Plussanneet

Keskustelun 'Lokakuiset 2019' aloitti Sartsa-, 22 tammi 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Untamoinen Puuhakas puhuja Lokakuun äidit 2019

  Lauantaina tein plussatestin, joten ilmoittaudun mukaan, varovasti minäkin :hello Viikkoja on tänään omien laskujen mukaan 5+0. Plussa oli semmonen ylläri kyllä. Ollaan oltu vähän huonoja sikiämään miehen kanssa. Meillä on kyllä kaksi lasta, mutta välit on olleet pitkiä heidän välissä, vaikka emme ole käyttäneet ehkäisyä ollenkaan. Ekaa odotettiin vajaa kaksi vuotta, lasten välissä oli 3,5v ennen kuin tulin raskaaksi ja nyt alle kaksi vuotta. Siksi en osannut yhtään odottaa plussaa vaan opiskelin ihan tyytyväisenä. Mutta, iloinen yllätys ja eletään sen mukaan. Toivottavasti pysyy mukana :Heartred Yhtään keskenmenoa ei ole taustalla, mutta juurikin ehkä siksi sitä miettii, että voiko tämäkin raskaus mennä niin hyvin kuin edelliset.
  • Tykkään Tykkään x 9
 2. emsu86 Asioista perillä oleva Lokakuun äidit 2019 Toukokuiset 2022

  Onnea plussauksesta ketä en vielä ole onnittellut ja tervetuloa joukkoon!:welcome:Heartbigred
  Mullakin samat pelot, kaksi onnistunutta raskautta takana ja kaksi ihanaa tervettä poikaa. Jotenkin hullunkurinen pelko, enkä ole sitä aikaisemmin edes ääneen myöntänyt. Ehkä liikaa lukenut ja tieto lisää tuskaa. Toisaalta sanovat että riski pienempi kun onnistuneita raskauksia takana, mutta tiedä häntä. Mutta toivotaan parasta ja yritän aina jaksaa itse ajatella, että 80-90% todennäköisyys siihen, että raskaus jatkuu normaalisti.
  • Tykkään Tykkään x 4
 3. Mikki Hyväntuulinen höpöttäjä

  Joo se todennäköisyys hyvään lopputulokseen on kuitenkin jo todella hyvä sen jälkeen kun alkio/sikiö (kumpi se nyt milläkin vkolla on) ja sydämensyke on havaittu :bookworm: varsinkin kun vertaa siihen että vaikka olosuhteet ja ajoitus olisi kohdallaan niin todennäköisyys ylipäätään sille että raskaus alkaa on vain 25%. Eli voiton puolella ollaan!
  • Tykkään Tykkään x 4
 4. Ylläri19 Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Keskiviikkona, eli 4 päivää sitten plussasin haamuplussan (samanlainen tuli esikoisestakin)
  oli jo 9 päivää myöhässä kuukautisista. Ensimmäinen reaktio mulla ja miehellä oli “ei sen nyt vielä tarvis tulla”. Palasin siis töihin esikoisen jälkeen nyt tammikuussa ja olisin kyllä voinut viihtyä töissä vähän kauemminkin. Tiedettiin kuitenkin riskit ilman luotettavaa ehkäisyä ja on toinen lapsi tervetullut ja ihana asia, vaikka vähän aiemmin onkin nyt tulossa kuin suunniteltiin.
  • Tykkään Tykkään x 4
 5. Vadelmainen Vieras

  Täällä yksi plussannut myös! Onnea kaikille plussan saaneille ja tarrasukkia pienille!
  • Tykkään Tykkään x 9
 6. Minela Silmät suurina ihmettelijä

  Tänään aamulla sain testiin kaksi viivaa. Yhtään en viikoista tiedä kun viime kierrot ollut vähän sekavat, edelliset "kuukautiset" kesti vaan kaks päivää ja senkin ajan oli tosi niukkaa vuotoa. Ens viikolla ehkä soittelen neuvolaan. Toinen lapsi tulossa :)
  • Tykkään Tykkään x 6
 7. Oliviaano Satasella mukana keskusteluissa Lokakuun äidit 2019

  Plussasin kaksi viikkoa sitten, mutta jännittää kovasti kuinka tämä sujuu, niin ei vielä uskalla niin kovasti iloita. Tiistaina onneks varhaisultra niin selviää edes jotain!
  • Tykkään Tykkään x 6
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 8. Arri Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Tänään tein minäkin niin vahvan plussan että uskallan liittyä joukkoon. Tein ensimmäiset plussat jo ennen kuukautisten poisjääntiä. Käyn tänään ostamassa myös digitestin. Laskurin mukaan nyt olis 4+3, siis ovulaatiosta laskettuna.
  • Tykkään Tykkään x 5
 9. Arri Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Meillekin toinen lapsi.
 10. Ketterä Näppärä viestien naputtelija Lokakuun äidit 2019 Kesämammat 2018

  Tänään plussasin, selkeät kaksi viivaa. Ihan ylläri on tämä. Oisin tätä odottanut niin, että esikoinen ois täyttänyt kaksi vuotta.
  Laskurin mukasn ois jo 6+, mutta eiköhän myöhemmin selkene viikot.
  • Tykkään Tykkään x 3
 11. Mandariini91 Jostain jotain jo tietävä Lokakuun äidit 2019

