Raskauden oireet

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2015' aloitti ~ Mamma ~, 5 touko 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. MarinaMelina Rakastunut foorumiin

  Se on kyllä tosi inhottava tunne. Onneksi meni taas ohi hiljalleen..mutta aamun unet jäi kyllä taas johonkin :mad::mad:
 2. Lila-Aurora Ihastunut foorumiin Tammikuunmammat 2015

  Joo tutun kuulosta. Ei kyllä noin voimakkaana ku Mellu sulla, mutta siis just että jos on rakko ihan täynnä nii pitkään pissaamisen jälkeem tuntuu vielä niinku ois kovakin pissahätä. Ja siis sellanen hätä että oikeen sattuu.
 3. Jeba83 Peruskäyttäjä

  Joo, mulla on kans silloin tällöin sama juttu kuin Mellulla. Vein kans pissanäytteen ja puhdas oli silloin, mut en kans osaa yhdistää sitä muuhun kuin siihen, että on pidättänyt liian kauan. Karsee kirvely ja kipu jonkun aikaa sen jälkeen, mut sit menee ohi. Eli kannattaa mennä vessaan mielummin vähän liian aikaisin kuin liian myöhään :)
 4. Mariel Rakastunut foorumiin Tammikuunmammat 2015

  Onko jollain muulla kutinaa/kirvelyä/polttelua ylävatsan iholla? Aamuisin ei mitään, mutta iltaa kohden alkaa poltella ja kutista vaikka rasvaisikin.. Välillä tuntuu kuin ylävatsa olisi täynnä jotakin ihottumaa.. Pari hassua punaista näppyä onkin, mutta eri kohdassa.. Tänään on tuntunut kuin olisi maannut vatsallaan nokkospuskassa.. :eek:
 5. Sande90 Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Täällä on kutinaa. Ja nyt on alavatsa ja jenkkakahvat revenny ihan kunnolla, vaikka niitä rasvaileekin. Kaikki alko sen jälkeen kun rupesin käyttään Bio Oilia. Viikko ja kamala kutina päällä. Tiiä sit oliko vaan sattumaa vai mitä, mutta lopetin käytön ja kokeilin hetken päästä uudestaan ja sama homma. Eli Ceridalilla mennään loppuaika..
 6. KoBe Naimisissa foorumin kanssa Tammikuunmammat 2015

  Mä en tykkää noiden kuivaöljyjen ja Bio-Oilin hajusta. Ceridal ei haise miltään, mutta oon ollut tosi laiska käyttämään.
 7. Sande90 Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Joo toi Bio Oili haisee kyllä aika reippaasti!
 8. Anna84 Aloittelija

  No niin oireet vaan muuttaa muotoaan. Olen parille sormelle auki, vauvan pää tosi alhaalla ja ei supistuksia. Tänään on alkanut sellainen että kun istuu vessassa niin on sellainen olo kun aukeaisi paikat siinä istuessa enemmän...ensimmäisen pissan jälkeen tulee sitten, samalla kun olo että aukeaisi lisää, silleen hitaasti lisää pissaa ulos. Olen ihan vainoharhainen että vauvan pää puskee ulos asti. Onkohan kellään ollut vastaavaa?
 9. MarinaMelina Rakastunut foorumiin

  Mulla vessan pöntöllä ollessa tuntuu kyllä just kohdunsuulla painetta ja varsinkin kun sattuu supistamaan samaan aikaan niin tuntuu että vauva sinkoaa siinä samassa ulos..mutta en varsinaisesti siihen aukeamisen tunteeseen osaa sanoa, en oo esikoltakaan varsinaisesti sitä toimitusta pannut merkille kipujen lomassa niin en tiedä miltä se sitten tuntuisi jos aukeisi. Pissa mulla tulee joskus normi paineella, joskus on vaan liruteltava ulos pikkuhiljaa kun ei uskalla/pysty punnaamaan jos likka niin alhaalla..ja just välillä tulee sit hetken kun istuu niin lisää...luulisin että jos kohdunsuu oikeasti ikäänkuin vähitellen väkisin aukeasi niin sekin sattuisi ja aiheuttasi veristä vuotoa? En sitten tietenkään varma ole kun onhan niitäkin tarinoita että ilman selviä supistuksia onkin auki sen 10cm!? Just mun lekuri puhui tollasesta tapauksesta joka kontrollissa olikin täydet auki eikä mukamas supistuksia ollenkaan:eek:
 10. Anna84 Aloittelija

