Plussanneet

Keskustelun 'Lokakuiset 2019' aloitti Sartsa-, 22 tammi 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Arri Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Mä yritin ostaa semmosta digi testiä missä lukee viivat mut ostin vissiin jonku muun. Millanen semmonen viikot näyttävä testi teil on ollu?
 2. Mikki Hyväntuulinen höpöttäjä

  Tarkoitat varmaanClearbluen viikkonäytöllistä raskaustestiä, googlettamalla löydät kuvan. Näyttää ruudussa tekstin raskaana/ ei raskaana ja vkot hedelmöittymisestä 1-2, 2-3, tai 3+.Viikkotieto perustuu hcg-arvioon, 3+ hcg-määrän raja-arvo ei loppupeleissä ole kovin korkea, mutta hyvin tuolla saa osviittaa hcg:n noususta eli raskauden etenemisestä. Näyttää toki myös hcg:n laskun esim keskenmenojen yhteydessä.
 3. Arri Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Joo just tää. Kiitos!
 4. Nappula8 Näppärä viestien naputtelija Joulukuiset 2021 Lokakuun äidit 2019

  Ei siellä ekassa neuvolassa kyllä (ainakaan mun tän viikkosen ensimmäisen kokemuksen mukaan) mitään varsinaista varmistusta raskaudesta saa. Käydään läpi ohjeistuksia esim ruokien yms suhteen, varataan seuraavia aikoja ja käydään läpi taustoja, esim suvun sairauksia. Verenpaine, hemoglobiini ja paino katottiin, mut ei kyllä mitään mikä varmistais raskauden olemassa olon. Siks olin ilonen et olin pari päivää aiemmin käyny varhaisultrassa. Mut ilmeisesti joissaki paikoissa saatetaan kyllä jopa ultrata tai kattoo sydänääniä.
 5. Mandariini91 Jostain jotain jo tietävä Lokakuun äidit 2019

  En sitten loppujen lopuksi kokenut sitä tarpeelliseksi, ajattelin että jos se oikeassa paikassa kasvaa niin näkyy se siinä ensimmäisessä ultrassakin siellä.:grin mullahan siis "ongelmana" ollut se, että pelkään tän raskauden olevan väärässä paikassa tai menevän kesken. Töissä useammalla asiakkaalla ollut kauheita kohtaloita raskaana ollessa, joten kai mulle on sieltä kehittynyt tällainen pahimman pelkääminen... :confused005
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 6. Mandariini91 Jostain jotain jo tietävä Lokakuun äidit 2019


  Niinpä:) mutta neuvolakäynnin myötä pääsee tosiaan mm. käymään niissä verikokeissa ja saa yhteystiedot, josta varata ensimmäinen aika ultraan jne:happy: mulla lähin ultrapaikka 40km päässä:rolleyes:
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Nappula8 Näppärä viestien naputtelija Joulukuiset 2021 Lokakuun äidit 2019

  Joo toki se sikäli tuntuu todellisemmalta, tai ainakin asiat etenee. Kauheeta odottelua tää on kyllä koko ajan :rolleyes: nyt kuukausi seuraavaan ultraan ja välissä vaan verikoe.
 8. Mandariini91 Jostain jotain jo tietävä Lokakuun äidit 2019

  No niinpä, odottavan aika taitaa tosiaan olla pitkä! :nailbiting::grin
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 9. kaHja88 Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Täällä kans yks ilmoittautuu varovasti mukaan :happy: Takana yks onnistunut raskaus 01/16 ja km 11/17 :sad001 Nyt vähä jänskättää miten tämän kanssa käy, toivottavasti hyvin :shy: Ekan testin tein maanantaina kp 31/30 ja tänä aamuna 33/30 :grin Oireet olleet kyl aika vähäsiä, vasemman puoleista nippailua/jomotusta, pientä etomista ja turvotusta. Tarvis tällä viikolla varata neuvola :p

  Attached Files:

  • Tykkään Tykkään x 15
 10. Mria Sanaisen arkkunsa ammentaja Lokakuun äidit 2019 Tammimammat 2017

  Hei! Täältäkin uskallan varovasti liittyä mukaan. 1,5 viikkoa olen jo lukenut mutta en uskaltanut liittyä ennen kuin käytiin varhaisultrassa varmistamassa että ei ole kohdunulkoinen raskaus, kun oli siihen normaalia suurempi riski.

  Eli pääkaupunkiseudulla asun ja perheeseen kuuluu mies ja 2v2kk esikoinen.

