Pelot, huolet ja murheet

Keskustelun 'Maaliskuiset 2020' aloitti DeeDee, 28 kesä 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. nni Peruskäyttäjä

  Mulla kaksi raskautta takana, eikä kummassakaan osannut edes ajatella, että voisi mennä kesken. Ei tullut mieleenkään. Mutta nyt, rv 4+4 ja pelottaa. Alavatsa kipuilee lähes koko ajan ja tänään ihan kuin supistellut. Ihan lyhyitä hetkiä tuntuu yhtä epämiellyttävältä, kuin harjoitussupistukset. Jomottaa, nipistää, särkee ja pari kertaa ylösnoustessa tuntunut, kuin alavatsasta olisi revennyt jotain. Aina pitää vessassa kyttäillä, ettei vaan tule verta. Edellisiin raskauksiin verraten rintojen aristus ja huimaus puuttuu. Ainoat oireet tai "oireet" on nämä kivut. Ja turvotus..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
 2. marsupilami Naimisissa foorumin kanssa Maalisäidit 2020 Toukomammat 2017

  Mulla oli nuorempaa odottaessa kovat kivut kolmisen päivää, ihan synnytys supistusten kaltaisia ja olin varma että menee kesken. Mutta eipä mennytkään :Heartred koko raskaus ajan jomotteli menkkamaisesti.
  Luulenpa tuon liittyneen siihen että viimme synnytyksestä oli vain reilu vuosi aikaa. Esikoista odottaessa kun ei ollut mitään kipuiluja.

  Nyt oikein odotan että alkaisi jomottelemaan ja särkemään (siedettävän rajoissa kummiskin), sehän olisi merkki kasvusta. Nyt huolettaa kun ei oikeastaan tunnu mitään... :confused: pikakelaus 2kk eteenpäin kiitos! :nailbiting:
 3. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Mulla on ollut samantapaista kipua. Varsinkin töissä tuntuu pahalta ja vatsa kipuilee. Mutta kaikki on silti hyvin :) Tsemppiä sinne :Heartred
 4. nni Peruskäyttäjä

  Hyvä kuulla, kiitos :Heartred esikoisesta ei ollut kipuja, kuopuksen kohdalla kivut alkoi loppuvaiheessa, niin onko tässä sitten koko raskauden ajan :woot::grin
 5. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Toivotaan ettei tarvitse kestää vielä seuraavaa 8kk kipuja! Voihan ne rauhoittua :)
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 6. marsupilami Naimisissa foorumin kanssa Maalisäidit 2020 Toukomammat 2017

  Ultra olisi 8.8 eli rv7+4. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja löytyisi tuolloin ihmisen alku ja sydämmen syke :Heartred:nailbiting:
  • Optimistinen Optimistinen x 4
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Enninkeri Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Oon nähnyt monena yönä unta että on alkanut vuoto. Selvästi alitajunta työstää keskenmenon pelkoa, vaikka itsellä taustalla vain yksi kemiallinen raskaus. Päivisin olen kireä ja väsynyt ja hermostun helposti esikoisen hölmöilyihin ja puolisokin tympii. Harmittaa.

  Ehkä se korostaa menetyksen pelkoa, että meillä on nyt pakastin tyhjä, ja koko hoitorumba pitäisi käynnistää uudestaan, jos tästä raskaudesta ei vauvaa meille tulisikaan.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 7
 8. Kosmoskukka Rakastunut foorumiin Maalisäidit 2020

  Minäkin näin ultran jälkeen seuraavana yönä unta, että vessakäynnillä tuli verta. Aivot on kummat, kun juuri päivällä oli sykekin löytynyt, niin eikö voisi hetken luottaa. Aamulla kun heräsin niin en tiennyt oliko se totta vai ei. Mulla ei ole koskaan raskauksien aikana tullut yhtään verta. Edes silloin kun istukka oli kohdunsuun päällä. Paitsi silloin kun meni kesken rv.10.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 9. Odottelua Peruskäyttäjä Maalisäidit 2020

  Täällä kyllä jännittää myös todella paljon, mulla oli keskenmeno 10/2017, viikolla 7+2. Nyt ensimmäistä kertaa sen jälkeen raskaana, toivottavasti kaikki hyvin. Mä varaan alkuraskaudenultran, niin saa sitten tietää onko siellä elämää, viimeksi en käynyt, niin saattoi toki olla tuulimuna yms.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 10. mikkelssi Peruskäyttäjä Maalisäidit 2020

