Painonpudotusryhmä

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Towanda, 11 touko 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Kurkin tänne! Pitkä imetys taas todennäköisesti tiedossa, joten ihan villiksi en voi heittäytyä painonpudotuksen kanssa. +25kg ylipainoa uuden painoindeksilaskurin mukaan. Toivon, että herkut pois karsimalla, annoskokojen pienentämisellä ja hyötyliikunnalla saa ainakin vähän pois..:smiley-angelic001
  • Tykkää Tykkää x 3
 2. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Onkos linjoilla muitakin, joilla mielessä painonpudotus? Ihan vaan herkkuja vähentämällä on lähtenyt aina kilo-pari, kun harvakseltaan olen punninnut itseni. Kun imetys loppuu, varmaan alkaa lähtemään kiloja enemmän..
  • Tykkää Tykkää x 3
 3. Lady Alice Addikti Kesä-äidit 2020 Helmimammat 2018

  Mä oon nyt alkanut lenkkeilyä enemmän ihan itsekseni, mutta kans imetyksen loputtua vasta alkaa kunnon painonpudotusprojekti.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. lambi Addikti Toukokuunmammat 2014

  Mukana minäkin:hello!
  Meni koko sydäntalvi hetkutellessa, mutta nyt valon myötä taas löytyi motivaatio herkkujen lopettamiseen. Viikon verran nyt karkitta, tällä jatketaan. Ruokahalu on kyllä kova imettäessä itsellä, yritän myös muutamana päivänä viikossa sellaisen 16h syömättä :hilarious:.. Mikä on vähän vaikeeta keittiössä eläessä, mutta pikkuhiljaa.. Ajattelin 10 viikkoa nyt alkuun herkuitta. Leivon kyllä muille, mutta pidän itse näpit erossa. Josko sen 5+ kiloa vois vielä ainakin kadottaa vaikka imettääkin, huvittaisi yhtään odottaa yli imetyksen näiden läskien kanssa.
  Huomannut taas kuinka porkkanatkin on herkullisia :p..
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Foreverfever Naimisissa foorumin kanssa Maaliskuiset 2021

  Mukana parin viikon sisällä! Tällä hetkellä tukevasti raskaana ja mittarissa raskauskiloja +29kg, joten tiputettavaa riittää :wtf:
  En nyt tietenkään alkuun varmaan muuta tee kuin korjaa ruokavaliosta herkut pois ja lisää liikuntaa, kunhan vauva ensin saapuu..
  • Tykkää Tykkää x 2
 6. Yölento Ei muuta elämää Marrasmammat 2016

  Täällä ollaan yhä. Ravitsemusterapeutin neuvoja olen noudattanut ja kaksi kiloa on tullut lisää! En tiedä, kuinka kauan uskallan näitä ohjeita noudattaa. Tällä tahdilla menee viisi vuotta pudottaa ne, mitä vajaassa puolessa vuodessa saan kerättyä.
  • Hauska Hauska x 2
 7. lambi Addikti Toukokuunmammat 2014

  Voi ei :hilarious:!
  Ehkä se on lihasta :shy:.. :grin

  Pitäis vaan jotenkin osata olla syömättä koko ajan.. Kyllä tää sään muutos onneksi helpottaa asiaa.
  • Hauska Hauska x 2
 8. lambi Addikti Toukokuunmammat 2014

  No niin, jotta saisi vähän potkua tähän hommaan aloin 16+8 systeemille ihan kunnolla. Neljäs päivä menossa ja hyvä fiilis tästä! Oon tehnyt kunnon monipuolisen lounaan ja päivällisen ja joku hedelmä/rahka välipala. Loppuaika sitten syömättä, ab 17-09, tai 18-10. Ei tarvitse vältellä mitään, kunhan on hetken syömättä joka päivä :hilarious:.. Nyt tuntuu että alkaa fläski palaa, tervetuloa bikinikausi :grin, no ei kai, jos nyt muutakun legginsejä sais päälleen pikkuhiljaa. Ehkä polvet ja muutkin nivelet virkistyis jaksamaan vielä toiset 40 vuotta.
  • Hauska Hauska x 2
 9. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Tsemppiä kaikille!

  Mun ongelma ovat suuret annoskoot ja herkuttelu. Olen siis pienentänyt annoskokoja, lisännyt salaattia ja vähentänyt herkkujen mättämistä.:happy7
  • Tykkää Tykkää x 3
 10. lambi Addikti Toukokuunmammat 2014

  Tsemppiä sullekin! Jokainen päivä on uusi alku ja täynnä mahdollisuuksia, otetaan siitä kaikki irti :happy:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 11. Pingviiniemo Addikti Heinäkuiset 2021

  Täällä ollaan nyt onnellisesti raskaana ja - 4kg lähtenyt, kun olen Vhh:lla radin takia. :)
  • Tykkää Tykkää x 4
 12. Yölento Ei muuta elämää Marrasmammat 2016

  Oletko kokeillut vaihtaa lautasta pienempään malliin?
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Olen, mutta aina ei mahdu kaikki pienelle lautaselle, salaatti vie niin paljon tilaa kun sitä on, paljon! :laughing002 Ruokaisat salaatit on kyllä parhaita:hungry:
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Hauska Hauska x 1
 14. Foreverfever Naimisissa foorumin kanssa Maaliskuiset 2021

  Noniin eli nyt synnytyksestä 2 viikkoa, turvotukset lähtenyt ja maidon tulo tasaantunut. Painoa 87kg ja pudotettavaa 18kg jos haluan päästä normaalipainoiseksi.
  Herkut ajattelin nyt poistaa ruokavaliosta ainakin arkisin ja alkaa taas kävelemään enemmän :)
  • Optimistinen Optimistinen x 3
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Huli Addikti Toukokuun äidit 2019 Heinämammat 2014 Tammimammat 2017

  Mie voisin hypätä tänne mukaan. Tiputettavaa noin 30kg, jotta onhan siinä tekemistä...

  Alkuun meen noilla ateriankorvikkeilla osittain(kaikki mahdoton ja mahdollinen kokeiltu ja mikään ei oo loppupeleissä onnistunut) Noita oon nyt viikon käyttäny ja vaikuttaa et tää sopis mulle, syön siis noita ja jonkun verran kasviksia, hedelmiä, marjoja ja proteiinia lisäksi. Tässä siis opettelen oikeasti sitä oikeaa annos kokoa ja ruuan laatua, noi on vaan helppo apu tähän.
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Optimistinen Optimistinen x 2
 16. lambi Addikti Toukokuunmammat 2014

  Kuinka teillä muilla on ihranhävitysprojekti mennyt?
  Kauhistuin tänään vatsassa kovaa kohtaa, mietin mikä mun maksalle on tullut(ollut vähän kipuja siellä päin viime päivinä).. Mutta ne oli vatsalihakset :hilarious:.. Ei oo tuntunut pariin vuoteen kaiken pehmeän alta. Ei olis enää kun - 2kg alkuperäiseen tavoitteeseen! Täytynee vetää heti kerralla vähän paremmaksi kun 10 viikostakin aikaa jäljellä vielä yli puolet :happy:. Onhan magee tunne kun ei polvia pakota tai housunnappi kiristä. Jaksaa kanniskella taaperoksi kääntyvää vauvaakin paljon paremmin.
  Tsemppiä kaikille, loppuelämä on hyvä kannuste tässä hommassa :happy093.!
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Hauska Hauska x 1
  • Voittaja Voittaja x 1
 17. Pingviiniemo Addikti Heinäkuiset 2021

  Ihan mahtavaa! :gen014
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. Foreverfever Naimisissa foorumin kanssa Maaliskuiset 2021

  Hienoa lambi!!

  Mulla herkkulakko on pitänyt yllättävän hyvin, ei siis ole tehnyt edes mitään mieli. Toki vasta vajaa 2 viikkoa takana, mutta silti. (terveellistä) ruokaa kyllä mennyt sitten senkin edestä. Vaunulenkillä 4-8km nyt kevätsäässä tullut käytyä päivittäin. Toivottavasti sää pysyykin hyvänä niin tekee mieli ulkoilla.
  • Voittaja Voittaja x 3
 19. Yölento Ei muuta elämää Marrasmammat 2016

  Täällä tarvitaan nyt tiivistä tsemppaamista! Minulla oli aiemmin tavoitteena pudottaa hiljakseen 8 kiloa . Kävin oikein ravitsemusterapeutilla ja fysioterapeutilla, ohjeeksi sain lisätä syömistä ja liikkua mieluisalla tavalla kolmesti viikossa. Toimin ohjeiden mukaan, vaikka epäilin, että tulosta ei noilla neuvoilla synny. No syntyi! Tänä aamuna olin kuusi kiloa painavampi kuin aloittaessani painonpudotuksen, joten nyt pudotettavaa on 14kg.

  Ajattelin, että en todellakaan käy kysymässä yhdeltäkään asiantuntijalta mitään vinkkiä, vaan luotan ihan matematiikkaan. Pitää syödä vähemmän kuin kuluttaa. Syököön ravitsemusterapeutti itse omat leipänsä!!

  Olen siis tänään alkanut kirjata ylös kaikki syömiset. Vaviskaa läskit, minä löydän piilevän hoikkuuteni ehkä jopa vielä tänä vuonna!
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 20. Foreverfever Naimisissa foorumin kanssa Maaliskuiset 2021

  Mun herkkulakko silloin aiemmin toi tulosta n. -4kg muutamassa viikossa. Valitettavasti ei sen enempää kestänyt ja tullut mätettyä herkkuja ihan hirveä määrä, lähes joka päivä :oops: Kiitos imetyksen ei paino sentään ole nousut vaan pysynyt nyt melkein 3kk samassa.
  Viikko sitten otin itseäni niskasta kiinni ja sokerikoukku taas katkaistu. Ihanaa kun ei tee enää mieli kuin ruokaa, nyt jos saisi taas edes jotain tulosta niin pitkään kun motivaatiota riittää. Ollaan nyt ainakin pari viikkoa mökillä, eikä kauppa kovin lähellä, joten pitäisi hyvin onnistua. Edelleen siis n. 14kg pudotettavaa.
  • Optimistinen Optimistinen x 1

Jaa tämä sivu