Plussa vai ei?

Keskustelun 'Kuumeiluklubit' aloitti mannikka, 24 kesä 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Tuulenviemää Peruskäyttäjä

  En ole kotiin ostanut testiä, niin aamu virtsasta en ole testannut. Mutta taas sitten parin tunnin pidätyksen jälkeen, jos olen lähtenyt kaupungille(asun siis maalla) niin ei ainakaan testi ole enää tuolla tavalla reagoinut,kun ylemmässä kuvassa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Eleo1389 Aloittelija

  Hei minä täällä taas muutaman kuukauden tauon jälkeen..
  Vuosi yritystä takana, 4 kemiallista 1 keskeytynyt keskenmeno ja nyt muutaman kuukauden ollaan oltu peittoja heiluttamatta. Tässä kierrossa tuli kokeiluun primolut n 5 mg jota söin kp 5-24 nyt kp 30/28. Menkkoja ei oo kuulunu ja 6 päivää sitten primot lopettanut. Kyseisestä testistä ei ole kokemusta..mitä sanoo raati???

  Attached Files:

  • Optimistinen Optimistinen x 2
 3. helinä12 Aloittelija Heinä-äidit 2020

  5145989D-9490-45CA-9DD0-74761C0F0E86.jpeg Heips! Olen taustalla lukenut teidän viestejä tässä oman kuumeilun ohella, mutta itse en ole vielä keskusteluihin osallistunut.

  Itsellä heinäkuussa keskeytetty tuulimunaraskaus ja sen jälkeen aloimme heti yrittämään uudelleen. Nyt tänään sain tälläisen tuloksen ja jotenkin epätodellinen olo. Olen kuullut tästä rfsu liuskatestistä paljon huonoa, mutta nyt ei ollut tarjolla muuta. Mitä teidän kokemukset on, voiko tähän tulokseen luottaa? :)
  • Tykkää Tykkää x 4
  • Optimistinen Optimistinen x 4
  • Voittaja Voittaja x 2
 4. UmmuH Aloittelija

  Hei

  No siis toi on jo niin tumma ja selkeä että kyllä mä tuohon uskoisin, tein esikoisen kanssa saman testin ja tulos oli melkein samanlainen kuin toi sinun ja tässä hän sitten on. Se oli ainoa testi jonka tein ja uskoin siihen ☺️ Onnea sinulle
 5. Eleo1389 Aloittelija

  Helinä12 ihan selkeä plussa ❤ Onnea!
 6. mangustimamma Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020 Lokamammat 2018 Joulumammat 2016

  Oletko paljon myöhässä? Hirmu tumma ja selkeä viiva joten vaikea uskoa ettei olisi plussa, mutta itse sinuna testaisin vielä jollakin luotettavammallakin testillä. Yllättävän tummia vääriä plussia on jotkut tuolla testillä kuvanneet, vaikkei ne ole muistaakseni ihan noin tummia kyllä olleet. Tai sitten vaan uskot tuohon ja odotat tuleeko menkkoja, tuskinpa tulee. :happy:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 7. mangustimamma Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020 Lokamammat 2018 Joulumammat 2016

  Haalea viiva näkyy kyllä. Muistaakseni tuokin antaa joskus hämääviä viivanpaikkoja, vai muistankohan oikein? Testaisin pc:llä lähipäivinä varmistamiseksi, mutta lupaavalta kyllä näyttää. :)
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 8. Liirumlaarum Naimisissa foorumin kanssa Helmiäidit 2020

  Helinä12 mää sanoisin kans plussaks vaikka on rfsu kyseessä :) Sentään noin kirkkaita valeplussia en oo siltäkään merkiltä nähny tän mun palstailun aikana :)

  Eleo1389 Sanon samaa kun edellinen, jotkain hyvin haaleeta nään. Näissä tosiaan voi tulla myös melko selkeä viivanpaikka valitettavasti :/
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 9. Eleo1389 Aloittelija

  Tein testin pe 28/28 se oli ainakin puhdas nega.. ei haamua ei viivanpaikkaa.. ei pitäisi IKINÄ testata ennenkö kunnolla myöhässä.. mulla kaikki kemialliset näkyny haamunu jo n 24/28.. siksi tälläset antaa sit toivoa muusta.. noh 2 päivää ja uutta kehiin jos vuoto ei alkaa ennen sitä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. mangustimamma Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020 Lokamammat 2018 Joulumammat 2016

  Peukut ja varpaat pystyyn että viiva vahvistuisi! :happy:
 11. helinä12 Aloittelija Heinä-äidit 2020

  Mulla on tänään 29/29-32. Taidan vielä ylihuomenna tehdä uuden testin varuiks ja näkeepähän ainakin onko viiva vahvistunut.
  • Luova Luova x 1
 12. Eleo1389 Aloittelija

  Pakko vielä jakaa tämä teidän kanssa..kuva kuivuneesta testistä. Jos tämä osoittautuu kuitenkin viivanpaikaksi ja ei yli huomenna oo jo plussa.. meen testi lakkoon enkä tee ikinä enää raskaustestejä

  Attached Files:

  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Voittaja Voittaja x 1
 13. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Näissä ns sinisissä testeissä on se kurjuus että ne tekee erittäin räikeitä kapeita viivoja. Olen saanu tollaisen hoitokierrossa missä hcg oli veressä alle 1. Mutta. Aina on se toinen puoli ja viiva on hcg nousun alun ja vielä vähäisen määrän aiheuttama. Paljon peukkuja huomiseen!! Toivomme tota B) vaihtoehtoa :Heartred
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 14. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Tässä esim jenkkisivuilta napattu kuva missä tuo herkkä toinen on nega ja CB näyttää roskishaamua. Mutta edelleen veikkaisin että sun tapaus voisi olla ihan oikea haamu. Käy ostaa PC. Se antaa aikasen ja selkeen tuloksen eikä näitä epämääräisiä :Heartred

  5CD8BE9F-1423-4B6F-B971-27E8A01AD1DC.jpeg
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 15. Armielise Aloittelija

  • Optimistinen Optimistinen x 2
 16. UmmuH Aloittelija

  Hmm, vaikea sanoa, taidan nähdä todella haalea viiva, en nyt ole varma mitä se sitten on, testaa vaan uudestaan niin selviä
 17. Miitu Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 18. Eleo1389 Aloittelija

  Tämän hetkinen tilanne:
  -Pc kyllä puhdas nega.
  -Menkat ei oo alkanut
  -kp 32/29
  -Primolutien lopetulsesta 8 vrk.

  Tuskin kuukautisten puuttuminen johtuu raskaudesta.
  Nyt vain toivois et vuoto alkais, että pääsisi uuteen kiertoon.

  Onko kellään kokemusta Primolut N 5 mg/vrk kauanko vuodon alkamiseen meni??
 19. NewMoon Naimisissa foorumin kanssa Syysäidit 2020

  Mulla tuli jo vuotoa vähän niiden läpi ja kunnolla alkoi päivän lopetuksen jälkeen. Mutta ei tainnut olla apua.
 20. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Mihin tarkoitukseen söit primolutit? Jos kunnon estrogeenivaiktusta ei oo ollut kierrossa ennen kuurin aloitusta tai aloitus tapahtui ennen ovulaatiota (voi estää oviksen) vuoto ei välttämättä ala ihan hetkeen Vaan voin mennä kaiemmin aikaa. Tsemppiä. Kyl ne sieltä alkaa ajastaan.

Jaa tämä sivu