  Kiitos nopeasta vastauksesta. Ei näistä juu ota selvää, kaikki naiset on niin erilaisia... Toisilla supistaa jo raskauden puolessa välissä, joillain vasta juuri ennen synnytystä (mulla esikoisesta 4h ennen syntymää eka supistus). Toivottavasti enteilee tuo paine lähestyvää synnytystä. Sais tulla jo! Kärsimättömyyttä ilmassa!!
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. MarinaMelina Rakastunut foorumiin

  Anna sama täällä :)
 12. MarinaMelina Rakastunut foorumiin

  Tuli sitten oltua taas liian laiska käymään pissillä ja äsken kauheella kiireellä vessaan. Nyt sitten jomottaa taas ja särkee niin ikävästi tota rakkoa, ihan kuin ois kauhea tulehdus päällä. Mä niin inhoan tätä tunnetta..pitäs aina muistaa käydä ajoissa pissillä..sen tietää jo kun herää siihen hätään ja nousee ylös että jahas..kipuiluks meni:confused:
 13. Kylosaurus Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Nälkä! Voisin syödä kokoajan.
  Voiskohan tää enteillä jotain?!? Hope so. Jos tässä tankkaa niiku varastoon.
  Toisaalta myös vessassa joutuu käymään kokoajan...
 14. Sande90 Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Sumppi, mää oon sit tankannu varastoon jo kuukauden x)
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Honkarii Aloittelija

  Samoja vaivoja on täälläkin! Vauva tuntuu olevan todella alhaalla ja koko lantion alue on hellänä. Vessassa tosiaan tuntuu, että putoaa pian kyydistä. Mietityttää, kun ei ole mitään tietoa kohdunsuun tilanteesta. Silloin viikolla 34 kaulaa ei ollut kuin puoli senttiä ja suu sormelle auki. Ja kun joka päivä ja yö kuitenkin supistelee ihan tiheästi, tosin ei varsinaisesti kipeästi. Tuntuu vain hassulta, kun supistuksia on ollut sieltä viikolta 17 asti ja nyt niistä ei enää oikein osaa välittää eikä stressata. Mutta entä jos tekevätkin työtään ilman sen kummampaa oiretta? Limatulppaa on täälläkin tainnut tulla jo pitkän aikaa, sen varaan ei voi laskea. Luulisi kyllä, että veristä vuotoa tulisi, kun aukeamista oikeasti alkaa tapahtua, sen varaan ainakin lasken. Eli sitä odotellessa...
 16. MarinaMelina Rakastunut foorumiin

  Honkarii sitä minäkin olen odotellut että veristä limaa alkas tulla, tietäs h-hetken olevan lähellä.. ehkä:rolleyes:
 17. vappu Peruskäyttäjä Tammikuunmammat 2015

  Mulla on kans ollu nälkä vaivana jo pidemmän aikaa, mut nyt on iskeny hirvee hiilarihimo! Voisin vaan mättää vaaleeta leipää, pizzaa, pullaa, karkkia ja kaikkee moskaa naamaan! Normaalisti mun mieliteot on hedelmissä, rahkassa ja ruisleivässä. Nyt voisin maidon sijasta juoda vaan pelkkää limua. Kasvatan viimesillä viikoilla hirmusen monsterivauvan näiden himojen takia :sad001
 18. Mariel Rakastunut foorumiin Tammikuunmammat 2015

  :grin

  Täällä myös alkanut tehdä kaikkea makeaa nyt mieli.. Onneksi joulusuklaat on jo syöty! Tänään tekee mieli oikein äklömakeita bebe leivoksia, mutta onneksi ei ole kotona tarvikkeita mistä tehdä.. :rolleyes:
  Muuten kyllä tulee syötyä paljon kaikkea raikasta.. Kurkkua ja mandariineja lähinnä.. Limppari ei sitten niinkään maistu, tai ei ainakaan tee mieli, juon sen sijaan sitten taas mieluummin sitä maitoa.. :rolleyes: Mehupurkkikin on avattuna vanhentunut jääkaapissa kun vesi on vienyt voiton vaikken ennen raskautta tykännyt yhtään juoda pelkkää vettä :eek:
 19. Kylosaurus Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Täälläkin sen nälän tyydyttäis mieluiten jollain herkuilla tai välipaloilla. Jogurttia, muroja, vaaleeta leipää, pelkkää oivariinia päällä, ja teetä voisin syödä kokoajan. Tietty leivokset ja karkit maistuis, mut ei jaksa kauppaan.
  Limuu en o juonu oikeestaa ollenkaa raskauden aikana, maha ei o tykänny kuplista, maitoo ja vettä kyllä menee!
 20. oonaaa Aloittelija

  Onko kenelläkään ollut oireena rv 12 eteenpäin koko aikanen vatsan poltto?

Jaa tämä sivu