Raskausvaatteet

Keskustelun 'Helmikuiset 2018' aloitti Hilimainen, 25 kesä 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Amparo Vieras

  Taitaa olla hyvinkin yksilöllinen juttu. Mulle gyne sanoi että on niin pieni kohtu ettei uskoisi, että siellä on vauva ollutkaan. Tuo voi muuten olla totta, että venyy uudelleen nopeammin. Sitä odotellessa. Vähän jo toivoin, että saan pidettyä taas rakenneultraan asti piilossa.
 2. Fifi-80 Hyväntuulinen höpöttäjä

  Mää en tiiä mitä laittasin päälle ettei maha näkys! Ärsyttää, ku pittää kaikki paidat siltä kantilta miettiä. Eihän tuolla muuten ois väliä, mutta jos pysys ees joltaki salassa 12 viikkoa :shifty:. Sen jälkeen laitan päälle just sen mitä huvittaa!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 3. Minni2016 Asioista perillä oleva Joulukuun äidit 2019 Heinämammat 2018

  Mulla nyt voi sanoo onneks jäi esikoisesta nuita raskauskiloja nii ei paljoo kukaan huomaa vaikka mahakasvais ja vaikka nyt turvoksissa.
 4. kata_ Näppärä viestien naputtelija

  Mulla on aina ollu litteä maha (paitsi raskauksissa,hah). Yritän siis miettiä miten peitellä jos nyt kolmannesta alkaakin kasvamaan aikaisin..Muuten saan piiloon mutta urheiluharrastuksessa vaikeaa.
 5. anzku Sanaisen arkkunsa ammentaja Helmimammat 2018

  Mulla kans ihan jäätävä turvotus. Iltaa kohden pahenee ja illalla näyttää jo ihan vauvamahalta. Saas nähdä loppuuko tää turvotus edes ennen, kun maha rupee oikeesti kasvaan. Jännään muutenkin kuinka pian vauvamaha tulee, kun on nyt toinen raskaus. 3+5 viikolla mummoni katteli mun mahaa vähän pitempään, kun oli syönnin jälkeen ihan pallo. Sillon en siis itsekään vielä tienny raskaudesta.
 6. MörttiRöpö Satasella mukana keskusteluissa

  Täällä piti jo käydä ostamassa muutama väljempi paita kun olen niin turvoksissa aamusta iltaan :D
  voi olla tosiaan haastavaa tuo peittely viikolle 12 saakka.
  Olen vatsasta ollut hoikka aina ja kaikki vaatteet sen mukaisia tietysti:sad001
  varsinkin töissä liikunta alalla vaatteet töissä turhankin ihonmyötäisiä, pienikin pömpötys näkyy..
 7. Alenda Hyväntuulinen höpöttäjä Helmiäidit 2020 Helmimammat 2018

  Mulla ei mene enää mitkään takit kunnolla kiinni. Ongelma ei ole varsinaisesti maha, vaikka turvonnut sekin on, vaan rinnat. Tuntuu, että ne on nyt jo kasvaneet ainakin yhden kupin verran ja kaikki liivit puristaa enemmän tai vähemmän. Sais olla vähän lämpimämpi kesäsää, niin pärjäis ilman takkia paremmin.
 8. MaRilla Sanaisen arkkunsa ammentaja Maalisäidit 2020 Helmimammat 2018

  Mä kaivoin edellisen raskauden aikaiset äitiysleggarit esiin, onneks nyt jo koska eivät kyllä tuu mahtumaan sit kun maha oikeesti alkaa kasvaa muunkin kuin turvotuksen takia.:joyful: Nyt siis 9 viikkoa täynnä...
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. mamma89 Jostain jotain jo tietävä

