Raskausvaatteet

H&M:n housut/vaatteet kyllä hyviä, hinta laatu suhteeltaan. En ois kyllä pärjänny normivaatteila, niinku jotkut tuntuu pärjäävän. Toppahousut tilasin mamalicios merkkiset , mutta oli kyllä enemmänki kevyt toppaa, äitiystoppatakin satuin löytämään onneksi kirpparilta. Aika tyyriitä on äitiys vaatteet, rahastuksen makua..
 
En ole vielä hirveästi joutunut käyttämään raskausvaatteita, kun vatsa on pysynyt hyvin piilossa. Pitkälti olen käyttänyt vain löysiä paitoja, ponchoja, leggingsejä jne.

Alkuvaiheessa ostin alesta itselleni äitiyshousut Zalandolta ja otin kokoa isommat, kun ajattelin tuon mahan ilmaantuvan ajoissa ja kunnolla. Noh, sitten mulla tippuikin painoa reilusti pahoinvoinnin takia. Olen niitä housuja nyt käyttänyt jo pari viikkoa ihan mukavuussyistä, mutta ne meinaa tippua mun päältä. :D Oon niin saakelin pihi, etten suostu ostamaan uusia housuja tän loppuraskauden ajaksi vaan näillä mennään. Luotan siihen, että masu nyt kasvaa näihin housuihin.

Nyt tuo kumpu on kuitenkin ilmaantunut ja pitää vähän miettiä vaatetusta uudelleen yläosien osalta. Totesin myös tarvitsevani jonkin järkevämmän talvitakin, kun kaikki kiristää ikävästi tuosta vatsan kohdalta.

H&M alesta tuli nyt tilattua pari paitaa, mekko ja mm. imetysrintsikat. Yhden lupaavan parkatakin tilasin myös Zalandolta testiin.
 
Jenspa 87 olen samaa mieltä että äitiysvaatteissa on extrahintaa. Minäkin olen löytänyt / saanut kavereilta h&m:n valikoimista ne parhaat raskausvaatteet tähän mennessä. Ainoastaan niitä toppahousuja olen ihmetellyt, miksi niitä ei löydy kun tuolta mamaliciosilta. Minulla on samat kevyttoppahousut nyt ollut 2 viikkoa käytössä ja mietin että miten ihmeessä niillä pitäisi pärjätä loppuun asti! Ei tarpeeksi lämpimät minun makuuni!

H&M:ltä olen ostanyt äitiysleggarit ja sit vihreän talvitakin. Kaverilta sain käytetyt H&M:n äitiysfarkut jossa se korkea resori ja näitä olen käyttänyt päivittäin, toivottavasti kestävät loppuun asti ettei tarvitse mennä niitä ostamaan. Toiset äitiysfarkut olis myös odottamassa että masu kasvaa, ne meenaa tippua vielä päältä. Mutta siis normihousuja en ole enää käyttänyt varmaan kuukauteen, masu on jo tosi iso, en tajua kuinka tässä vielä 3 kuukautta kasvetaan! Ja siis ensimmäistä odotetaan että kaikki on kyllä uutta tässä raskaana olossa.

Helsingissä kävin viikko sitten viikonloppuna ja Kampin Bebesistä löysin masutuubin, sillä saa hyvin autettua tuota paitaosaston ongelmaa, voi käyttää normipaitoja kun laittaa tuubia alle. Ja sit ostin yhden imetyspaidan kun sitä voi käyttää jo tässä raskausaikana ja onpahan sitten jotain jo olemassa sitä imetysvaihettakin varten, siinäkin on kyllä melkoinen miettiminen mitä kannattaa päällensä laittaa.

Rv 25+4
 
Mä en ole takkia vielä edes löytäny. En raaskis siitä kauheesti maksaa, kun on niin vähän aikaa käytössä. Mutta voipi olla, että käyn ostamassa h&m:ltä sen vihreän parkamallisen toppiksen (vaikka maksaakin 80e ja näytän ainakin 20kg lihavammalta siinä), kun rupee jo kylmä tuleen ja on ihan siinä hilkulla, että vanhat takit menee kiinni. Tai sit en poistu kotoo enään :grin
 
Mä ostin Name it:stä toppatakin. Hintaa oli 65 euroa ja sain kanta-asiakkaana 20 prossan alennuksen siihen. Katsoin netistä noita H&M:n talvitakkeja, mutta olivat kalliimpia kuin tuo, mitä vähän ihmettelin, kun ajattelin että siellä olisi halvemmalla. Myös ne kevyttoppahousut hankin aiemmin, mutta vielä en ole käyttänyt. Nyt vaan toivon, että takki mahtuu päälle sinne helmikuulle asti. Jos ei mahdu, niin pyydän varmaan siskoa ompelemaan sellaisen jatkeen vetoketjun kohdalle. Pitänee kysyä ehtiikö tekemään. Jos ei ehdi, niin pitänee itse yrittää näpertää. En vaan oo niin hyvä tekemään kuin sisko. Tietty avomiehen äiti osais varmaan myös ja asuu lähempänäkin. Tiiä siitäkään onko aikaa tähän.

