Plussanneet

Keskustelun 'Lokakuiset 2019' aloitti Sartsa-, 22 tammi 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Annmary Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Heippa kaikille!

  Mä oon ollut täällä taustalla, kun alkuraskauden mielialat on heitellyt niin paljon laidasta laitaan. Plussasin jo muistaakseni rv 4+0, nyt menossa rv 6+0.
  Mulla on ollut alavatsan kovaa kipuilua, joten soitin asiasta neuvolaan, ja ohjasivat terveysaseman kautta Naistenklinikalle. Otettiin verikokeet ja perjantaina (rv5+5) kävin ultrassa. Siellä näkyi ruskuaispussi oikeassa paikassa (ei kohdun ulkoinen) ja suurehko keltarauhanen. Lääkäri epäili että vatsakivut johtui isosta keltarauhasesta, joka tuikkii vielä kovasti. Sain uuden ajan kahden viikon päähän jolloin nähdään vielä sydämensykekin (jos ei tuulimuna).

  Nyt vähän rauhallisemmin mielin voi jatkaa taas pari viikkoa.. tosin jännittäväähän tämä alkuraskaus on, kun ei voi vaikuttaa siihen meneekö kesken vai säilyykö bebe kyydissä loppuun saakka. Mulla takana 2 onnistunutta raskautta ja 1 keskenmeno. Näistä tosin aikaa jo useampi vuosi.
  • Tykkään Tykkään x 7
 2. JaVa Vasta-alkaja

  Heippa. Minäkin liityn joukkoonne. En nyt ihan varma oo lasketusta ajasta, mutta ehkä 30.10. Kuudes lapsi ja yllätysraskaus tämä nyt. Tässä muutamassa päivässä kyllä muuttunut ihanaksi, onnelliseksi ylläriksi:Heartbigred
  • Tykkään Tykkään x 9