  Tällä hetkellä viikot on varmaan 5+3 tms.
  • Tykkään Tykkään x 11
 11. emsu86 Asioista perillä oleva Lokakuun äidit 2019 Toukokuiset 2022

  Tervetuloa mukaan kaikille uusille ja onnittelut plussauksesta! :Heartred:greet025
  • Tykkään Tykkään x 2
 12. lumileopardi Puuhakas puhuja Lokakuunmammat 2015

  Täällä hyppään varovasti mukaan minäkin. Plussasin jo hyvissä ajoin ennen kuin menkat edes myöhässä. Selvä plussa clearbluella jo 3+4. Tänään 5+2 ja päiväpissasta cb digiin 3+. Kolmas olisi tuloillaan :) Viime vuonna kaksi km tuossa rv 6 joten varovasti mennään. Ja esikoisen ja kuopuksen välissä myös km rv 8.
  Mutta positiivisin mielin!
  • Tykkään Tykkään x 8
 13. Sara82 Vasta-alkaja

  Miten ekassa ultrassa, pitääkö rakko olla täysi vai tyhjä?
  Ensi viikolla päästään kurkkaamaan
 14. emsu86 Asioista perillä oleva Lokakuun äidit 2019 Toukokuiset 2022

  Ultrassa tyhjä, mutta neuvolaan mentäessä ei, koska otetaan niitä pissanäytteitä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 15. MW2B Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Tervetuloa kaikille uusille! :happy::Heartred
  • Tykkään Tykkään x 2
 16. Ylläri19 Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Meill taas suositus et ultraan rakko täynnä niin voi onnistua vatsan päältä. Jos ei onnistu niin pääsee välissä vessaan ja sit kokeillaan sisäkautta.
 17. Porkkis Oman äänensä löytänyt

  Just varasin eilen aikaa niin käskettiin olla tunti pissaamatta ennen ultraa. Eli varmaan noin kuin Ylläri19 tuossa yläpuolella sanoi :happy:
 18. katra74 Oman äänensä löytänyt

  Keskiviikkona plussasin.
  • Tykkään Tykkään x 3
 19. vilmu Jostain jotain jo tietävä

  Keskiviikkona piti alkaa menkat ja alkokin pienesti töissä ja sitten torstaiaamuna olikin loppunut niin tein testin ja pienen haamun näin. Illalla sit tuli kuitenkin vuotoa, mutta taas aamuun mennessä loppunut ja clear blue näytti 1-2vk. Nyt ollut vaan ihan ministi välillä verta pyyhkiessä ja toivon ettei ala enää uudelleen vuotaan... vähän varovaisin mielin siis :-) ensimmäisessä raskaudessa oli hirveetä palelua ja jäätävä turvotus jo pari päivää ennen plussaa ja sillon näky haamu jo samana päivänä, kun menkat ois pitänyt alkaa. Nyt oireet alkaneet vasta tänään, eli melkein viikko myöhemmin kun viimeksi :-/ olisin tahtonut raskautta salata vähän pidempään kuin viimeksi siitä syystä, mutta mies meni jo kertomaan perheelleen... viimeksi kerroin parhaalle kaverille heti ja sukulaiset ja töissä tiesivät sitten joskus 8/9vk mailla kanssa. Elättelen toiveita, että erilainen raskaus viestisi vaan siitä, että tällä kertaa olisi poika matkassa eikä mitään pahaa :-)
  • Tykkään Tykkään x 4
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 20. Iloska Silmät suurina ihmettelijä

  Hei onnea muille plussaajille!
  Tuun itsekin tänne nyt mukaan, kun tuli testista selkeät kaksi viivaa 13.2. Toisen tein vielä 18.2. Ja yhtä vahva kuin ensimmäinenkin Tällähetkellä olis sitten 6 viikko lopuillaan.
  Ensimmäinen raskaus, ja kovin toivottu. Multa irtosi kierukka joulukuussa jolloin puhuttiin miehen kanssa että uutta ei laiteta ja vauva saa tulla kun on tullakseen.
  Varoivaisen onnellisin mielin eteenpäin ja neuvolan ensikäynnillä kävin jo viikolla, joten seuraava neuvolakäynti meneekin jo sitten huhtikuun alkuun(vk 13) ja just maaliskuun lopulle toivottavasti osuu ultra, johon tulee kutsu kuulema kotiin :D
  Meillä on onneksi vielä vanhanmallinen äitiyskortti! Vaikka ipana tunnukset tehtiinkin..
  • Tykkään Tykkään x 7