Palautetta ja ideoita!

Keskustelun 'Ota yhteyttä ylläpitoon' aloitti Miramaria, 10 loka 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Marmoritar Tietävä tietäjä Elokuunmammat 2014 Helmikuunmammat 2016

  Sama täällä!!
  Hyvä etten alkanut soittelemaan nettiyhteyttä tarjoavaan paikkaan ja haukkunut heitä lyttyyn, kun netti vaan jökkii jökkii ja jökkii. Syytin jo hetken konettakin, mutta kummasti kaikki muut sivut toimii niin kuin pitää! Eli vika on selkeesti tässä sivustossa..Ja teksti ei tosiaan tule siinä ajassa kuin kirjoittaa vaan laahaa perässä ja sitten kun tulee virhe niin saa hetken odotella, että sen pääsee korjaamaan. Tympeetä!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 2. Mielipidekysymys Myyttinen hahmo Syyskuunmammat 2015 Helmimammat 2018

  Tollekin vois tehdä ehkä jotain, ettei teksti laahais tolleen? Voitko Vargynja laittaa asian eteenpäin?
 3. Vargynja Admin Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Toi laahaaminen johtuu oletettavasti siitä että foorumi käy välillä jostain syystä todella hitaalla. Olen asiasta huomauttanut IT-tuelle. Mutta kuinka ollakaan silloin kun he katsovat se toimii moitteettomasti eivätkä he siis saa tehtyä asialle mitään. :arghh: Menenpä nurisemaan asiasta taas sanoen että käyttäjätkin valittaa siitä.

  Mainoksista pistän kanssa taas kerran palautetta eteenpäin ja toivon parasta.
 4. Suski75 Seurustelun sensei Helmikuunmammat 2016 Elokuun äidit 2019

  Tekstin laahaminen johtuu mainoksista. Heti kun blokkasin kaikki mainokset adblockilla, loppui laahaminenkin.
 5. Marmoritar Tietävä tietäjä Elokuunmammat 2014 Helmikuunmammat 2016

  Taitaa olla tuolla IT-tuen väellä olla lähtökohtaisesti kuitenkin paremmat koneet käytössä, että sen vuoksi eivät sitä tökkimistä huomaa ja sitten he katsovat niitä tehoja ja numeroita ja..Sellaista josta minä en ymmärrä mitään :D
  Yritähän jaksaa vääntää Vargynja! Teet hyvää työtä meidän eteen :)
 6. Cedju Varmaotteinen viestittelijä Toukokuunmammat 2014 Marrasmammat 2017

  Joo, AdBlock on valitettavasti pakko olla käytössä, että tänne pystyy kirjoittelemaan. Muuten repeää pää kaikkien ongelmien kanssa.

  Jostain syystä puhelimen (iPhone) kautta käyttö ei enää onnistu ollenkaan. Ei selaimen (Chrome) eikä appin kautta. Tämä softa on saanut jotenkin sekaisin käyttäjätunnukseni ja käytöstä poistuneen käyttäjätunnukseni ja puhelin ohjautuu kirjautumaan väärälle tilille vaikka antamani sähköpostiosoite on tälle varsinaiselle tilille. Nyt kirjoittelen tänne siis ainoastaan läppärin kautta ja tasan niin pitkään kuin tämä sessio on voimassa - vanha tilini ei tietenkään ole missään salaisessa ryhmässä jäsen, joten kirjoittelu loppuu aika nopeasti, jos tätä ei korjata...

  Lisätietoja IT:lle, nämä eivät varmaan muita kiinnosta:

  2013 syksyllä tämä foorumi bugasi isosti eikä päästänyt vaihtamaan salasanaa tai kirjautumaan sisälle. Silloin kirjoittelimme aktiivisesti toukokuiset 2014 ryhmässä eikä salaisia ryhmiä ollut. Loin uuden käyttäjätunnuksen eri sähköpostiosoitteella jatkaakseni jutustelua. Salaisia ryhmiä alettiin luoda ja olin listoille uloslukitulla tililläni. Halusin päästä salaiseen ryhmään, joten pienellä kikkailulla ja MiraMarian avulla pääsin takaisin tililleni ja kaikki oli fine.

  2017 syksyllä foorumi bugaa uudelleen. Nyt mobiililla yhtäkkiä sisäänkirjautuminen viekin minut takaisin tuonne varatilille, jota en ole käyttänyt siis vuosiin. Koneella en ole kirjautunut ulos, joten tämä vielä päästää toistaiseksi minut omalle tililleni. En keksi muuta selitystä kuin jonkun db:n updaten yhdistäneen tietueita, koska osa tiedoista matchaa ristiin - vaihdoin sähköpostiosoitteeni jossain vaiheessa samaksi kuin varatilillä oli alunperin. Tilit ovat Cedju ja Cedju2 -nimiset.
 7. Cedju2 Silmät suurina ihmettelijä

  Ja edelleen, tuo viestini ei näy oikein tällä mobiililla.

  ImageUploadedByVau Foorumi1507621680.131488.jpg

  Muotoilut on väärin ja viestin loppuosaa ei näy ollenkaan.
 8. sailamaria Seurustelun sensei Helmikuunmammat 2016

  Tänään on jatkuvasti teksti laahannut ja useamman jutun olen jättänyt sen takia kirjoittamatta. Täytyy munkin ottaa toi Adblock käyttöön, koska muuten menee hermot lopullisesti!
 9. Vargynja Admin Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  IT-tuki sai hommasta kiinni ja tietää mistä on kyse ja mitä tehdä. Foorumia pitää hieman siivota. Lisätietoa täällä. Huom kannattaa lukea!