  Täällä positiivinen testi tehty 26.1 menkkojen ollessa 3 päivää myöhässä, 29.1 toinen testi ja molemmissa selvät tummat viivat. Yritystä ja kauheaa vauvakuumeilua ehti kestää reilun puolen vuoden ajan ja toivo tärppäämisestä hiipui, joten melko varovasti on tässä nyt elelty ja odoteltu ensimmäiselle neuvolakäynnille pääsyä. Ilmeisesti säästöt iskenyt jo ainakin meidän kuntaan, kun ensimmäinen neuvolakäynti vasta rv 8+4, aiemmaksi eivät antaneet. Oli hieman outoa, ensimmäistä kun kuitenkin tässä odotetaan...:confused005
  • Tykkään Tykkään x 3
 12. jasmiinitee Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Plussatestin tein 9.2. Menkat oli silloin kolme päivää myöhässä, tosin kierto on kuluneen vuoden aikana vaihdellut +/- 2-3 päivää. Sillä odottelin muutaman päivän, vaikka tuossa vaiheessa olinkin ollut jo viikon melko varma asiasta :)

  Ei ollut sinänsä yllätys muuten kuin siinä mielessä, että tärppäsi odotettua nopeammin. Toisesta kierrosta ehkäisyn jättämisen jälkeen. Varovaisen onnellisia ollaan :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 3
 13. emsu86 Asioista perillä oleva Lokakuun äidit 2019 Toukokuiset 2022

  Jos nyt en ihan väärin muista niin samoilla viikoilla oli ensikäynti neuvolaan myös jo 9 vuotta sitten. Myös nämä seuraavat samoille hujakoille osuu, tämä kolmas on neuvolapäivänä 8+2 varhaisultran mukaan, neuvolan laskujen mukaan olis 8+5. Eikä ne siellä ekassa neuvolassa tosiaan muutakun jutustele. En muista että sydänääniä olisivat lähteneet ekalla käynnillä edes etsimään. :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 14. Mandariini91 Jostain jotain jo tietävä Lokakuun äidit 2019

  Ahaa okei tää varmaan riippuu sit asuinpaikastakin - täällä samalla paikkakunnalla asuu useampi kaveri jotka on ensimmäistä odottaessa käyneet neuvolassa ekan kerran viimeistään rv 7o_O seuraavista ovat sitten kyllä saaneet odotella ensimmäistä neuvolakäyntiä pidempään.. En tiedä vaikuttiko mun kohdalla se, että työskentelen lapsiperheiden kanssa niin neuvolan täti ajatteli, ettei mulle tarvi kiireisintä aikaa antaa:biggrin
  Ois mukava päästä juttelemaan ja kyselemaan jo kaikesta mielen päällä olevasta jonku kanssa, joka oikeasti tietää asioista:grin
 15. Tiituntii Sukkela juttelija Lokakuun äidit 2019 Maaliskuiset 2022

  Pelonsekaisin fiiliksin hyppään minäkin tänne mukaan. Hoidoilla alkunsa saanut raskaus on nyt rv 5+0, toista lasta odotellaan. Piinaavaa on odotella ensimmäistä ultraa, että mitähän on vastassa. Luonnollisesti pelottaa, että ilo ja onni jää lyhytaikaiseksi. Toivotaan kuitenkin parasta :)
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
  • Tykkään Tykkään x 2
 16. Dustis Piirimestaruustason postaaja Lokakuun äidit 2019

  Samoilla linjoilla emsun kanssa. Mulla oli jo viime viikolla eka neuvola viikoilla 6+3, mutta se johtuu siitä että ensinnäkin varhaisultrassa väheni päivät viidellä ja toisaalta terkka on lomalla tämän viikon niin varattiin se neuvola sitten alunperinkin vähän aiemmaksi että jos olisikin tullut päiviä ultrassa lisää niin olisi ollut varmasti vielä aikaa niille seulontaverikokeille kun ne täällä pitää ottaa viikoilla 10+0-10+6. Mutta tosiaan ykkösenkin kohdalla, puolitoista vuotta sitten, oli eka neuvolla 7+6. Muistaakseni THL:n ohjeissa lukee että ensikäynti on 8.-10. viikolla... Eikä niitä sydänääniä meillä yritetykään kuunnella, ei nyt eikä viimeksikään ekalla käynnillä. Että ei mitään hätää Mandariini. :) Tuo on ihan normaali aika vaikka tuskastuttavaahan sinne on odottaa...
 17. Arri Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Muistelisin että ekasta oli samoilla viikoilla ensimmäinen käynti myös vuonna 2015 Tampereella.
 18. Mandariini91 Jostain jotain jo tietävä Lokakuun äidit 2019


  Okei, minä oon sit ite pitäny tätä jotenkin myöhäisenä, mutta ilmeisesti se on ihan normaali aika käydä ekan kerran neuvolassa:) jotenkin sitä on ollut tosi skeptinen tämän raskauden suhteen, niin ehkä sitä odottelee jonkinlaiseen varmistukseen pääsyä, että kaikki on ok.. Varhaisultrahan olisi ollut mahdollisuus, mutten sitten kuitenkaan siellä käynyt. Odotellaan nyt se neuvolakäynti, että pääsee sen jälkeen varailemaan aikaa ultraan:rolleyes:
 19. nalle93 Satasella mukana keskusteluissa Lokakuun äidit 2019

  Tervetuloa mukaan kaikille uusille ja tarrasukkia pienille! :) :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 2
 20. Arri Hyväntuulinen höpöttäjä Lokakuun äidit 2019

  Saako kysyä miksi et halunnu mennä varhaisultraan?

  Mun kierto on ollu aika pitkä kierto n. 50pvää ja tarkkaa hedelmöittymisen ajankohtaa ei tiedetä niin saan varhaisultran julkisella. Ja tässä vaiheessa tuntuu kyl hyvältä et siellä sit näkee et onko kaikki paikallaan.