Ja pitäähän sitä testata että mitä se oma kroppa sietää, toisilla juurikin maito saattaa olla että aiheuttaa heittoja, toisilla taas leipä tai puuro, jokaisella kun vaan kroppa toimii eritavalla ja ei voi sanoa yleisesti että vältät tuota ja tuota, niin ei hätää. Mulla kroppa kestää syödä leipää, puuroa ja maitotaloustuotteita, kunhan muistaa vaan ettei vedä noita liikaa...
Ja toi nuudeli homma on jännä ja oon miettiny ittekki samaa, mie nimittäin kärsin kans syyä tummaa pastaa ruualla, mut nuudeleita ei ollenkaan, heti pomppaa tosiaan sokerit, mut mie oon aatellu et oisko sit noissa nuudeleissa et ne on ns vaaleeta vehnää? Ainakin ne mitä mie oon syöny on ollu vaaleeta, kun mulla ainakin toi ns pulla leipä nostaa arvoja aika huolella...
Ja juurikin ollaan nyt niillä viikoilla milloin yleensä rupeaa tulemaan niitä ylityksiä herkemmin kun insuliinin tuotanto heikkeneee, joten näillä viikoilla kannattaa mittailla, että mikä itelle aiheuttaa niitä ylityksiä...