  Tuo häiritsevin pop-up mainos aiotaan nyt todennäköisesti poistaa foorumilta. :) Näistä päättävä henkilö on yhteydessä siitä mainosfirmaan, tapahtuu kun sähköpostit ovat liikkuneet kylliksi.

  Cedju, pistän sinulle yksityisviestiä. Asia on todennäköisesti korjattavissa IT-tuen puolelta. Jos nyt huonosti käy etkä pääse enää salaisiin ryhmiin voin lisätä sinut sinne uudelleen.

  Kiitos kaikille ymmärryksestä ja tsempeistä! Olette ihana yhteisö! :love7
  • Tykkään Tykkään x 5
  Last edited: 10 loka 2017
 10. Vargynja Admin Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Mainosfirmalle on pistetty viesti että pop-up pois, mutta mainosfirma ei ole vastannut mitään. Itselläni sitä ei jostain syystä ole näkynyt alkujaankaan... Joten onko se kadonnut? Hätyytellään sitten lisää jos ei ole.
 11. Zeni Tietävä tietäjä Kesäkuun äidit 2019 Tammimammat 2017

  Mulla ei ole näkynyt muutamaan päivään.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 12. Suski75 Seurustelun sensei Helmikuunmammat 2016 Elokuun äidit 2019

  Laitoin adblockin pois päältä muutama tunti sitten, ja tosiaan normimainokset näkyvät, mutta se popup loistaa poissaolollaan. :)
  Kiitoksia!
 13. Vargynja Admin Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Hyvä juttu. :) Hihkaiskaa jos se kuitenkin ilmestyy vielä uudestaan.
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. Mielipidekysymys Myyttinen hahmo Syyskuunmammat 2015 Helmimammat 2018

  Kiitos kovasti Vargynja meidän puolesta puhumisesta!

  Pop-upit katos sen superhyökkäyksen jälkeen, kun joka hiton latauksella se lävähti nenälle, olikos tää sunnuntaina. Ehkä se oli joku mainoskampanjan loppuhuipennus.. -_-
  • Hauska Hauska x 1
 15. Cedju Varmaotteinen viestittelijä Toukokuunmammat 2014 Marrasmammat 2017

  Nyt mä pääsen taas appin kautta omalle tililleni, kiitos tästä. :)
  • Voittaja Voittaja x 1
 16. Mielipidekysymys Myyttinen hahmo Syyskuunmammat 2015 Helmimammat 2018

  Äsken tuli taas pop-up -mainos, joku Finnairin/Aurinkomatkojen, ja samalla tavalla taas se hävittää sen kohdan, mitä oli lukemassa ja palauttaa sivun yläreunaan. Todella ärsyttävä.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 17. Suski75 Seurustelun sensei Helmikuunmammat 2016 Elokuun äidit 2019

  Ja tämä mainos tulee näköjään joka visiitillä.
 18. Vargynja Admin Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Jahah, mitä ne oikein touhuaa siellä mainosfirmassa. Ilmeisesti eivät ottaneetkaan niitä pois, vaan kampanja varmaan vain loppui viimeksi kun ne katosivat. :meh: Ilmankos sieltä ei kukaan sanonut mitään. Uutta viestiä siis aiheesta menemään.
  • Tykkään Tykkään x 2
 19. RanaRidibunda Sukkela juttelija Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  Moi!

  Kun täällä nyt on tuollainen "Potuttaa, jurppii, pännii" -ryhmä, niin voisiko ylläpito luoda vaikkapa sellaisen hyvän mielen "Ilostuttaa, hymyilyttää, ei pänni" -ryhmän vastapainoksi? Tuli vaan mieleen, kun tässä maailmassa tapahtuu jatkuvasti paskoja asioita, on synkkää sekä ympärillä että monesti ihan itsessämmekin, niin voisiko ajatella et ois sellainen ketju, jonne voisi laittaa ihan mitä vain pieniä asioita, joista on tullut onnelliseksi/iloiseksi tai joista on edes hymähtänyt positiivisesti?

  Tää ei ole mikään jeesustelu, vaan täysin maailmankatsomuksesta riippumaton ajatus. Joskus sitä löytää kymmensenttisen, ja päivä pelastuu sillä. Toinen tapaa vanhan ystävän ja on viikon iloinen. Yks näkee kaupassa kauniita kukkasia, ja ilostuu siitä. Seuraava auttaa jotain toista ihmistä jossain asiassa, ja saa hyvän mielen. On meillä kaiken kökön lisäksi paljon positiivisiakin asioita ympärillä, pienen pieniä ilon aiheita. Me ei vaan monesti huomata niitä. Ehkä se, että niitä kirjoittelisi ylös, avaisi silmiä näkemään kaikkia kauniita asioita, ja sit ei ehkä potuttasi asiat niin paljon. :) En osaa tai voin itse sellaista pääotsikkoryhmää luoda, siks laittelen teille. Notta tulihan vaan mieleen.
  :anyone
 20. Vargynja Admin Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Moi!

  Unohdin ihan vastata tähän, pahoittelut. Tuossa voisi olla kyllä ideaa, mutta minun pitää miettiä tätä. Lähinnä pelkään että se jäisi kovin hiljaiseksi osastoksi. Suomalaiset kun tuntuu olevan innokkaampia valittamaan kuin kertomaan mikä on huonosti. Olen joskus laittanut positiivisuusketjun jonnekin, mutta se on hautautunut ties kuinka syvälle. Toisaalta oma osasto positiivisille asioille voisi kannustaa ihmisiä kertomaan niitä positiivisia juttuja. :)

  Osastoa ei tavallinen käyttäjä tosiaan pysty luomaan (tai edes moderaattori). Voisi olla aika kaaottista jos kuka hyvänsä voisi niitä luoda, vaikka täällä yleensä onkin kaikilla järki päässä. Mutta ketjuja voi kuka hyvänsä perustaa. :)