Palautetta ja ideoita!

Keskustelun 'Ota yhteyttä ylläpitoon' aloitti Miramaria, 10 loka 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Admin Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Positiivisten asioiden osasto on luotu! :)
 2. Suski75 Seurustelun sensei Helmikuunmammat 2016 Elokuun äidit 2019

  Tulipa muuten mieleeni, että aina kun foorumi lähettää sähköpostitse ilmoituksen, on lähettäjänä edelleen miramaria...
  From: Vau.fi Foorumi <mira.heinonen@sandviks.com>
  En nyt tiedä, onko tuolla hirveästi väliä, kun ei siihen pitäisi sähköpostitse vastata ollenkaan, mutta toisaalta tämä kielisi siitä, että sähköpostiosoite on edelleen tallennettu foorumin adminasetuksissa adminin osoitteeksi, ja silloin se saattaa näkyä sellaisissakin paikoissa, joissa oikeasti pitäisi olla jokin virallinen adminin osoite.
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Vargynja Admin Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Kiitos tiedosta Suski75. En ole tuota huomannut kun en sähköposti-ilmoituksia käytä. Pitääkin katsoa mistä sen saisi vaihdettua tai hätyytellä muita jos en itse saa. Ei se iso asia ole, mutta suotta hämmentämässä väärä osoite.
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Plussapallero Supliikin supersankari Syyskuunmammat 2015

  Pop-up mainos gigantilta. Need I say more?
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. Vargynja Admin Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Joo, asiasta olen kysellyt ja patistellut muita tahoja. Lopulta sain vastauksen, pop-upeja ei poisteta kokonaan, sillä ne on aina vähän aikaa kerrallaan. Tympeää, mutta ei voi mitään. :meh:
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Plussapallero Supliikin supersankari Syyskuunmammat 2015

  Kiitos, kun kyselit. Onpa kettumaista, että eivät halua parantaa käyttäjäkokemusta.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 7. Mielipidekysymys Myyttinen hahmo Syyskuunmammat 2015 Helmimammat 2018

  En tiedä pystyykö asialle kukaan mitään, kun en tiedä onko joku mulle kohdennettu mainos vai kaikilla pyörivä, mutta Ikean mainos, mikä itellä ainakin tulee nyt usein, on todella raskas ja jumittaa koko sivun siihen mainoslokeroon sattuessaan. Tällöin ihan skrollailukin on todella hankalaa, kun koko sivu tökkii. Kirjottamisesta ei tuu myöskään yhtikäs mitään. Toki aina tän mainoksen sattuessa päivitän sivun, mutta huonolla tuurilla se tulee aina uudestaan, ja kun jonkun ketjun aukaisee ja se siirtää suoraan uusimpaan lukemattomaan viestiin, niin ensinnäkään heti ei nää, että jumittaba mainos taas tuli ja on aika inhottavaa joutua heti päivittämään, kun se kohtakin silloin häviää, mitä olin lukemassa.

  Niin voiko tälle ko mainokselle mitään? Eikö noilla mainoksilla oo mitään kokorajotuksia samaan tyyliin kuin kuvienkin lataamisella on kokorajat? En tosin ymmärrä noista mainosjutuista mitään, mutta tuntuisi ihan kohtuulliselta, että niitä jotenkin rajattais, ettei tommosia koko sivun jumittavia mainoksia pääsis ees kohdennettuna. Vai voiko tämmöstä ees tehdä?
 8. Vargynja Admin Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  En tiedä voidaanko asialle mitään, mutta pistin palautteen eteenpäin. Toivotaan parasta. Luulenpa että kokorajoituksia ei saada, kun ne tulee ulkopuoliselta firmalta. :meh:
 9. Mielipidekysymys Myyttinen hahmo Syyskuunmammat 2015 Helmimammat 2018

  Kiitos Vargynja :)

  Mut noi pop-upit.. Nyt alko joku Samsungin pop-up -mainoskampanja. Se tulee jokaikisellä sivun päivityksellä ja kahdesti oon jo onnistunu muka painaa siitä mainoksesta itteni mainostajan sivulle, vaikkei koko mainos oo ees ilmestyny kuvaan vielä. Eikö näihin vois ees saada jotain tietoa kuinka kauan moinen kampanja kestää, niin tietäis olla vaikka kyseisen ajan pois foorumilta? :meh:
 10. Huli Seurustelun sensei Toukokuun äidit 2019 Heinämammat 2014 Tammimammat 2017

