Pelot

Keskustelun 'Heinäkuiset 2018' aloitti mannikka, 2 marras 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. mannikka Ei muuta elämää Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2016 Elomammat 2018 Syysmammat 2016

  Täällä näytti olevan muitakin km kokeneita, joten arvelin avata oman ketjun km- ja toki muillekin peloille, joita tässä raskaana tulee.
 2. mannikka Ei muuta elämää Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2016 Elomammat 2018 Syysmammat 2016

  Sain pienen paniikin aikaseks, kun menin testaamaan aamusta n 1h pidätyksellä ja testiviiva on nippanappa näkyvissä. Yritän pitää toivoa yllä et haaleet viivat johtuu vaan laimeesta pissasta, eikä laskevasta hormonitasosta.. testailen tässä päivän mittaan lisää.
 3. tinkanen Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Huh. Mulla ei ole km taustalla, mutta pelko siitä kyllä elää. Ihan vaan tämän päivän digin joka antoi 2-3 ja tänään 5+2 :sad001
 4. mannikka Ei muuta elämää Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2016 Elomammat 2018 Syysmammat 2016

  Voih, tunnen kyllä tuskasi.. itse en viikkodigiä ees kehtaa ostaa, kun luultavasti sit panikoisin niitä viikkoja :rolleyes:

  Sain vähän parempia viivoja päivästä, mutta en kyllä oo nyt yhtään varma. Voi kun huomenna tulis kunnon viivat testiin!
 5. siska Ihastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Aamupissa ja virtsa rakossa mielellään se 4h, ainakin alkuvaiheessa jos vaan pystyy - varmimmat tulokset sillain. Mä en oo viel uskaltanu tehdä muulloin kuin aamulla ihan oman mielenrauhan vuoksi.
 6. tinkanen Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  No mä tein kyllä päivällä, mutta yötyöläisen aamu on päivällä, silti aiheutti huolta...
 7. mannikka Ei muuta elämää Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2016 Elomammat 2018 Syysmammat 2016

  Joo, voin kertoa et ei kannata päivästä tehdä.. aamupissa oli vaan ihan liian laimeaa, kun menin eilen illasta juomaan paljon. Noh, huominen testi varmaan kertoo jo aika paljon..
 8. tinkanen Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Ja se murehdituttaa joka minuutti että voi miksi sitä ei osaa vaan luottaa ja iloita nyt täysillä siitä, että on ensimmäinen oikea kunnon plussa jo MONESSA testissä ekaa kertaa 6vuoteen....

  Mikä on näin vaikeaa nyt vaan lopettaa tää stressaaminen ja googlettelu jne.... mutta silti en varmasti ole ainoa, mutta olisi kiva osata olla kuten suurin osa ; kunnon plussa tehtynä ja sit vaan ollaan ja odotetaan laskettuun aikaan......
 9. voikukka83 Tuttu foorumilla Kesämammat 2018

  Täällä myös yksi jännittäjä kun varhainen keskenmeno takana elokuussa. Pahemmaksi asian on tehnyt pienet vuodot. Tosin menkatkin tuli, vaikka olin raskaana niin ehkä ne vuodot ei ole niin vaarallisia. Onneksi näyttää siltä, että vuodot loppui tänään. Testasin tänään taas varmuuden vuoksi ja parin tunnin pidätyksen jälkeen tuli vahva viiva testiin. Vähän helpotti. Join melko vähän. Liian laimeasta ei tietenkään kannattaisi tehdä. Nyt pelkään lähinnä tuulimunaa.
 10. voikukka83 Tuttu foorumilla Kesämammat 2018

  tinkanen: Ei ihme, että jännittää! Mekin yritettiin esikoista pitkään ja käytiin lapsettomuustutkimukset. Hormoneilla tärppäsi. Tuo kuusi vuotta on hurjan pitkä aika odotella!
 11. mannikka Ei muuta elämää Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2016 Elomammat 2018 Syysmammat 2016

  Kyllä varmasti jännittää/panikoi enemmän, jos on lapsettomuutta ja/tai keskenmenoja taustalla. Ja kuusi vuotta on kyllä tosi pitkä aika.. myö ollaan tätä plussaa ooteltu nyt hieman yli vuosi.
 12. starling Naimisissa foorumin kanssa Heinämammat 2018 Tammikuunmammat 2016

