Meinasin taas syödä melko normaalisti. Kalaa meillä ei oikeastaan syödä, joten kalaöljyvalmisteet käytössä koko perheelle. Muuten sit lisänä raskausajan monivitamiini, 50mikroa d3-vitamiinia, maitohappobakteerit, sekä kalsium&magnesium. Edellisessä raskaudessa jouduin melko reilulla kädellä vetämään mankkua niin pysyi suonenvedot poissa ja maha toimi :)
Tuorejuustoa ja homejuustoa syön vaan kotimaisia, salaattijuustoja yms harvemmin tulee syötyä. Alkoholiin nollalinja. Makeaa ei tule muutenkaan paljoa syötyä, eikä herkuiksi luokiteltavaa suolaista. Jos kova pahoinvointi taas yllättää, niin pirtelöllä mennään, eli turkkilaista jukurttia, jäisiä marjoja, kermaa ja maitoa blenderillä sekasin. Viime raskaus oli vähän semmonen, että ei muu pysynyt sisällä. Viljat oli kans melkeen koko raskauden poissa ruokavaliosta, nyt toistaiseksi näyttäis pysyvän sisällä.
Majoneesia oon ite syönyt kyllä, koska munat pastöroituja, omatekoiset majot oon pitänyt tauolla raskausaikana. Tuoreet marjat, vihannekset yms pitäs tarkkaan huuhdella, mullassa ne epäpuhtaudet pesii.