Raskausvaatteet

Keskustelun 'Helmikuiset 2018' aloitti Hilimainen, 25 kesä 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Hilimainen Hyväntuulinen höpöttäjä

  Tuulitakki jo kiristää, samoten osat housuista..johtuen varmasti tästä turvotuksesta ja silloinhan mikään ei saa puristaa :mad:
  Eli mistä löytää plus kokoselle vaatteita raskausajalle? Toki nyt kesällä ei ehkä vielä syysvaatetusta löydäkään.
 2. Minni2016 Asioista perillä oleva Joulukuun äidit 2019 Heinämammat 2018

  Mä ostin viimeraskauteen h&m mun kylläkin toppatakin ja satuin saamaan viä alennusmyynnistä. Onneks just ostin huhtikuussa kesken menneeseen raskauteen uusia mamma farkkuja nii nyt on ihana kulkee niissä.
 3. Nodde Piirimestaruustason postaaja Helmimammat 2018

  Mä suosittelen kans h&m, viimeks ostin sieltä kaikki, hyvin kesti pesun ja pysy muodossa. Tietty ne koot on välillä vähä "haastavia" ku osan ostin M kokoa ja osa oli xl:p
 4. Infinity Satasella mukana keskusteluissa

  Aikapitkälle minunkin vaatteet oli viimeksi H&M:ltä hankittuja. Yhden ihanan äitiysmekon tilasin Ellokselta ja se oli ihan mun lempparivaate viimeisten raskauskuukausien ajan, kun vielä kävin töissä ja housut ahdistivat. Nyt en tiedä, miten osaan käyttää mekkoa, kun ajoittuu talveen tuo loppuraskaus. Ainakin raskaustakki on nyt ostettava, viimeksi ei tarvinnut, kun ajoittui niin kesälle tuo loppuraskaus. Onko kellään suositella hyvää raskaustalvitakkia?
 5. minttu90 Supliikin supersankari Syyskuunmammat 2015

  Mä tilasin viimeks asosilta pari kivaa äitiysmekkoa.
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Meirami Oman äänensä löytänyt

  Jos jollain on vinkkiä, mistä löytyisi oikeasti lämmin äitiystalvitakki niin olisin kiitollinen! Olen päiväkodissa töissä ja joulu-tammikuussa on aika hitsin kylmä. Ei tarkene millään fiineillä villakangastakeilla, niitä kyllä kaupat olis pullollaan... :D
 7. tiudeko Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2018

  Komppaan sinua Meirami!
  Itse ajattelin todellisen hädän hetkellä ratkaista ongelman miehen takkia lainaamalla mikäli muuta ei ole :D
 8. Meirami Oman äänensä löytänyt

  tiudeko mäkin kyllä lainaisin mieheltä, mutta hän ei juurikaan ole minua isokokoisempi :D Just sovitin miehen ultimate lämmintä untuvatakkia ja kyllähän se nyt tuntuu löysältä, muttei edes tyynyn kanssa mahtunut kunnolla kiinni. Puhumattakaan että pystyis kyykistelemään tms :D
 9. tassu Näppärä viestien naputtelija

  Siinä vaiheessa ku se maha on jo valtava ja liikkuminen yhtä puuskutusta, niin kummasti ei palele vaikka alasti hilluis pihalla :D Hommaisin varmaan vaan jonku XL takin jostain alehyllystä ja alle vaan fleeceä ym.
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. Hilimainen Hyväntuulinen höpöttäjä

  Tulispa H&Mn paketti jo! Taas jouduin kesken työpäivän käydä vaihtamassa omat farkkuleggarit työhousujen sijaan jalkaan ku mahaa turvottaa ja ähkyttää :shifty: miten voi näillä viikoilla jo kuteet kiristää :arghh:
 11. Gnome Luottohahmo langoilla Elokuunmammat 2014 Huhtimammat 2016 Helmimammat 2018

  Mulla on kaapissa keskimmäisen raskauden jäljiltä mamaliciousin talvitakki. Jostain nettikaupasta (zalandolla ainakin kai on) niitä löytää. Monet on vaan tosi kalliita :/ Ite maksoin tosta kolmekymppiä kun alennuksesta ostin.
 12. Amparo Vieras