  Tinkanen, ootte joutuneet odottamaan raskautta niin pitkään, että varmasti mukana kulkee pelko, että kaikki ei menekään odotetusti ja joutuu palaamaan lähtöruutuun. Minulla on taustalla yksi nt-ultrassa todettu keskeytynyt keskenmeno enkä usko voivani enää kokea sellaista huoletonta ja pelotonta raskautta. Tuo keskeytynyt raskaus oli elämäni ensimmäinen ja sen jälkeisessä raskaudessa pelko menettämisestä kulki läpi raskauden, vaikka saimmekin onneksemme vauvan siitä syliin asti. Nyt olen lähinnä yrittänyt olla ajattelematta ja haaveilematta vielä kovinkaan pitkälle, menettämisen pelko ei ole vielä päässyt iskemään, kun koko raskaus tuntuu jollain tapaa niin utopistiselta.
 13. kananen Aloittelija Heinämammat 2018

  Kyllähän se km aina aluksi pelottaa. Mutta en mieti sitä jatkuvasti, yritän nauttia :happy: Varasin silti yksityiselle ajan varhaisultraan.
 14. mannikka Ei muuta elämää Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2016 Elomammat 2018 Syysmammat 2016

  Kyllä tää nyt vahvasti siltä näyttää et kemialliseks jää. Aamun testit lähes negaa. Toivottavasti teillä muilla on parempi tuuri!
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 15. kirkkaus_ Peruskäyttäjä Joulumammat 2018

  Meillä jännätään onko siellä edes ketään. Ennen esikoista yks tuulimuna raskaus. Joka pysäytti molemmat ja ei oikein uskalla luottaa ennen kuin saa varmistuksen, aikaisemmin ei oikein osaa nauttiakaan tai olla onnellinen uudesta raskaudesta.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 16. starling Naimisissa foorumin kanssa Heinämammat 2018 Tammikuunmammat 2016

  Voi mannikka, pahoitteluni jos niin todella on, että jää kemialliseksi!

  Kirkkaus, ootko menossa varhaisultraan vai meinaatko odotella siihen nt-ultraan asti?
 17. Sporttis Rakastunut foorumiin Marrasäidit 2020 Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Voi ei mannikka. :sad001 Toivottavasti tärppää pian uudestaan! :)

  Mulla on kans yhden keskeytyneen keskenmenon kokeneena koko ajan pieni pelko päällä. Tää raskaus on alkanut ainakin samalla tavalla kuin onnistunut raskaus, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Vielä 1.5 viikkoa varhaisultraan.
 18. voikukka83 Tuttu foorumilla Kesämammat 2018

  Pahoittelut mannikka! :sad001 Jospa kohta oisit uudestaan raskaana. Ainakin tietää, että se on mahdollista kun kerran jo tapahtui. Itseä lohdutti keskenmenon jälkeen se, että ainakin tulin raskaaksi ja vielä ihan luomuna. Esikoisen kohdalla piti syödä hormoneja.
 19. Pyaping Aloittelija

  Mulla takana kaks keskenmenoa vuoden sisään, eikä yhtään onnistunutta raskautta. Nyt sit tuhruvuotojen takia jo 4+6 viikoilla oli pakko käydä gynellä (ihan kuin se osais vielä mitään varmaa sanoa) oman mielenrauhan takia. Kalliiks vaan tulee jos pitää jokaisesta pienestä jutusta rampata lääkärillä. No sikiöpussi oli oikeassa paikassa ja tuhruttelukin on loppumaisillaan niin eiköhän tää taas tästä. Seuraavat pari päivää. Mutta joo, iloita ei voi, ahdistaa ja vituttaa lähinnä koko ajan ja se on mälsää se.

  Ja mannikalle tsemppiä hirmusti!
 20. Lise Tuttu foorumilla Heinämammat 2018 Huhtimammat 2016

  Esikoisen raskaudessa ja synnytyksessä kaikki meni niin loistavasti, että välillä hankala uskoa, että voisi käydä tuuri toisenkin kerran. Ja kun tietää mitä menettää. Esikoista odottaessa oli jotenkin niin huoleton ja autuaan tietämätön.

  Sitten toi kemiallinen syyskuussa rassaa vähän, että jos tämä onkin sitä taas. Mutta kun silloin ei tosiaan menkat edes jääneet pois niin en olisi huomannut jos en olis testannut raskausoireiden perusteella keskellä kiertoa.

  Ja sitten vielä yksi hölmö pelko. Että tuleeko tästä toisesta nyt jotain kakkoslaatua kun esikoinen on saanut alkunsa rentoutuneena lomamatkalla suunnitelmallisesti ja tämä toinen väsyneenä, epäterveellisillä ruoilla, parin vuoden urheilutauon jälkeen ja riitelyn ja taaperon päiväunien lomassa :D Älkää käsittäkö väärin, ihan ollaan rakkaudellinen perhe ja tätä toista suunniteltu just nyt, mutta tätä se arki vaan joskus on..
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu