Rakenneultra

Meillä oli ultra tänään, ja kaikki mitat ja muut niinkuin pitääkin. Poika olis tulossa jälleen ^_^
Tykkäsin siitä ultrateknikosta todella paljon, kun niin hyvin selitti ja kertoi, että mitä mittaa milläkin hetkellä, ja mitä ne eri mitat ja muut kertoo, ja mistä huomais jos jotain olis vinksallaan.

Esikoisen kanssa tuntui siltä, että teknikko mittaili vaan, mutta ei juuri kertonut että mitä varten ne tiedot on. Ei sillä, ehkä hän ois sanonut jos ois jotain huolettavaa ollut, tai jotain. Mutta tästä teknikosta ja sen tyylistä tykkäsin.

Mutta jokatapauksessa, pikkupoikanen (ja hyvin selvästi oli huomattavissa :D) on tekeillä :P
 
Meillä oli ultra tiistaina 20+4 (ultran mukaan 20+2, mutta laskettu aika pidettiin samana silti). Oli aivan mahtava tunne kuulla, että kaikki oli kunnossa. Tyttöä meille ennustettiin :Heartpink Ihan 100% varmaa tietoa ei uskaltanu sanoa, kun oli niin super liikkuvainen tyyppi, ihan koko ajan liikkumassa, kun yritti mittoja yms. ottaa :D Sen takia kesti melkeen tunnin ultraaminen :P Jalkojen välissä ei kuulemma mitään ylimääräistä näkynyt ja kohtuviivat oli näkyvillä. Painoa oli kertynyt 347g.
 
Tervehdys! Rakenneultrassa käyty, rv 20+2. Sukupuoli selvitetty, vauvalla kaikki hyvin. Mahtanee tulla ujo pieni POIKA, kun sillai peitti käsillänsä kasvojaan. Mahtaako olla, että hänestä ei linssiludetta tule kun siitä saa päättää?
 
Meillä oli eilen ultra eilen 20+1 :happy:
Kaikki hyvin pienellä, painoa 340g joka vastaa täydellisesti viikkoja! Sukupuolikin saatiin selville :happy:
Erityismaininta kätilölle joka oli todella taitava ja kertoi kaikki mitä mittasi ja tutki! :happy:
 
Näitä kun lukee niin odottaa vaan entistä malttamattomampana ensi viikon ultraa. Täällä se tehdään aika myöhään, on jo rv 21 täynnä ennenku pääsee.

Onnea kaikille hyvistä uutisista :happy:
 
Tänään saatiin kuulla että poika on tulossa, joka oli aika yllätys kun meillä molemmilla miehen kanssa on ollut vahva tyttö olo :D
Kaikki mitat ja rakenteet olivat kohdillaan, painoi 349g ja vastasi viikkoja 20+5
Nyt menossa rv 20+2. Istukka oli edessä, joka sitten vaimentaa tuntemuksia, odotan kovasti niitä kunnon potkutuntemuksia :)
Olipa jännää nähdä taas vauva siellä liikkumassa ahkerasti, en malta odottakaan että hän tulisi jo maailmaan :Heartred
 
Olivia mulla sama fiilis, en millää malta odottaa että pääsis itte ultraan! Mulla ensviikon torstaina ultra.
Enkä malta oottaa että vauva syntyy ♡
 
Meillä oli tänään viimein ultra ja ihana täydellinen vauva siellä näkyi! Mun aavistukset meni kyllä ihan metsään koska tytöltä hän kyllä erehdyttävästi näytti :shy: kestää ehkä hetki tottua ajatukseen mutta en vois olla onnellisempi! :Heartbigred
 
Ultra oli perjantaina ja vauvalla vaikutti kaikki olevan hyvin. Vastasi melko hyvin viikkoja 20+2, osa mitoista oli vähän viikkoja isompia. Painoa oli hieman reilu 400g. Kätilö sanoi puolivitsillä reisiluun mitan perusteella, että taitaa tulla pitkä vauva. :D
 
Meillä oli tänään kauan odotettu ja pelätty rakenneultra. Pikkuinen vastasi viikkoja päivälleen ja kaikki oli hyvin ^_^ Mulla oli Wadalma samat tunnelmat: vahva poikafiilis ollut koko ajan, niin hämmentyneissä tunnelmissa kun onkin tyttö. Eipä noi "vahvat fiilikset" tunnu paljoa tietävän! Mutta onnellisia olemme, molemmat vanhemmat :Heartred
 
kotikissa, mun on ollu tosi vaikea sopeutua ajatukseen että vauva onkin tyttö, ajattelen häntä automaattisesti edelleen poikana, ihan seko olo..:wideyed: Jotenkin tajuaisin tän "pakkomielteen" jos olisin kovasti toivonut poikaa, mutta ennemminkin haaveissa oli tyttö... Ehkä hormonit sekoittaa tässäkin asiassa pakkaa niin, että on ihan turha yrittää ajatella aivoilla... :wacky: Yritin tänään psyykata itseäni vaatekaupoilla ihastelemaan tyttöjen vaatteita, mutta mun silmää miellytti vaan kaikki turkoosi ja harmaa.:grin Tosin tykkään itsellänikin enempi sinisen sävyisistä vaatteista, niin sekin vaikuttaa.
 
