Rakenneultra

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2013' aloitti Kaisa0603, 11 loka 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. muksis Peruskäyttäjä

  Mä alan jo repeemään liitoksista, kun tiistaita odotellaan.. Onnittelut kaikille jotka jo ovat käyneet näytillä ja pikkuiset ovat olleet kunnossa :).
 2. SueC Peruskäyttäjä

  muksis, Saadaan jännäillä yhdessä, kun meillä on ultrat samana päivänä. Ei kyllä millään enää malttais paria päivää odottaa.. hyvä ettei tässä laske jo tuntejakin. :D

  Onnea kaikille ultrakuulumisista ja tyttö-/poikalupauksista! :) Itsellä ei ole yhtään poika- tai tyttöolo, kunpa kaikki vain olisi niin kuin pitääkin. Mies kai veikkaa enemmän tyttöä, kun lähes kaikilla hänen serkuillaan on ensimmäinen lapsi ollut tyttö.
 3. InQ Aloittelija

  Mua alkaa jo häiritsemään tää odottelu! Tuntuu,että aika menee niin hitaasti kun odottelee tuota rakenneultraa!
  3viikkoa vielä!! phuuh ja ei tunne vielä liikkeitä, niin taas tulee tää fiilis,että onko siellä ketään!
 4. Anemone@ Aloittelija

  Onnittelut kaikille tyttö- ja poikauutisista ja huojennuttavista rakenneultramuutoksista. Meillä oli kans tänään (tai oikeastaan eilen, kun vuorokausi on jo vaihtunut) rakenneultra viikolla 22+2. Kaikki rakenteet oli kunnossa ja oikeilla paikoilla ja poika olis tulossa :-). Muistona ultrasta saatiin ihania kasvoprofiilikuvia ja todistusaineistoa sukupuolesta (lähikuva kiveksistä ja pippelistä) ;-). Sen verran selkeät kuvat on, että vaikea uskoa sukupuolen enää muuttuvan.
 5. mimi. Ihastunut foorumiin

  meilläki rakenneultra vasta 12.11.. millähän malttais odottaa sinne asti :D mutta itellä on ollu 100% tyttöolo :) saas nähdä kumpiko tulee vai näyttääkö itteensä ollenkaa :P
 6. Emilia -82 Peruskäyttäjä  Eli rakenneultra oli eilen, rv 20+6. Tuollainen yksi 4D kuva saatiin mukaan. Vai onko 3D, en tiedä. Aika epäselvä, mutta sen verta saa selvän että peukku on suussa. 
  Poika on nyt sitten tulossa. Saapahan isoveli sitten leikkikaverin. Tyttö oli haaveissa, mutta parempi näin. 
  Kaikki oli hyvin. Sydäntä ei nähnyt kunnolla kun oli niin hankalassa asennossa siellä, eikä suostunut kääntymään. Aivoissa oli joku neste kysta, mikä ei ole vaarallinen jos on vaan toisella puolen ja muuten on kaikki ok. Häviää kuulemma itsestään tiettyihin viikkoihin mennessä. Laittoi ensi viikolle uuden ajan. Muutenhan sinne ei enää pääsisi poikaa katselemaan. No Valkeakoskelta onneksi lyhyt matka Tampereelle ultraan ja mies on päässyt ja pääsen nyt joka kerralla mukaan. Jos vaan pojalle saadaan lapsenvahti. Onneksi kaveri autteli eilen siinä hommassa. 

 7. Kölle Uusi käyttäjä

  onnittelut kaikille ihanista tyttö- ja poika-uutisista ! meidän rakenne uä on 30.10 (rv 20+4), eli vielä vajaa viikko ! ! ^^ sukupuoli meillä on jo tiedossa, viimeksi kun käytiin neuvolassa hoitaja lupaili poikaa. <3 pienet kivekset ja pippeli siellä näkyi kun kuvaa tarkasteltiin. :)

  ite oon aina ajatellu että eka lapsi ois poika joten se ajatus varmistui jo. nyt sitten rakenneultrassa vielä varmistetaan asiaa. :)
 8. muksis Peruskäyttäjä

  Vihdoin ja viimein rakenneultrassa käyty. Kaikki oli niinkuin pitää ja tyttöä odotellaan (kuten olin toivonut) <3. Oli tosi jännää enkä saanut aamupäivällä odotellessa kyllä juuri mitään aikaan. Kätilö oli tosi kokenut ja mukava, joten jäi tosi hyvät fiilikset.

  Mitenkäs SueC:n koettelemus sujui?
 9. SueC Peruskäyttäjä

  muksis, Onnittelut tyttölupauksesta! :)

  Meillä oli rakenneultra heti aamusta ja kaikki oli niin kuin pitääkin. Etupuolta ei vauvasta oikein kunnolla nähty, kun halusi vain näyttää selkäänsä. Siellä selvästi maiskuteltiin ja sitten oltiin hassusti peukkupystyssä.. hyvä meininki siis taisi olla. :D Me saatiin poikalupaus, muttei ole ihan 100% varma lupaus vielä. Kuukauden päästä on 4D-ultra, joten ehkä siellä saadaan varmistus. Mutta voi, että oman vauvan näkeminen on kyllä aina yhtä ihanaa.
 10. muksis Peruskäyttäjä

  Meilläkin maiskuteltiin ja pyörittiin minkä kerittiin alkuun. Lopussa sitten oli alkanut väsyttää ja kätilö vähän herätteli, et saatiin kivempia kuvia :). Oli jännä nähdä kyllä miten pikkuinen meuhasi. Meillä ilmeisesti kätilö oli katsellut sitä sukupuolta jo moneen otteeseen, ennen kun sain kysyttyä että voisiko hän katsoa sen, johon kätilö naurahti että onhan se nähty jo monta kertaa :D. Joten taisi olla aika varma asiastaan.