  Tää on vähä ärsyttävä tää Samsungin mainos, lävähtää joka kerta ruutuun kun siirryt sivulta toiselleo_O Jotain rajoitusta sentään!
 11. Vargynja Admin Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  :meh: Näiden pop-up mainosten pitäisi näkyä vain kerran jokaisella käyttäjällä. Onpa tynpeää että se ei toimikaan niin. Mutta, näistä on Suomen sivuston päätoimittaja menossa juttelemaan mainostoimiston kanssa ja lupasi puhua niistä että ne otettaisiin pois. Toivotaan siis parasta.
  • Tykkään Tykkään x 4
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 12. sailamaria Seurustelun sensei Helmikuunmammat 2016

  Toi samsungin mainos tulee kyllä usein, ainakin mulla. Yleensä tulee heti kirjautumisen jälkeen pari kolme kertaa. Todella ärsyttävää!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 13. Huli Seurustelun sensei Toukokuun äidit 2019 Heinämammat 2014 Tammimammat 2017

  Kyllä tuo mainos tulee useemman kerran, voi olla päivä väliä ja sit taas tulee useemman kerran...
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 14. Rosalina Foorumin legenda Kesäkuunmammat 2015

  Miksi selainversiolla kirjoittaminen tökkii? Välilyöntejä ei meinaa saada jne. Ongelma on vain täällä foorumilla, ei kännykässä/selaimessa muuten. Ei tuu kirjoittamisesta mitään...

  Edit. Ongelma pahin salaisella puolella.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
  Last edited: 29 tammi 2018
 15. sailamaria Seurustelun sensei Helmikuunmammat 2016

  Mulla on samaa. Jos käyn foorumilla puhelimella niin käytän selainta. Jo kirjautumisvaiheessa tökkii... Tietokoneella/tabletilla kun käy täällä ei oo ongelmia.
 16. Vargynja Admin Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Pistin IT-tuelle viestiä tuosta kirjoitusongelmasta. Toivotaan että korjaantuu pian.

  Mainosten suhteen asia selkenee toivon mukaan tällä viikolla.
  • Tykkään Tykkään x 2
 17. Vargynja Admin Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Mainosjoukkojen mukaan tuossa oli jokin bugi että mainosta tuli jatkuvasti. Nyt se pitäisi olla korjattu ja sen pitäisi tulla vain kerran päivässä kullekin käyttäjälle. Ilmoitelkaa jos sitä vielä tulee jatkuvasti niin patistellaan korjaamaan lisää.

  Kirjoitusongelman suhteen IT-tuki ilmoitti olevansa kiireinen, mutta katsovansa sitä.
 18. Plussapallero Supliikin supersankari Syyskuunmammat 2015

  Edelleen jatkuu tuo mainosongelma. Ja oliks siinä joku juttu, ettei niiden kampanjoiden pitäny kestää ku muutaman päivän kerrallaan? Toi telian samsung-mainos on nyt ollu jo yli viikon.

  Ja sittensesimerkkietästä kirjotusongelmasta, en nyt korjaa noita välejä ollenkaanotäatä tekstistä: elieku kirjottaa lauseita, niinnvälillä lyökilvälilyönnin sijaan edeltävän sanan ekan kirjaimen. Todella ärsyttävää kirjottaa näin. Ei tosiaan ole samaa ongelmaaomissäänmmuualla kuin täällätfoorumilla. Eikö olekin tositnäppäräntnäköistät Myös väkimerkkien sijaanslyösvälillä noitanalkukirjaimiaa Olisi varmaan it:n syytä tarttua asiaanamieluummin ennemmin kuin myöhemmin, ilmeisesti heillähei ole käsitystäk millaista vaivaa tuo ongelmaoaiheuttaa.
  • Tykkään Tykkään x 2
 19. Rosalina Foorumin legenda Kesäkuunmammat 2015

  JooJtääJkirjoittaminen onoaiks syvältäsnäinss:D
 20. Vargynja Admin Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Joo, ymmärrän täysin että tuo ongelma on todella raivostuttava. Vähän ihmettelenkin miten IT-tuki ei ole vauhdilla sen kimpussa. Hätyyttelen taas ensi viikolla. Viikonloppuna tuskin maksaa vaivaa...

  Plussapallero, mikä puhelin sinulla on? Tieto auttanee mainosvian metsästämisessä. Voi rähmä, veikkaisin että ongelma on korjattu niin että toimii osassa puhelimista niinkuin pitää.