Meillä piti tänään olla rakenneultra, mutta paikalla ei ollutkaan sellaista henkilöä, joka rakenneultran voisi tehdä, niin ulttattiin muuten vaan ja katsottiin sen mitä hän pystyi. Mutta siltä osin mitä hän tutki, niin kaikki kunnossa. Ensi tiistaina sitten uudestaan, että sydämen rakennettakin pääsis näkemään.

Muutenkaan nää äippäpolin käynnit ei oo ihan putkeen mennyt, kun miulla on diabetes, niin siellä käyään samalla kertaa ultrassa ja sisätautilääkärillä ja siellä myö kaikki diabeetikot jonotellaan, tänäänkin vietin siellä aikaani klo 13-16.
 
Meilla oli rakenneultra tanaan ja olin odottanut tata niin kovasti, etta olikin pieni pettymys kun oli eri ultraaja. Ja hanen lisakseen opiskelija. Keskustelivat keskenaan. Ei saatu kuvaa, ei mitaan mittoja. sukupuoli ja varmistus, etta kaikki on hyvin sentaan saatiin, mika tietysti tarkeinta. Mutta odotukset oli niin korkeella, etta harmitti kylla.
Kuitenkin, ihana rakkaus siella pyorii menemaan :Heartpink
 
Mä en millää malta oottaa ku ens viikol on rakenneultra ja selviää tuleeko tytöt vai pojat vaiko yksi kumpaakin ja tietysti et kaikki hyvin vauvoilla.
 
Meillä ensi keskiviikkona ru! Ei millään malta odottaa! Aika menee niin hitaasti, kun sitä niin odottaa! :D Aivan sama kumpi sieltä tulee, mutta haluan päästä ostamaan vaatteita ja laittamaan lastenhuoneen valmiiksi :Heartred Meillä ei ole vielä mitään tavaroita hommattuna, muutama vaate vain.
 
Täälä ultrasta kotiuduttu, toinen poika tulos ♡ kaikki hyvin, pienempi ja hyvin paljon vilkkaampi ku veljensä :D meni tosi kauan saada kaikki pakolliset katottua ku ei pysyny yhtää paikoillaan. Kivuille ei löytyny syytä, joten paikat ei ilmesesti oo vaan palautunu kunnolla.
Mutta, nyt sitte iski nimistressi ku etunimi on mutta ei toista ja kolmatta! Ja stressi jo kolmannesta lapsesta ku haluaisin silti sen tytön.. Mutta, nyt koitan nauttia tästä ja ressata molempia sitte ensvuonna :D
Maha on jo jäätävä ja poitsu hengaili tosi ylhäällä mikä vaikeutti ultraamista.
 
Rakenneultra takana ja kaikki hyvin :Heartred Pikkuinen liikkui niin hirveästi että kesti aikansa saada kaikki mitat ja tarvittavat tiedot :) Laskettu aika siirtyi parilla päivällä, alunperin tänään 18+4, nyt uuden arvion mukaan 18+2 ja tyttöä veikkasi ^.^
 
Mielenkiintoista tuo lasketun ajan vaihtaminen, etenkin jos heitto vain pari päivää o_O. Ei varmaan ole kaikilla vaaveilla tismalleen samat mittasuhteet. ltteä mietityttää josko käyvät siirtämäan LA:ta, np-ultrassa vastasi hyvin viikkoja, mutta vain pari viikkoa sen jälkeen äpkl:n lääkäri ultrasi verenvuodon vuoksi ja hänen mittausten mukaan ois ollu viikkoa pidemmällä raskaus:eek:. Mutta jätti asian kuitenkin sikseen, kunnes rakenneultrassa tsekkaavat. Kierto on kuitenkin ollut tosi täsmällinen... Ja jos LA: ta aikaistetaan ja kyse oiski vain yksilöllisestä kokoerosta , sehän vois teoriassa merkata "liian" aikaista käynnistystä "yliaikaisuuden" vuoksi...siis jos tämä viihtyy masussa pitkään isoveljensä lailla.

Sekin on osaltaan saanut epäilemään kokoarvioiden paikkansapitävyyttä, kun esikon aikaan yliaikaiskontrollissa kokoarvio oli KILON alakanttiin todellisuudesta.
 
Muokattu viimeksi:
Takaisin
Top