  Menettekö SueC omalla kustannuksella tuonne 4D-ultraan? Meillä oli viralliset ultrat tässä, kun kaikki on ollut kunnossa. Tosin kuulemma neuvolan lääkärikin voi ultrata mahdollisesti niillä käynneillä. Pitää nyt miettiä mitä tehdään, ei oltu kyllä ajateltu toistaiseksi sitä 4D-ultraa.
 11. SueC Peruskäyttäjä

  muksis, Meilläkin oli kaupungin tarjoamat ultrat tässä, joten mennään omakustanteisesti 4D-ultraan. Ennenhän tuosta 4D-ultrasta sai sen Kela-vähennyksen, mutta nykyään sitä ei enää yhtä helposti anneta, koska osaksi siitä on tullut ns. hupiultra. Me todennäköisesti saadaan tuo vähennys, koska halutaan siihen muustakin syystä kuin pelkästään vauvaa nähdäksemme. Mulla on verenpainetauti ja taustalla keskenmeno, joten on aina huoli siitä, että kaikki sujuu hyvin. Tänään menen käymään lääkärillä, joka todennäköisesti antaa meille lausunnon tuota ultrausreissua varten. Mukavana lisänä tuosta reissusta jää käteen DVD ja kuvia, jotka on sitten kiva antaa lapselle muistoksi.
 12. vuononvaltiatar Ihastunut foorumiin

  Paljon onnea uusista rakeeneultrauutisista ja poika-/tyttölupauksista! :) Meillä on vielä kuukausi rakenneultraan, kun on vasta rv 22+5... Vielä ei ole syntynyt selkeää poika-/tyttöoloa...
 13. Reesti Uusi käyttäjä

  Tänään käytiin ultrassa, kaikki kunnossa, mutta ei vaan Tupuna suostunut näyttämään sukupuoltaan. Istukkka on edessä joten ei ole ihme etten ole kunnolla tuntenut potkuja.
 14. Ruusupapu Aloittelija

  Onnittelut kaikille hyvistä ultrakuulumisista!

  Meillä oli tänään 20+6 ja rakenneultrassa köllötteli hyvinvoipa ja normaalisti kehittynyt pikkuherra. 3D kuva jäi aika vaillinaiseksi, koska herra piti kätensä koko ajan kainosti kasvojen edessä. Sain seuranta-ajan tammikuulle, koska istukka on osin kohdunsuun edessä. Ultraajan mukaan istukka luultavasti nousee pois tieltä kohdun kasvaessa, mutta tammikuussahan tuo selviää. Yritän siis olla huolestumatta aiheesta ennen tuota ultrausta.

  Meillä on ennestään tyttö ja poikalupaus tuntuu oikein mukavalta. Toinen tyttökin olisi ollut meille tervetullut, mutta kiva, että on molempia. Nyt voisi hakea vauvanvaatteet säilöstä ja käydä kaikki neljä (?!) äitiyspakkauslaatikkoa läpi. Jep, suvussamme vauvojen vaatteet kiertävät perheestä toiseen. Toivottavasti laatikoissa on myös peittoja, ulkohaalereita ja kenkiä (joita aikanani annoin eteenpäin), puoli kuutiota pelkkiä 50-80 cm bodeja olisi aika paha. Pari viimeisintä vauvaa ovat kyllä olleet tyttöjä, joten pelkään vaatetuksen olevan pinkkivoittoista.
 15. vuononvaltiatar Ihastunut foorumiin

  paljon onnea rakenneuutisista Reesti ja Ruusupapu! :)
 16. Sayas Aloittelija

  Maanantaina lääkärissä käydessä ultrasivat ja pieni tyttö siellä näytti olevan <3 15.11 on sitten rakenneultra.
 17. vuononvaltiatar Ihastunut foorumiin

  Sayas onnea tyttölupauksesta! :)
 18. Hou Aloittelija

  Rakenneultra takana ja kaikki hyvin!
  Myös sukupuolta tiedusteltiin ja pieni hetki kun maltettiin odottaa, niin pienet "killuttimet" sieltä löytyi :)
 19. vuononvaltiatar Ihastunut foorumiin

  Hou poikalupausonnittelut! :)
 20. yosa81 Peruskäyttäjä

  Keskiviikkona kävin rakenneultrassa, mies ei harmikseni päässyt mukaan. Kaikki oli vauvalla hyvin ja esikoinen saa toivomansa pikkuveljen.

  Hematooma oli kasvanut isommaksi ja tarjosivat sairaslomaa. En sitten heti siinä ottanut saikkua, mutta miehen kanssa sovittiin kotona, että haen saikkua. Maanantaille sain neuvolalääkäriajan ja pyydän saikun hematoomakontrolliin asti 15.11. Tylsää, kun olo on muuten ihan ok ja jaksaisi hyvin ulkoilla ja puuhastella, mutta nyt mennään vauvan ehdoilla! Lääkäri kun sanoi, että nyt on ennenaikaisen syntymän ja istukan irtoamisen riski :(

  Tässä 4D-kuvaa pienestä mutrusuuprinssistä :) 


Jaa tämä sivu