Äitiysfarkkuja oon ostanut yhdet, ja tuntuu tosiaan, että saa jatkuvasti olla kiskomassa ylöspäin. Tosin kaikkien legginsien kans sama ongelma. Ihmettelen vähän kun mun äitiysfarkuissa on tosi kapeat lahkeet. Jos tulee paljon turvotusta, niin eihän nuo mahdu, eikä taida muutenkaan olla hyvä asia, että housut puristaa jaloista.

Imetyspaitoja mulla on kaksi, ja oli aika hintavia, mutta niitähän tulee käytettyä sitten imettäessä. Kirpparilta löysin pari pitkää paitaa, joista en oikein tiedä onko ne raskaus- vai imetysaikaan tarkoitettu. Toinen on vähän pienehkö jo nyt vaikka koko on L. Pesulappu on kadonnut, oisko aiempi käyttäjä pessyt liian kuumassa, itse olen laittanut 30 asteeseen. Pitkät topit on käteviä aluspaidaksi, ja niitä mulla oli joitakin jo ennestään. Ostin alesta pari lisää.
 
Aivan, ne kevyttoppahousutkin olis hankintalistalla. Olin jo ihan unohtanut. Hyvä, kun tästäkin joku muistuttaa. :hilarious:

H&M tilaus saapui viimeinen ja hyvin sopi kaikki päälle ja oli hieman sitä kasvuvaraakin. Niillä oli mukava ale juuri, niin sain muutamalla eurolla pari imetyspaitaa, ja imetysrintsikat.

Toivottavasti nuo rintsikat sitten sopii päälle. :rolleyes:Vaikea arvioida tässä vaiheessa, mutta ale on aina ale. Otin tietoisen riskin.
 
Itsekkin tilasin ebaysta yhdet freyan imetysliivit, muutenki isot rinnat ja nyt jo pari kuppikokoa kasvanut ja sitten vielä kuinhan paljon suurenee kun maito nousee :eek:
 
Mulla on muutenkin ollut aina "pieni" ongelma mun rintavarustuksen kanssa, kun kaikki hiemankaan avonaiset paidat näyttää pornahtavalta päällä jne. :hilarious: Täällä myös jo rintavarustus kasvanut kivasti entisestään. Saa nähdä, mitä tää sit lopuksi tulee olemaan. Näen jo mielessäni tissieni räjähtävän. :grin
 
Tää tissi juttu on kyllä parasta! Oon saanu tissini takasin, mitkä esikoisen jälkeen katos jonnekin. Varmaan ne sit taas katoo, niin täytyy nyt nauttia, kun on taas tissit.
 
Mä olin myös ehtinyt unohtaa miten tissit kasvaa raskaana ollessa. Iso painonlisäys tullut niihinkin! Mut kyllä ne imetyksen jälkeen katoaa, oon nähny sen jo kolmesti. :D
 
Mulla ei viime raskaudessa kauheesti edes kasvanu. Maidon nousun myötä kasvo vähän, mutta imetyksen jälkeen katos tosiaan sekin koko mikä oli ollu ennen raskautta.
 
Anzku joo mä oon myös tyytyväinen kun olen saanut tissit takaisin :D Maidon noustessa viimeksi mulla turposi tissit ihan järjettömän kokoisiksi. Vähitellen asettuivat sopivan kokoisiksi, mutta sitten imetyksen lopetettua pojan ollessa 1,5 vuotias niin katosivat. :sad001
 
Mun oli pakko hankkia viä yhtä kokoo isommat mammafarkut. Onnkes löysin sopivat ilmaseks facen roskalavaryhmästä, niin ei tarvinnu enää ostaa, kun aika vähälle käytölle kuitenkin varmaan jäävät. Samalla sain myös pari mammapaitaa.
 
Mä kans vielä ostin alesta pari väljää imetyspaitaa (menee sit muutenkin pidempään) ja parit perus lökärit, kun oon kuluttanut aika hyvin puhki nää kaikki mun vanhat legginsit, collegehousut tms. Farkkuja oon yrittänyt säästellä käyttöön vaan ns. ihmisten ilmoille, ettei ne kuluis niin nopeesti.
 
Takaisin
Top