  Mä kans jo viikon verran käyttäny viime kerralta jääneitä äitiysleggareita ja capreja, ah niin ihanaa kun ei purista mistään ja hyvin pysyy päällä kun sen verran turvottaa! :cat: On kans hirvee sumpliminen et mitä yläosaa päälle et ei näkyis, ne jotka tietää ni sano viime vkl et hyvin pullottaa jo masu. Olin silleen et jepjep, vähän turvottaa ja just varsinki iltaa kohti.. huomenna 10+0. :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. move88 Varmaotteinen viestittelijä Heinäkuiset 2022 Helmimammat 2018

  hameita oon käyttäny aika paljon, kun housut joutuu muuten aina avaamaan tilanteen salliessa :D hameet ja leggarit antaa aika paljon tilaa onneksi :) täytyy varmaan jossain vaiheessa katsoa äitiyshousuja...
 11. Helga83 Hyväntuulinen höpöttäjä

  Suosikkikauppoja? Onko H&M:n mammavaatteet Ok?
  Ei mahtunutkaan shortsit jalkaan lomamatkalla... otti jopa itsetunnon päälle (eka raskaus) vaikka tila hyvinkin luonnollinen :grin mä oon paksu!
 12. Mielipidekysymys Myyttinen hahmo Syyskuunmammat 2015 Helmimammat 2018

  Mun kaikki mammavaatteet on tainnu olla henkkamaukkaa. Aika paljon oon kyl käyttäny vaan isomman koon paitoja enkä varsinaisia raskausvaatteita.
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Minni2016 Asioista perillä oleva Joulukuun äidit 2019 Heinämammat 2018

  Mulla viime raskaudessa oli h&m mamma farkut ja niin tässäkin. Omat topit meni koko raskauden ajan. Et ylävartaloon en mamma vateita ostanu.
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. Helga83 Hyväntuulinen höpöttäjä

  Okei...täytyypä laittaa Henkkamaukkaan tilaus. Eipä niillä nyt kauhee hätä ole mut onpa sit kaapissa!
 15. Pokka dot Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2018

  Hm mamma farkut on ollut aikaisemmin nyt meinasin ens viikolla hakee sellaiset muuten varmaa pärjää. Vanhoilla vaatteilla. Koskaan ei kyllä tiedä. Tilanteen mukaan hommaan
 16. mom2be2018 Jostain jotain jo tietävä

  Täytyypä tehdä tilaus hennesiin! :) Oon jo katsellut mammatakkeja tulevaa talvea silmällä pitäen. Mulla ei varmasti mene omat takit päälle ison mahan kanssa. :D
 17. pikkumartta Puuhakas puhuja Syysäidit 2020

  Mä ostin just kahdet hm mammafarkut kirpparilta, niissä on sellainen matala vyötärökaistale ja ai että ne tuntuu hyvältä päällä! Sit perus cubuksen topit toimii mulla hyvin ja tulee tarpeeks pitkälle. Takki täytyy varmaan talveks hommata mutta sekin sit kirppikseltä :)
 18. mams Päivystävä dosentti Syyskuunmammat 2015

  Mä käytin melkein pelkkiä mekkoja edellisessä raskaudessa ja niin ajattelin nytkin. Täytyy paksuja mammasukkahousuja vain löytää kylmien päivien varalle.
 19. move88 Varmaotteinen viestittelijä Heinäkuiset 2022 Helmimammat 2018

  Pakko varmaan käydä ostamassa jotkut äitiyshousut ja leggarit kun töihin palaa. Joustavat verkkarit ja vastaavat ollu kovassa käytössä nyt lomalla :laughing002
 20. Enkelikello82 Oman äänensä löytänyt

  Mä oon suosinut kanssa h&m:ää, just tällä viikolla tilasin mammaleggaria ja pari isompaa paitaa. Trikoiset maksihameet on kanssa tosi pop. Oli pakko tilata myös Bravadon Body Silk Seamless -imetysliivit tällä viikolla, kun on sen verran kasvanut jo nuo tissit, että normirintsikat tuntuu ihan hirveiltä. Toivottavasti ne ny olis hyvät, ainakin kovasti kehuttu.