivän himo ja nimenomaan oivariinia ja juustoa päälle! :joyful:Toinen on hampurilaiset..en ole oikein ikinä välittänyt hampurilaisista mut näin raskaana tekis kokoajan mieli lihaisaa hampurilaista..mul on ollu samat mieliteot kahdesta ekastaki raskaudesta..eikä muuten viittaa lihanhimo poikaan ku mulla on molemmat! :happy:
 5. Qwertiy Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Olin varmaan kaks viikko oksentamatta mutta eilen illalla kun olin menossa nukkumaan tuli oksennus aivan yhtäkkiä. Toivottavasti ei nyt tee combackiä
 6. kesäkuu Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Mandariinit.. sitruunavesi. Piimä ja perus maustamaton viili..
 7. kann1kka Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Mulla aivan samat suosikit :D Iltaisin menee shakerillinen lime-sitruunavettä jäillä. Viilejä kannan kaupasta kahmalokaupalla, piimää en oo kotiin ostanu ku pierettää valmiiksikin niin paljon x) Ja satsumat ja luumut on pop.
 8. voikukka83 Tuttu foorumilla Kesämammat 2018

  Satsumat on maistunut koko ajan. :)
 9. m-inski Ihastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Satsumat, omenat ja kaikki kunnon lihapihvit. :) mies eilen totes jo et syön meidät vararikkoon kun muu ei maistu..
 10. Kräuterblutsaft Ihastunut foorumiin Tammikuun äidit 2019

  Mulla sama, hedelmät ja vähän happamat ja raikkaat asiat sekä voileivät :) Mutta vähän lakritsia myös tekisi mieli, tietenkin, kun se on kiellettyä, vaikka muuten en juuri karkkia syökään. Juotavaa on vähän vaikea keksiä, kun ei oikein mikään maistu ja vedestäkin tulee huono olo, ellei se ole jääkylmää.
 11. TinyRobert Aloittelija Kesämammat 2018

  Ei kyllä pääse tällä menolla raskauden takia lihomaan kun ei tee mieli kun kaikkea terveellistä ja tavallista ruokaa. Olen alkanut syömään 3 pientä lämmintä ruokaa päivässä, treenailtua tulee toki paljon joten energiankulutus on aika iso. Kaikki terveellinen kuten salaatti ja hedelmät on ihan parasta herkkua.
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. jl86 Naimisissa foorumin kanssa

  Mun tekee mieli vaan rasvaista ja suolaista ja epäterveellistä :S
 13. Lum_ Rakastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Ei täälläkään terveellinen oo maistunu vaan kaikki epäterveellinen :shifty:
  Nyt tuntuu kyllä, että alkaa pahimmat ruokaällötykset mennä ohi ja voi pikkuhiljaa palailla ”normaali” ruokiin :)
 14. Tiitu90 Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Kesämammat 2018

  Ai että.. sipsit on nyt in!
 15. Tiitu90 Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Kesämammat 2018

  Täälä maistuu vain terveelliset kotiruuat... ei yhtään ulkomätöt:wtf:
 16. vastavirrassa Rakastunut foorumiin

  Siivet tuoksuu niiiin hyvälle :) (varmaan vaan tamperelaiset ymmärtää mua..) :D En oo silti uskaltanu syödä kun en tiedä mitä maha tykkää niistä nyt..
 17. -pallokala- Rakastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Mulla himottaa tällä hetkellä Real-leipä yli kaiken. Mies lähti käymään kaupassa :joyful:. Pilkoin myös tossa banaania pojalle, ja alkoi himottaa turkkilainen jugurtti banaanilla. Ihme himoja, kun alkaa oikein suu napsaa pelkästä ajatuksesta :)
 18. Shakalaka Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Olisikin himoja ja mielitekoja! Tai onhan niitä jonkun verran, esim. viime viikolla kaalikääryleet, mutta sit kun niitä sai, niin ne alkoikin ällöttämään. Ja tälleen käy kaiken kanssa mitä luulee ensin voivansa syödä. Lähinnä kaikkea kevyttä ja raikasta pystyy syömään, salaatit, marjat, hedelmät, väliin sitten jopa jotain proteiinipitoistakin.. Nyt tosin mielessä kreikkalainen jugurtti myslillä, täytynee käydä hakemassa. Mua niin pelottaa et tää äklötys kaikkea mahdollista normaalia ruokaa kohtaan jää päälle!
 19. TinyRobert Aloittelija Kesämammat 2018

  Mulle kävi justiinsa niin, että tuli karmiva ällötys kaikkea sitä ruokaa kohtaan jota pystyin syömään silloin pahimmassa vaiheessa. Nyt on siis ehdottomia ällötyksen aiheuttajia, ihan jo ajatuksenkin tasolla banaanijugurtti ja tee. Toivon vaan että tää jäi pääle vaan raskauden ajaksi ei koko elämäksi.
 20. Inkkis Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Minulla myös ällötys kaikkea kohtaan mitä pahimmassa vaiheessa teki mieli syödä. Vieläkin kahden kuukauden jälkeen ajatus lihasta ällöttää, mutta mäkkärin juustohampurilaisia tekee mieli (en normaalistikaan syö niitä)!! en pysty kuitenkaan syömään kun ajatus että söisi lihaa puistattaa vieläkin. :stop:
  Last edited: 4 joulu 2017

Jaa tämä sivu