  Plussasin tiistaina hailakan plussan kun menkat olivat jo kuusi päivää myöhässä. Kolme päivää aiemmin oli selkeä nega samalla testillä. Huomenna aion taas testata ja katsoa onko vahvistunut. Kolme päivää tässä siis odotellut ja huomenna olisi jo rv 5+2 eikä mitään oireita ole ilmaantunut:sad001 Jotenkin todella paska ja pelokas fiilis tästä plussasta. Esikoisesta plussa oli selkeä ja jotain oireitakin muistaakseni tässä kohtaa :sad010 Hitto jos onkin hävinnyt koko plussa.. Ei kyllä mitään vuotoa vieläkään. Niin outoa
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 11. Mom_ Aloittelija

  Mua pelottaa ihan kaikki. Kun on 6 epäonnistunutta raskautta takana mietin kokoajan että onko kaikki kunnossa. Oireet tuntuu niin olemattomilta. Miks mahassa ollu paineen tunnetta parina edellisenä päivänä ja menkkajomotusta. Joka vessareissulla pelkään et sama rumba alkaa taas alusta ja vuoto alkaa. Pelkään myös että miten mun reilu ylipaino vaikuttaa tähän raskauteen. :nailbiting:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 9
  Last edited: 19 heinä 2019
 12. puhvis Tuttu foorumilla Syysmammat 2017

  Vuoto lisääntyi ja tuli jo hieman hyytymiäkin.. tiistaina ultrassa todettiin et ois ainakin viikon mun laskujen mukaan jäljessä ja sen jälkeen vuoto alkoikin runsaammin.. tarrasukkia teille muille:Heartred
  • Sympatiaa Sympatiaa x 11
 13. Kosmoskukka Rakastunut foorumiin Maalisäidit 2020

  Voimia puhvis:Heartred
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 14. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Voi ei :sad001 Voimia sinne :Heartred
 15. AryA Ihastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Joulukuunmammat 2015

  Voi ei Puhvis... Paljon voimia ja jaksamista :Heartred
 16. Mom_ Aloittelija

  Maanantaina olis pitänyt alkaa menkat ja plussasin tiistaina. Tiedän kuitenkin et ovis oli "myöhässä" joitaki päiviä ja ainoat yhdynnät ollut sillon tässä kuussa ja siitä on nyt 2 viikkoa ja 1 päivä joten sen mukaan olisin 4+1 vaikka menkoista laskettuna 4+4 mutta asiaan, multa otettiin eilen hcg verestä ja se oli 123 jotenkin tuntuu että on kauheen alhainen jos oon plussannut jo tiistaina digillä. Mitä mieltä ootte?
 17. DeeDee Tuttu foorumilla

  Voimia :sad001
 18. DeeDee Tuttu foorumilla

  Mitä se digi näytti? Jos sillon on ollu esim hcg 25 niin hyvin on siitä nelinkertaistunu
 19. Mom_ Aloittelija

  Voimia ❤


  Digi näytti sillon Raskaana 1-2
  Tuntuu et yleensä kaikilla on niin hurjan suuria noi luvut.
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 20. Anskuli90 Peruskäyttäjä Maalisäidit 2020

  Mullahan oli menkkamaista juilintaa silloin kun kuukautisten olis pitäny alkaa.. se kipu sitten väisty pariksi viikoksi ja alkoi taas uudelleen. Nyt oon ihan paniikissa että onko se merkki vaikka alkavasta keskenmenosta. Mulla on nyt myös selkä kipeä (oon loukannut sen), ja en osaa nyt ihan paikantaa että onko alavatsakipu selästä säteilevää vai mitä :eek:

  Käytiin tiistaina varhaisultrassa(7+3 oli viikkoja) ja siellä kaikki hyvin. Nyt kummiski paniikissa katson miten yksityiselle olis ultraan aikoja.. Meidän neuvola on heinäkuun kiinni joten sinne en ole vielä ollut yhteyksissä.

  Kylläpäs alkoi ahdistaan :arghh:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3

Jaa tämä sivu