Rakenneultra

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2017' aloitti Hemppa, 8 syys 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Olivia82 Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Mulla vastasi tämä nyt ultrassa 10 pv isompaa kuin viikot, mutta la pysyi samana.
 2. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Mulla oli päivän pienempi mutta ei kans vaihdettu la:ta. Toki koko ajan on ollu fiilis että 14.2 syntyy :D
 3. Bataatti Jostain jotain jo tietävä

  En tiedä olisiko myös maakohtaista tuo la:n vaihtaminen, täällä Norjassa kun ei tehdä kuin tämä yksi ultraääni viikolla 18 eli aiempi la-arvio on tehty puhtaasti edellisten kuukautisten ajankohdasta laskemalla.
 4. Runoilijatar89 Näppärä viestien naputtelija

  Muksu voi hyvin ja kaikki raajat,elimet ja istukka kohdillaan. Hiukan keskikäyrän alla menee kasvu :) liikkui niin kovasti että sai tehä työtä mittomisen kanssa :D tilaa liikkua kyl vielä joka suuntaan :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 5
 5. E&A Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2017

  Juuri tultiin kotiin rakenneultrasta. Terve pieni poikahan se siellä oli! :Heartred Oli aika pienikokoinen vastasi viikkoja 19+1. Vielä ei siirretty laskettua aikaa, koska aiemmissa ultrissa on poitsu kuitenkin viikkoja vastannut. Varattiin aika vielä kasvukontrolliin kuukauden päähän. :)
  Tänään Rv 20+1
  • Tykkään Tykkään x 4
 6. Tintsuprintsu Silmät suurina ihmettelijä

  Meillä oli kanssa rakenneultra tänään. Aluksi ultraamaan tuli kätilö, joka oli harjoittelujaksolla, hän ei juuri puhua pukahtanut.. Mutta se "oikea" ultratäti esitteli mm. vauvan aivot, mahalaukun, haiman(?) ja sydämen aorttoineen päivineen.... :eek:
  Koko vastasi viikkoja (20+2) ja pieni tyttö siellä näyttäisi olevan ♡
  • Tykkään Tykkään x 6
 7. Gagezzz Piirimestaruustason postaaja Helmimammat 2017

  Nyt alkaa mulla ihan tuskaiselta tuntuva odottelu rakenneultraan... se on siis torstaina. Näin alkuun lasken montako yötä ja pian alotan jo montako tuntia - ei malta oottaa!
  • Tykkään Tykkään x 2
 8. perhonenz Satasella mukana keskusteluissa

  eilen oli rakenneultra ja ai että, sieltä se on tulossa. löyty nenä suu silmät varmasti, kädet jalat ja ......... PIPPELIIIIII... jesh. Hauskaa vaa ku kävin rv 18 yksityiselle ja se sano et oli joku 17+3 ja olisin laskenu et nyt olis ollut 19+4 nii se kuka tutki nii sano 20+2 et aika paljon heittelee noi arviot kyllä. kauhean aktiivinen mininvauva masussa :Heartred:Heartred:Heartred:Heartred:Heartred:Heartred3:Heartred:Heartred:Heartred:Heartred:Heartred:Heartred:Heartred:Heartred
  • Tykkään Tykkään x 7
 9. Adelheid Jostain jotain jo tietävä

  Mulla on kans rakenneultra to klo 13:15! Jännää. :D
  • Tykkään Tykkään x 2
 10. KultaHippu Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2017

  Mulla kanssa torstaina onneks aika on aamusta, tuleekin pitkä alkuviikko kun oottaa vaan et torstai tulee, vielä koulustakin etäviikko niin saapi kotona yrittää saaha aikaa kulumaan. :grin
  • Tykkään Tykkään x 3
 11. Suklaapehmis Näppärä viestien naputtelija Heinä-äidit 2020 Helmimammat 2017

  Aamulla oli rakenne uä, kaikki oli kunnossa ja pieni poikahan sieltä on tulossa! :Heartred ei oma vaisto ollu nyt ihan kunnossa ku oli tunne että tyttö vois olla :D
  • Tykkään Tykkään x 8
 12. -tuike- Satasella mukana keskusteluissa

  Meillä oli tänään ultra :happy:. Hyvin vastasi viikkoja ja saatiin ihan mahdottoman ihania kasvokuviakin ( 4d:nä, ei tuollaisia esikon aikaan saanut, ja vielä julkiselta :woot:!!..
  Rakenteet katsottiin kyllä ihan 2 d:nä...). Kädet viuhtoi kovasti kasvojen edessä, mutta saatiin silti yksi otos, jossa näkyi pikkuisen piirteet huulten kaarta myöten nii mahtavasti:rolleyes:. Toisessa oli kädet tiiviisti kasvojen edessä. Kaikki rakenteet näkyi ja olivat kuin pitääkin. Istukkakin olI noussut kohdunsuun päältä, eli ei murhetta eteisistukasta enää. Ja poika tulossa, osui äidinvaisto oikeaan tällä kertaa. Isoveli tosin kovasti pikkusiskoa toivoi, mutta eiköhän totu hyvin ajatukseen pikkuveljestäkin :wink.
  • Tykkään Tykkään x 8
 13. Miukuli83 Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2017

  Kaksi poikaa tulee rakenneultran mukaan ja kolme poikaa mulla jo ennestään mut oon niin vihanen kun ei saatu kuvia
 14. KultaHippu Hyväntuulinen höpöttäjä Helmimammat 2017

  Meillekkin tulee poika :love7 346g painoo ja kaikki kunnossa. Tuleva isi on pikkisen onnellinen, vastaan tulevat mummot myös sai ilouutisen kuulla ja voi miten tuli ventovieraille mummoille ilonen ilme kasvoille. :grin
  • Tykkään Tykkään x 8
 15. Adelheid Jostain jotain jo tietävä

  Ultrassa kaikki hyvin ja sukupuoli selvillä! ️ Pää oli tiukasti äidin kyljessä kiinni, piti sen takia ultrata myös alakautta niin saatiin pään rakenteet katsottua. ️ Eipä ihme että on toista kylkeä kovasti kolottanut kun pieni siellä puskee lujaa! :D
  • Tykkään Tykkään x 6
 16. Wadalma Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

 17. E_riik_a Vasta-alkaja

  Rakenneultra takana. Kyllä sitä olikin odotettu Kaikki vauvalla tallessa ja istukka etuseinässä selitti myös sen että liikkeitä ei ole kauheesti tuntunu. Hyvillä mielin voi jatkaa odotusta!
  • Tykkään Tykkään x 7
 18. aurora80 Oman äänensä löytänyt

  Täälläki oli ru tiistaina,rv20+3.Kaikki oli ok,kovin vilkas oli ja 3d kuvia saatiin mukaan.Istukka oli mullakin kohdun etuseinässä ja eilen illalla tunsin ekat kunnon potkut ☺Näkyi ihan mahan päältä kun monotti menemään.
  • Tykkään Tykkään x 5
 19. L82day <3 Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Täällä kans oli ru ja siellä terve, liikkuvainen vaavi, 400g ja vastasi viikkoja. Mullakin istukka etuseinämässä. Luottavaisin mielin ettepäin. Happy!
  • Tykkään Tykkään x 4
 20. Lilium Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Tänään rakenneultra, viikot 21+3, kaikki hyvin ja tyttölupaus saatiin. :Heartred Painoa pienellä 380g.
  • Tykkään Tykkään x 6