  Esikoista odottaessa käytin pääasiassa hameita ja mekkoja, kun äitiyshousut alkoivat ekan kolmanneksen jälkeen painamaan inhottavasti. Ostin yhden koon omaa kokoa isompia trikoomekkoja ja pari kokoa isompia perus pitkähihaisia. Kauheasti tuossa raskaudessa ei tullut ylimääräistä, joten onnistui hyvin. Raskausleggingsejä ostin h&m:ltä ja ne oli kyllä ihan ehdottomat kuten myös sellainen mahatuubi jolla sai mukavasti liian lyhyet paidat "jatkettua". Talvitakki oli joku h&m syystakki jonka alle vaan kerroksia paljon. Koiraa lenkittäessä käytin miehen toppavaatteita.
 13. rondine Kommentoinnin ninja Huhtikuunmammat 2015

  Mun farkut on nyt ruvennut puristamaan iltapäivisin, kun turvottaa niin kauheasti. Kokeilin eilen mammafarkkuja viime raskaudesta, mutta ne taas eivät pysy ylhäällä kunnolla. Ehkä mä nyt luovun housujen käytöstä vähäksi aikaa ja käytän vain mekkoja ja hameita. Me ollaan menossa lauantaina Guns'n rosesin keikalle ja mä en nyt tiedä mitä ihmettä mä laitan päälle sinne. Mekko on vähän epäkäytännöllinen jos sattuis satamaan eikä mun mukavat kengät sovi ollenkaan mekon kanssa. Mutta en mä myöskään voi koko iltaa olla puristavissa farkuissa. Tekis mieli ottaa verkkarit, mut vähän noloo olla verkkareissa keikalla. :D
  • Hauska Hauska x 1
 14. heidukka Näppärä viestien naputtelija

  Mä otin riskin kirpparilla ja ostin h&m mama talviparkatakin ja housut yht. 13€ :) toivotaan että pikkuinen on tiukasti matkassa!
 15. Kotikisu Piirimestaruustason postaaja Eloäidit 2020 Helmimammat 2018

  Hyvä diili Heidukka! Eiköhän tuon riskin kanssa pysty elää :wink
 16. rondine Kommentoinnin ninja Huhtikuunmammat 2015

  Viime raskaudessa pärjäsin tavallisilla farkuilla vielä rv 12, mutta nyt kiristää kaikki housut jo rv 6. Varmaankin tulee enemmän turvotusta kun on toka raskaus? En viitsisi ihan vielä alkaa käyttää noita mammavaatteita. Hyvä kun on kesä niin voi käyttää mekkoja ja hameita.
 17. rondine Kommentoinnin ninja Huhtikuunmammat 2015

  Kesästä puheenollen; mun mielestä kesä-äitiysvaatteet ovat aivan ihania. Pyöreä vauvavatsa ja kaunis kesämekko näyttää aina niin ihanalta. Viime raskaudessa harmittelin, kun en koskaan päässyt niitä käyttämään. Ja nyt taas tässäkin raskaudessa vatsa pyöristyy sitten vasta syksyllä ja talvella. No eiköhän loppuraskaus kesällä ole kuitenkin aika rankkaa, vaikka voikin käyttää kauniita vaatteita. :D
 18. Nodde Piirimestaruustason postaaja Helmimammat 2018

  Juu vatsa varmasti näkyy aiemmin tai tulee isommaksi, kun kohtu ei palaudu täysin samaan kokoon ekan raskauden jälkeen.
  Korjatkaa jos näin ei ole, muistaisin vain lukeneeni jostain tämmösen
 19. Gnome Luottohahmo langoilla Elokuunmammat 2014 Huhtimammat 2016 Helmimammat 2018

  Kyllä kai kohtu samaan kokoon palautuu, mutta venyy sitte uudelleen nopeammin eli vatsa kasaa nopsemmin.
 20. Mielipidekysymys Myyttinen hahmo Syyskuunmammat 2015 Helmimammat 2018

  Ei se välttämättä palaudu. Ultrakuvissa voi nähdä, että esikoisen kohdalla on pienempi kohtu ja tokan kohdalla saattaa ollakin paljon enempi lääniä sikiön ympärillä. Lienee kuitenkin yksilökohtainen juttu.